super hlášky super seriálů, škoda jen že od každýho je jen jedna :D :D
Většinu seriálů co tu jsou nesleduji, ale potěšila a pobavila hláška z Castla. :)
jéé, všechny znám a kdysi jsem i sledovala :) potěšilo. takové vzpomínací speciály by mohly být klidně častěji :)
Tak tohle je asi můj nejoblíbenější díl speciálu, skoro samé oblíbené seriály ;D
Úžásný speciál a děkuji za připomění původní Addams Family. Před pár měsíci jsem si řekl, že ji zkouknu a úplně jsem na ni zapoměl
Hrozně mě baví, jak si vždycky danou scénu vybavím a potvrzuje se, že některé seriály jsou opravdu nesmrtelné. Chybí mi hlášky z Darii, ale to je asi problém mojí věkové skupiny, nebo možná můj vlastní, protože jsem ten seriál milovala hlavně pro jeho sarkastický hlášky :D
foruska napsal(a):
Hrozně mě baví, jak si vždycky danou scénu vybavím a potvrzuje se, že některé seriály jsou opravdu nesmrtelné. Chybí mi hlášky z Darii, ale to je asi problém mojí věkové skupiny, nebo možná můj vlastní, protože jsem ten seriál milovala hlavně pro jeho sarkastický hlášky :D
Tak nejaku/nejake vyber a pridaj sem do komentara, nech sa aj my ostatni pobavime :)
Kdyby si chtěl někdo zazpívat:
odkaz
Jam napsal(a):
Úžásný speciál a děkuji za připomění původní Addams Family. Před pár měsíci jsem si řekl, že ji zkouknu a úplně jsem na ni zapoměl
Tyhle Addamsovy zbožňuju. Sice jsem nejdřív viděla filmy, a tak mi přišlo, že to, že by tohlo mohlo být ještě lepší, je nemyslitelné, ale nelituju, že jsem to zkusila, protože seriál u mě výrazně vede.
Hmmm...Nathan Fillion hned dvakrát :-) A jsem ráda za připomenutí Frasiera. V telce to dávali snad jen jednou. Škoda
Tulrika napsal(a):
Hmmm...Nathan Fillion hned dvakrát :-) A jsem ráda za připomenutí Frasiera. V telce to dávali snad jen jednou. Škoda
U nás dávajú Frasiera v kuse, skončí 11. séria a hneď to dávajú odznova :D
Samé srdeční seriály :3 Super
Hláška z Castla potěšila, škoda že jich tu nebývá od každého víc. :)
Pár seriálů jsem viděla :-D a opravdu mě to pobavilo :-) Díky
singul.arita napsal(a):
Díky. Potěšilo. :)
Vďačne :D
Tak ta scéna s Castla se mi úplně vybavila a stejně tak Dollhouse. Tenhle seriál si ráda připomínám :)
A samozřejmě jsem zapomněla na to nejdůležitější :D Firefly.
firefly vždycky potěší:D super výběr, skoro všechno znám:D
Oh jak já miluju tuhle speciální edici hláškovin :D. Je opravdu vidět, že některé věci jsou naprosto nezapomenutelné a člověka pobaví i po letech... V téhle várce znám sice minimum, ale i tak jsem se náramně pobavila a jsem v pokušení přidat pár svých oblíbených :D.
Tahle hláška z Step by step je i má oblíbená. Tedy spolu se zpívajícím Codym - Když jsem dlabal tuhle dýni, nadřel jsem se jako kůň ...
Hned si ten díl musím pustit :-)
na step by step a simpsonovi jsem se dívala v televizi pořád :D kam se poděly ty časy :D
Potěšil hlavně Step by step, před pár lety (no možná už je to trochu víc než jen pár) jsem v rámci prokrastinace sjela všechny díly a krásně jsem si to teď připomněla :) A z Castla taky oblíbená hláška :)
Moje oblíbená hláška že step by step:
Dana: Mami, pomohla bys mi s randem?
Carol: Jasně, co mám udělat?
Dana: Odejít!
super hlášky vždy ma to poteší a pobaví :D hlavne Step by Step je zaručená dávka smiechu v pravidelných intervaloch aj po toľkých rokoch :D