Jů! Animáky celou neděli? Tak uvidíme jaké to budou, ale na Ratatouille se rádá podívám... :)
No nevím... Na něco bych určitě mrkl, ale že bych u toho proseděl celou neděli tak to asi ee...
Dadulinka napsal(a):
Jů! Animáky celou neděli? Tak uvidíme jaké to budou, ale na Ratatouille se rádá podívám... :)
Nebudou jen animáky i nějaké Disneyho rodinné filmy - Můj auťák brouk atd.
no právě. kdyby to byly jen animáky, ale lohan? camp rock? paul walker? ne, díky.
Já osobně nejsem na lindsey lohan vůbec zvědavá (ta holka je mi děsně nesympatická), ale na Ratatouille se těším :)
Můj nejoblivenější animák, na tento animovaný skvost stojí za to se určitě podívat! Ale na primě, která má délku filmu v poměru 40% reklamy / 60% film? Proboha proč?!
harmonica napsal(a):
Můj nejoblivenější animák, na tento animovaný skvost stojí za to se určitě podívat! Ale na primě, která má délku filmu v poměru 40% reklamy / 60% film? Proboha proč?!
To je fakt. Ani mě to nenapadlo. Je to dost otravné, otravnější je to snad jen na slovenských programech...
Fruiko napsal:
Nebudou jen animáky i nějaké Disneyho rodinné filmy - Můj auťák brouk atd.
Aha, takže to zase nebude tak moc "Jů" jak jsem si myslela... :)
No, co jsem koukal na ten program, tak to zase takovej zázrak nebude. Ráno kouknu na Pocahontas (bájného to prapředka Avacontas) a pak vypadnu ven a kouknu až večer na Ratatouille a Skálu.
Dadulinka napsal(a):
To je fakt. Ani mě to nenapadlo. Je to dost otravné, otravnější je to snad jen na slovenských programech...
Souhlas. Ty reklamy na slovenských programech mě fakt dostávají. Zbývají 3 minuty filmu/seriálu a oni do toho ještě šoupnou 7 minutovou reklamu. Proto si teď co chci vidět nahrávám a reklamy pak přetáčím :-D
tak američani taky nejsou v tomhle nic moc. seriál má 42 minut a oni ho natáhnou na hodinu třema reklamama.
ševča napsal(a):
tak američani taky nejsou v tomhle nic moc. seriál má 42 minut a oni ho natáhnou na hodinu třema reklamama.
Mně nejde tolik stopáž reklam. Spíš o to rozmístění.
Lemonie napsal(a):
Mně nejde tolik stopáž reklam. Spíš o to rozmístění.
Přesně. A Nova to začíná od nich odkoukávat. Je to naprosto příšerný, dát na posledních pár minut blok reklam, aby potom mohli ihned navázat dalším pořadem bez přerušení.
A když už jsme u toho, ty upoutávky na jiné pořady (myslím to, jak v pravém dolním rohu vyskočí velký a někdy i pohyblivý obrázek)je taky navýsost otravné...
Proto se čím dál tím víc dívám jen na věci, které si stáhnu z netu...
a pamatujete, jak jednu dobu byla reklama během přátel? tenkrát je vysílali o půl osmé a dali do toho krátkého seriálu desetiminutovou reklamu. moje nervy...
Dadulinka napsal(a):
Přesně. A Nova to začíná od nich odkoukávat. Je to naprosto příšerný, dát na posledních pár minut blok reklam, aby potom mohli ihned navázat dalším pořadem bez přerušení.
A když už jsme u toho, ty upoutávky na jiné pořady (myslím to, jak v pravém dolním rohu vyskočí velký a někdy i pohyblivý obrázek)je taky navýsost otravné...
Proto se čím dál tím víc dívám jen na věci, které si stáhnu z netu...
Přesně jak říkáš. Život je krátký na to aby ho člověk strávil tím, že se bude koukat na stupidní reklamy a upotávky na "zelené ordinace"..apod zhovadilosti.
Stáhnu film, podívám se, a můžu jít dělat něco jiného. Když se člověk chce podívat na Zelenou míli, tak kouká na bednu od 20 do 1 ráno.
Tak jsem dneska viděla na Primě upoutávku na ten disney den a zase taková sláva to nebude :D Myslím, že kouknu na myšáka, co umí vařit a tím to hasne :D
Já se na ty animáky budu těšit-nemluvě o tom, že Ratatouille bude hřeb večera
Ratatouille ráda uvidím, protože jsem ještě neměla možnost se na tento film podívat a nerada bych o tu příležitost přišla =)