obnovenie Librarians potešilo, ale zrušenie Legends či Agent X mrzí
U mňa je to tiež taký šťastný smútok :D :( Librarians potešilo aj mňa a Legends je škoda. Ostatné nesledujem :P
Jsem ráda za Librarians, ale na druhou stranu jsem přišla o Legends. Sean Bean je nějak prokletý, buď ho zabijou, nebo mu zruší seriál.
Librarians super teším sa ale agent x zrovna minulý týždeň som ho začala pozerať :D a celkom ma to zaujalo škoda :P
U Legends se ani nedivím. Druhá řada je úplně mimo. :/
Public Morals jsem nedokoukala ani první díl. Z dalších zrušených seriálů nesleduji nic.. a prodloužení Librarians pro mě bylo záhadou už po první sérii. To je hrozná slátanina :D
La.Volpe napsal(a):
U Legends se ani nedivím. Druhá řada je úplně mimo. :/
Přesně. Až moc rychle se střídají časová období a děj skáče z místa na místo a z okamžiku do okamžiku. Něco takového si může dovolit maximálně Christopher Nolan, ale ne Legends. :-)
Co se Agent X a Public Morals týče, já osobně jim nemůžu vytknout vůbec nic. Agent X je seriálová bondovka se vším všudy, milé obsazení, dobré scény, spousta hlášek a vůbec. Public Morals to samé. Super detektivka absolutně skvěle napsaná. Škoda jich.
Za librarians jsem ráda, seriál ujde, ale na skvělej warehouse nedosahuje. Někdy mám spíš pocit, že to spíš sleduju kvůli sympatickým hercům :D
Legends mě taky nemrzí,horko těžko se v tom seriálu vyznat
Librarians potěší, Legends zamrzí, mě třeba ta pražská zápletka nevadí, a u Agent X se není čemu divit. To je scénáristicky tak zprasenej seriál, ze kterého by šlo vytřískat mnohem víc, jenže scénář a nelogičnost ho zabíjí...
Agent X mě mrzí. Taková bezvadná odpočinková konina... :-)