Hehe, Shanksovy fanouškovské preference mě pobavily :D. Aspoň něco, když už nic :D. A jinak Xander Berkley si možná zasloužil i místo na hlavní stránce vzhledem k dlouhodobému působení v Nikitě ;).
Richard Hammond! :3
Jéé komixový Daredevil a Jessica Jones majú po sebe narodeniny :3
Slečně Benson všechno nej
Taka mala info k Alysse Milano ... Ak si spomeniete na film Commando s Arnoldom Schwarzeneggerom, tak ona tam hrala tu jeho malu dceru, ktoru unesu :D a ak by ste mali zaujem vidiet ako ju priroda obdarila vnadami tak si pozrite jej film Embrace of the Vampire.
sandokan555 napsal(a):
Taka mala info k Alysse Milano ... Ak si spomeniete na film Commando s Arnoldom Schwarzeneggerom, tak ona tam hrala tu jeho malu dceru, ktoru unesu :D a ak by ste mali zaujem vidiet ako ju priroda obdarila vnadami tak si pozrite jej film Embrace of the Vampire.
Je to Všechno nejlepší!, ne důkladný rozbor kariéry a soukromého života Alyssy Milano :D
Jasne :D. Ja iba ked tam boli spominane pri nej tie nahe fotografie, tak preto.
sandokan555 napsal(a):
Jasne :D. Ja iba ked tam boli spominane pri nej tie nahe fotografie, tak preto.
Ale samozřejmě děkujeme za dodatek :D
Tak Sarah všechno nejlepší :) Hlavně doufám, že ji to s Holland dlouho vydrží... I přes ten věkový rozdíl vypadají společně vždycky úžasně :D
To jsem ani nevěděl, že princ Krasoň a Sněhurka jsou manželé i v reálném životě :)
Locke napsal(a):
To jsem ani nevěděl, že princ Krasoň a Sněhurka jsou manželé i v reálném životě :)
Já věděla, že spolu mají potomka (koneckonců se to projevilo i v seriálu a Emma má bratra :D), ale že to dotáhli až ke svatbě jsem taky nevěděla ;).
Takový pěkný holky a status: Svobodná, Rozvedená... :D
andromache napsal(a):
Já věděla, že spolu mají potomka (koneckonců se to projevilo i v seriálu a Emma má bratra :D), ale že to dotáhli až ke svatbě jsem taky nevěděla ;).
Už čekají druhé. I Emilie de Ravin (Belle) je těhotná :D
Gabik.029 napsal(a):
Už čekají druhé. I Emilie de Ravin (Belle) je těhotná :D
Ha, ta je nachystána na příští nebo přespříští týden, tak to možná Drunk_Queen zmíní v zajímavostech :D
ragelly napsal(a):
Ha, ta je nachystána na příští nebo přespříští týden, tak to možná Drunk_Queen zmíní v zajímavostech :D
Tak má tip ;D I Megan Boone z Blacklistu je těhotná, se teď s těma herečkama roztrhl pytel :D A Jessica Capshaw z Grey's už počtvrté. Scenáristé a režiséři musí mít radost :D
ragelly napsal(a):
Pche :D