Doufám že SQ dosatne dašlší řadu, některý díly byli fakt povedený a vtipný
Finále SQ bylo boží, stejně jako celá série, taky moc doufám ve druhou řadu, na tu si čas udělám vždycky :D
SQ bylo boží od začátku do konce...vzhledem k tomu, že většina novinek má ratingy dosti nevalné, tak v obnovení pevně věřím
To se vám všem finále tak líbilo? :D Já se těšil na slibovaný masakr a nic... Moc 2. řadu nechci, pokud nějaká bude.
Máte pravdu, finále bylo super :D A v druhou sérii nepochybuji, zvláště když se FOX o ratingy z premiéry nezajímá. Jen mě trošku zaráží, že se řeklo, že přežijou čtyři postavy a já jich napočítal asi deset, tak možná se ty čtyři objeví v další sérii a ostatní ne.
Finále som ešte nevidela, hoci viem výsledok a som maximálne spokojná. Diel od dielu bolo SQ čoraz lepšie a lepšie a vtipnejšie. :) Verím, že keby dostalo šancu na obnovenie, tak sa Murphy ukáže aký je macher a prekvapí všetkých tak ako v prípade AHS a 2.série. :)
Je to tak praštěný až je to bezvadný,každý díl má něco do sebe a fakt mě to baví :)
Finální čísla: Voice a Flash si o desetinu polepšily. Scream Queens o desetinu klesl (ve spojení obou hodin se rating zaokrouhlil dolů na 0.9).