Práve som dopozerala pilot, prídem na SZ a tu už článok, šikovní ste :)
Súhlasím s oboma názormi, epizóda mi rýchlo prešla, nemala som nutkanie stále pozerať, koľko je ešte do konca a príbeh ma celkom zaujal.. Aj postavy sú mi sympatické, aj keď ja ich na rozdiel od ragelly nepoznám z iných seriálov.
Som zvedavá na ďalšie epizódy, ale tiež si myslím, že americkí diváci nebudú moc nadšení a seriál zrušia. Som zvedavá aj na sledovanosť, po Idole by si to teoreticky mohlo nechať zapnuté dosť ľudí. :D
Robert je sympaták a téma vypadá také zajímavě,určitě do toho půjdu .)
Čekal jsem že to bude špatné, hodně špatné, ale tohle... tohle je to docela dobré. Milé překvapení.
Dokoukáno. Takový lehký nadprůměr, nic, na co bych si po pár týdnech vzpomněla. Čekala jsem od toho trošku víc, přece jen pilot se mi líbil a téma znělo zajímavě. Nakonec se z toho vyklubala normální kriminálka, jen okořeněná tím, že hrdina na konci dne musí zalézt do akvárka, aby zregeneroval tělo.
Každopádně ta rodinná dynamika vypadala zajímavě. Chlapík říká kiddo stejně starému člověku, chová se otcovsky k "sestře", což vnáší do příběhu prvek odlehčení a vtipu.
Závěr:
Cliffhanger. Duvalovu dceru se podaří zachránit. Otto si uvědomí, že jedná jako zloduch, a vyhodí sebe a Connora z letadla. Mary se podaří otevřít akvárko, aby se James mohl zregenerovat. Pak ale odjíždí, po letech, kdy tu byla pro druhé, chce najít sebe samu. Najde si ji však Ottova počítačová verze, která Mary řekne, že u Connora v laboratoři objevil znepokojivou věc. Testovací ryba se po regeneraci stala velmi agresivní. To samé čeká na Jamese a Alexu, jak si Mary po zhlédnutí videa s hrůzou uvědomí.