Krásný obrázek na pozadí, jako každý rok :) Za mě taky dnes úspěch. Biskine, Fruiko, jste nejlepší :)
Díky Fruikovi a Biskin za super práci. První okénko vyluštěno, těším se na zítřek. Období stresu začíná! :D
Taky přidávám svoje díky! Hned první okýnko je skvěle vymyšlený ;)
Už od včerejška se moc těším :-) První obrázek jsem si říkala, že je těžký, ale po půl minutě koukání mi to došlo, i když seriál neznám. Děkuji moc za zpříjemnění adventního času :-*
Díky, díky a ještě jednou díky... Pokaždé si tenhle adventní kalendář užívám... Užívám si ho ještě více, když na to přijdu sama, ale někdy se pomoci neubráním..:D Tak uvidíme, jak si letos povedu.:D
Opět srdečné děkuji, díky serialzone mě začal zajímat advent... :D
Diky za kalendar, dnes velmi jednoducha hadanka, uz se tesim na tu zitrejsi.
Díky, díky. Těšila jsem se na seriálový adventní kalendář asi stejně, jako se kdejaké dítko těší na ten čokoládový... takže moc :)
Přidávám se k díkům za kalendář. Také patřím k těm, co se na něj těšili už od loňských Vánoc :)
To je ten klasickej vánoční popěvek, ne? "Všichni už se těšíme na Bííískina, copak nám letos nadělí!" :) Juchů, jdu na to!
Díky, díky Biskine a Fruiko:-) Lepší než adventní kalendář s čokoládou :-)
tak mě s první hádankou nenapadá vůbec nic co by to mohlo být
díky:) ve světě dospělých je toto skvělý způsob těšit se na Vánoce jak malé děcko :D
nějaká nápověda co by to mohlo být, mě teda nic nenapadá
Jupíí, advent se Serialzone je tady! Moc děkuju, vypadá to úžasně. Už se těším na zítřejší políčko :-)
Jupí! Moc jsem se těšila a uteklo to ani nevím jak. :) Ale hned první hádanka mi teda dává zabrat :D Snad na to brzo přijdu :)
Jsem tu sice nový takže jsem již toto nezažil. Čtu tu, že to neni až tak těžké :D Okey tak asi každej máme jiný názor :D :D A taky poprvé děkuji!
rozhodně patřím k těm lidem, kteří už od loňských Vánoc škrtali dny v pomyslném kalendáři a čekali na 1. prosince a adventní kalendář :) a hned z první hádanky jsem nadšená a těším se na další :)
díky, Fruiko i Biskine! :)
Celý měsíc tu slyším ódy na advent, tak se do toho konečně můžu pustit. Na hádanky jsem poleno, ale aspoň bude sranda. Díky!
Tak na toto sa fakt teším, to bude zábava na každý deň! Prvé kolo je za mnou, najprv som si myslela, že to nedám ale zas to nebolo až také ťažké, skôr dobre premyslené. Tak som zvedavá na zajtra.
Jee, ono je už december?
Pridávam sa k ďakovačkám za kalendár, odratávanie do Vianoc pôjde s ním ešte rýchlejšie :)
Nikolina napsal(a):
Tak na toto sa fakt teším, to bude zábava na každý deň! Prvé kolo je za mnou, najprv som si myslela, že to nedám ale zas to nebolo až také ťažké, skôr dobre premyslené. Tak som zvedavá na zajtra.
můžeš mě prosím napovědět co to má být za seriál? díky za případnou odpověd
Takže se omlouvám. :D Je to lehké :D
To se jako zaseknu hned první den? Vážně? Já se tak strašně těšila až to začne a teď na to zírám. To zas bude advent :D
Já se tak těšila až zas bude prosinec. Páni už jsou to dva roky, co tu máme kalendář. Vzpomínám si na tu první hádanku jako by to bylo včera. :) Pan Fazole. :D
Autorům mnohokrát děkuji, už se třepu na zítra.
člověk 10 minut zírá na to políčko, jak puk, jde se poradit s Googlem, a pak mu to dojde (při koukání na ten název seriálu, zda by to mohlo být ono).
Case*Wawe*Make napsal(a):
člověk 10 minut zírá na to políčko, jak puk, jde se poradit s Googlem, a pak mu to dojde (při koukání na ten název seriálu, zda by to mohlo být ono).
můžeš mě prosím poradit co by to mělo být díky
Také díky za adventní kalendář, opět mi zpříjemní čekání na vánoce. :) Dnešní otázka superlehká, snad ještě nikdy jsem ji neměla rychleji vyřešenou. :)
kareen napsal(a):
Také díky za adventní kalendář, opět mi zpříjemní čekání na vánoce. :) Dnešní otázka superlehká, snad ještě nikdy jsem ji neměla rychleji vyřešenou. :)
já na to koukal přes tři hodiny a na nic jsem nepřišel
Taky jsem myslela, že na to nepřijdu, a pak mě to najednou napadlo... Není to těžké, jen geniálně vymyšlené :D
Taky se přidávám k děkovačce, těším se na zítřejší okénko :)
Šín Martin napsal(a):
já na to koukal přes tři hodiny a na nic jsem nepřišel
Já prostě jen doslovně popsala co vidím na obrázku. Seriál jsem nikdy neviděla i když o něm mám ponětí. :)
Dost dobrý. Myslela jsem, že to nedám,ale nakonec 5 minut stačilo.
Tak se do toho dejme, s chutí a velkou dávkou trpělivosti! :)
Začína to dobre... :)
Vážně stačí tak 3 minutky a člověku to dojde :D i když seriál třeba nikdy neviděl. Jinak super práce!
Tak rozhodně děkuju autorům. Tohle mi vždycky zpříjemní čekání na Ježíška. Jen doufám, že to letos nebude moc těžké. První ročník těžký většinou nebyl, ale loni jsem asi s půlkou musela šilhat po nápovědě, protože jsem netušila, tak se přimlouvám, aby to nebylo tak zlé. Každopádně gratuluju tomu, kdo nápad vymyslel. Na to se beztak denně vrací na serialzone i lidé, kteří se tu jinak neukážou týdny, ne?
Uz od rana jsem kazdou minutu checkoval, kdy se konecne objevi prvni hadanka. A ... no ja na to proste nemam hlavu. :) Ale vetsinou to resime hromadne s kolegama, takze o zabavu postarano. Velce vitane rozptyleni! :)
Diky moc, ze v tohle pokracujete a dali jste si s tim takovou praci.
To je fantázia. Ja som úplne na adventný kalendár zabudla, takže si predstavte moju rozžiarenú tvár, keď som ho objavila ako malé dieťa hračku pod stromčekom. :) Krásny obrázok na pozadí, takže design úplnne skvelý. :) Teším sa, aj keď mi je jasné, že čoskoro tie hádanky budú ťažšie a budem hromžiť. Dnes mi to doplo do cca 15 sekúnd po otvorení. Sama sa čudujem, že o tejto hodine po celom dni viem ešte premýšľať. Proste super. :)
Já se taky připojuju k díkům, kalendář mi vždycky zpestří advent :) a vlastně jsem díky prvnímu kalendáři objevila Serialzone, kamarád si s jedním okénkem nevěděl rady, tak jsem na to prostě musela přijít a už jsem závislačila :)
Na kalendár som tento rok úplne zabudla a keď som prišla na serialzone a uvidela som ho strašne som sa potešila :) Keď som potom zbadala prvú hádanku, šťastia trošku ubudlo, ale za nejakých 15 minút neskôr som to mala vylúštené... Tak sa teraz už môžem tešiť na zajtrajšiu hádanku :)
Ale ešte sa veľmi teším na vyhodnotenie hádaniek po adventnom kalendári kde nám vysvetlíte presne ako boli myslené všetky hádanky, spolu aj so štatistikami, komu sa ako darilo.
Fruiko a Biskine veľmi pekne ďakujem za spríjemnenie času pri čakaní na Vianoce. <3
Krásný dárek, díky! Dnes vyluštěno, ale určitě bude hůře...
Super moc děkuji, na tohle jsem se opravdu těšila :-)
Na tohle jsem se těšila fakt moc! Hned mám lepší náladu, díky Fruiko a Biskine :)
Ďalšie okienko hotové :) Dneska som to mala rýchlo vylúštené :)
Vzhledem k mé angličtině jsem musela zadat do překladače, co jsem viděla - a bylo jasno :-)
Na první pohled jsem byla úplně mimo, ale pak mi došlo že je to taťkův oblíbený seroš :'DDD Už se těším na zítra :D
Tak na tretiu hádanku som si počkala do polnoci a čučím na ňu už 10 minút a nič, tak dúfam že ráno mi to pôjde lepšie :D
tohle jsem dala až napotřetí, před tím jsem to zbytečně komplikovala....
Díky moc Biskine a Fruiko za úžasný kalendář. Vánoce slavím tady na serialzone poprvé takže sem byla mile překvapena, když jsem zjistila, že tu něco takového existuje opravdu moc děkuju :)
Poradil by mi někdo prosim s číslem 1? Tři dny se trápím a furt nic.
5 a 6 lehké koukla a viděla :). Ale ta jednička mi nedá spát, prosím o nápovědu.
Pokud potřebujete poradit, napište mi do zpráv. I o jaký den se jedná :-)
Dneska jsem neudělal dost dobrých skutků.
Tak zatím kromě jedničky všechno rychlovka :-) Tak kdyby chtěl někdo nápovědu, tak pište (pomůžu natrknout, neporadím výsledek).
EDIT: Tak dnešní zatím netuším, zakřikla jsem to...
Tak za mě bych prosil trochu složitější rébusy. Nevím, co nás čeká následující dny, ale tento týden je to většinou "kouknu a vidím".
Taky mi to občas připadá tak jednoduché, že je mi líto, že jsem nad tím nemusela přemýšlet :-D A jindy se s tím mořím několik dní a nic... Momentálně jsem se zasekla hned na třech - 10, 13 a 15.
Uplne primitivne dnesne :D najtazsia bola asi len sedmicka :) ale mam vsetko :D Ak chce niekto pomoct alebo vediet odpoved tak mi len napiste :)
Dneska to bylo parádní, jedno přísloví jsem sice nevyluštil, ale to nebylo potřeba, neb na uhádnutí mi stačilo asi prvních pět :). Jenom škoda, že si to člověk nemohl napsat do žádného okénka a dostat potvrzení, proto aspoň si vybíjím svoji frustraci tímto příspěvkem. Četnické humoresky.
P.S.: Doufám, že jsem použil spoiler správně, pokud ne, omlouvám se.
Tak po ukončení děkuji za zpříjemnění adventu. Velmi mě to bavilo a těším se zase na příští rok.
Ten letoši je o dost lehči ale kolikrat vtipněji udělaný :)