Syfy by si měla ujasnit, co je teda jejich "nejambicióznější projekt za posledních několik let", v článku se to píše o The Expanse a v profilu o Childhood's End. :D Jinak ChE mně celkem zaujalo, na to se asi přes svátky podívám. :)
Já jsem překvapen a příjemně šokován :) Výběr se mi snad poprvé trefuje do noty, nadšení ze speciálu Luthera nezná mezí (Vánoce na BBC budou fajn - Luther, Doctor Who, Sherlock) a jestli mě něco dalšího zajímá, tak jsou to seriály ze Syfy - Expanse i Childhood End. Jediný, co ve výběru nechápu je ta telenovela. Na to se opravdu někdo těší? Na druhou stranu tentokrát není z čeho dalšího vybírat :)
„Dvě hodiny jsou lepší než nic“
Tesat!
Do článku doplněna finále Doctor Who, Scream Queens, Blood and Oil, Manhattan, Donny!, Kingdom a Into the Badlands, uf :)
Hodne se tesim na Childhood's End, jen mam strach z toho, co s tim Syfy provede.
No z týchto uvedených noviniek teda slabota pre mňa. Nič nezaujalo. Nevadí, 100 ľudí 100 chutí.
Jsem zvědavý na The Expanse, snad to nebude stejné zklamání jako Dark Matter, a Killjoys..
Pajky napsal(a):
Já jsem překvapen a příjemně šokován :) Výběr se mi snad poprvé trefuje do noty, nadšení ze speciálu Luthera nezná mezí (Vánoce na BBC budou fajn - Luther, Doctor Who, Sherlock) a jestli mě něco dalšího zajímá, tak jsou to seriály ze Syfy - Expanse i Childhood End. Jediný, co ve výběru nechápu je ta telenovela. Na to se opravdu někdo těší? Na druhou stranu tentokrát není z čeho dalšího vybírat :)
Hele, já jsem třeba na tu Telenovelu zvědavá, trailer byl bombastický :D
tomsn40 napsal(a):
Jsem zvědavý na The Expanse, snad to nebude stejné zklamání jako Dark Matter, a Killjoys..
První epizoda už je venku a vypadá to zatím skvěle :)
Hm..
..mam za to, že nejambicioznější pokus SyFy zatím bylo Defiance. Což z hlediska seriálového dopadlo vcelku dobře, z hlediska herního dost děsně. :D
Pochybuju, že by cokoliv nového od nich mělo tak šílený rozpočet (Defiance něco přes 100M USD)
Jinak "Konec dětství" je dost zajímavej nápad.. sem zvědavej na provedení. No a na "konec" Luthera se fakt těšim. :D
Hm tak některé z uvedených rozhodně zkusím. V prosinci se ale nejvíc těším na And Then There Were None. To se mi líbí jak obsazením, tak dějově :)
Knihu jsem cetl a byl jsem z ni nadsen, tak jsem zvedav na zpracovani :-)