Ja sa drzim jednej teorie uz od konca piatej serie a velmi by ma prekvapilo, keby to bolo inak:Melisandra sa vrati a ozivi Jona rovnako, ako to spravil Thoros s Berikom. Osud Jona mi vobec netrha zily, ale z dejoveho hladiska mi to pride logicke.
Mě by fakt zajímal záměr HBO s tímhle plakátem. No doufám, že jeho oživení bude aspoň epic scéna.
La.Volpe napsal(a):
Mě by fakt zajímal záměr HBO s tímhle plakátem. No doufám, že jeho oživení bude aspoň epic scéna.
Prijde mi, ze se tim plakatem jen snazi nalakat divaky.
Balthazar6 napsal(a):
Prijde mi, ze se tim plakatem jen snazi nalakat divaky.
A že zrovna oni to potřebujou...
Je vidět, že to je bastard. Nemá modrou krev...
Když GoT tento plakát zveřejnilo na FB, tak mě nejvíce pobavil komentář pod tím. Spoiler posledního dílu Walking Dead: Hopefully Jon Snow crawled under the dumpster too :D
Vxxx napsal(a):
Když GoT tento plakát zveřejnilo na FB, tak mě nejvíce pobavil komentář pod tím. Spoiler posledního dílu Walking Dead: Hopefully Jon Snow crawled under the dumpster too :D
:D To mě rozsekalo :D
Za sebe doufám, že Jon na plakátu se pojí se slovem apríl... Prostě jen vtípek jak vyplnit čas. Opravdu doufám, že ho neoživí.
Jona jsem měla ráda, ale že bych z jeho osudu upadla do hysterického pláče a modlila se, ať se vrátí, to ne. Jon bude asi oběť "Tvdování"(zabít postavu a pak jí oživit.), ale zas tolik mi nebude vadit, když tam bude. Třeba ani neumřel.
Jooj, už by som sa konečne mala pohnúť z tej tretej série, na ktorej som pred dvomi mesiacmi uviazla, lebo je veľmi ťažké vyhýbať sa spoilerom :D
http://winteriscoming.net/wp-content/uploads/2015/09/Kit-Harington-on-set.jpg
La.Volpe napsal(a):
Nebo HBO začlo s Aprílem o něco dříve. :D
..těch plakátů od HBO vylezlo více, už jsem viděl takřka to samé, jen se Stannisem a Brienne nebo serem Friendzone...je třeba nalákat lidi, aby o tom spekulovali, podle spekulací se postaví nejméně očekávané scénáře a ty se pak natočí :D :D zatím mi to tak přijde..