Nesleduju ani jedno a myslím, že ani nezačnu...
I když teda tohle už jsem párkrát řekla a stejně jsem se na něco koukat začla :D
1864 vyhlížím snad celý rok. Jsem to zkoušel dánsky s anglickými titulky, ale to moc nešlo. :D Na to, že to ČT spoluprodukovala, tak jim to trvalo nějak dlouho...
Je super, že ČT dál přináší nové pecky, i když si teda neumím představit, že to moc lidí ocení.
Šanci dám House of Cards, který si už dlouho chci dopřát, a Mad Meni mi už nějakou dobu visí ve watchlistu u čtvrté epizody, tak snad se to díky ČT pohne trochu vpřed. :-D MM poběží na ČT art, takže asi s titulky a u Domu z karet bych sjel první řadu s dabingem a pak pokračoval v originálu; to se mi osvědčilo u Homelandu.
Z další nabídky už mě nic moc neláká.
To mi připomíná, že jsem ještě nezkoukla 7 sérku Mad Menů :D
Vida, Top of the Lake.. To mi taky ve watchlistu furt visí mezi Chci vidět a přitom je tam tolik novozélandských miláčků z dob Xeny.. Chjo, snad se k tomu dík tomu konečně dokopu... 1864 vypadá zajímavě, zase jednou pro jiné trochu méně známá historie.. možná bych se i podívala, snad u toho nebudu usínat...
Prosím, přinesete informace o akvizičních seriálech na rok 2016 u skupiny Nova a Prima? Na rok 2015 jste onehdy připravili tuším až 3 články o skupině Nova. Předem díky za odpověď.
o první republice 2.série nic nevíte? děkuji
Bartonda-CZ napsal(a):
Česká televize by měla příští týden oznámit své jarní schéma, kde se bude více řešit původní tvorba, takže pak by to mělo být jasnější. K těmto zahraničním seriálům vyšla tiskovka zvlášť.
lukascoolarik napsal(a):
Česká televize by měla příští týden oznámit své jarní schéma, kde se bude více řešit původní tvorba, takže pak by to mělo být jasnější. K těmto zahraničním seriálům vyšla tiskovka zvlášť.
Uvidím se v úterý na tiskovce s někým z týmu SZ? ;)
Tempy napsal(a):
Uvidím se v úterý na tiskovce s někým z týmu SZ? ;)
Bohužel, jsme moc daleko...
ragelly napsal(a):
Bohužel, jsme moc daleko...
Tak mám dodat nějakej výcuc? :) Nebo to jistí tisková zpráva? :D
Tempy napsal(a):
Tak mám dodat nějakej výcuc? :) Nebo to jistí tisková zpráva? :D
Mně chodí na mail, ale dávají i veřejně na webovky, takže dobrý, díky :)
Bartonda-CZ napsal(a):
Mám pocit, že se ještě ani nazačala natáčet, snad příští rok.
Paráda, vše rozjetý sleduju a ty nový seriály si určitě nenechám ujít. Nebýt Český televize, tak bych třeba nikdy neviděl Zločin. Jen mě tak napadá a co další řady Impérium: Mafie v Atlantic City a Batesův motel?
Motna napsal(a):
Paráda, vše rozjetý sleduju a ty nový seriály si určitě nenechám ujít. Nebýt Český televize, tak bych třeba nikdy neviděl Zločin. Jen mě tak napadá a co další řady Impérium: Mafie v Atlantic City a Batesův motel?
Bates Motel prý taky bude, u Impéria ale netuším.