mně se seriál líbí hodně. seriály z jiného než současného období miluju. jenomže nemají moc úspěch. ten první nedostal víc než pilot, tpc bylo zrušeno po cca 4 dílech a zruší mi i pan am? hlavně že kravin jako glee se nikdy nezbavíme.
Nejspis jsem byl bohuzel proziravy a nezacal na Pan Am ani koukat. Tak trosku jsem tusil, ze kdyz se zrusil podle meho nadprumerny Playboy Club, tak ze Pan Am "nedoleti" o moc dal...
priatelka si serial oblubia a pozeravali sme to spolu, teraz jej budem musiet najst nieco ine :)
Presne tá istá herečka napísala, o pár hodín na to, že sa ospravedlnuje za zmätenie fanúšikov, Pan Am bude mať ešte 5 epizód :)
Presne:
Sorry for the confusion #PanAm fans; there are still 5 new episodes to air until February :)
což znamená, že se neruší nebo že bude ještě 5 dílů a ruší se až po nich?
Netuším, či. Písala len že 5. Tak neviem či 5 a potom rušia, alebo 5 a uvidí sa
Mě se taky hodně líbí :-))
Já jsem se chtěl k Pan Am dostat právě teď (kdy má většina mých seriálů volno), takže mě to celkem mrzí :/
ABC kolem toho strašně mlží :D zatím PA nezrušili, ale v midseason je nahradí GCB (Good Christian Belles/Bitches) + objednali jen jednu epku navíc (většinou se jich objednává 9, aby měli celkem 22), takže budou mít celkem 14 epek. Víc nám ABC řekne v dubnu
(pokud to někoho zajímá hlouběji (+ umí angl.) http://www.aoltv.com/2011/11/29/is-pan-am-canceled/)
já jsem teda našla, že zrušení není oficiálně rozhodnuto. prý s tím asi počkají na květen.
Oficiální to bude až v květnu, ale většinou když seriál nepokračuje od midseason dál, tak se druhé řady nedočká, takže bych počítala s tím, že těch 14 episod bude konečných.
ale tak breaking in to nakonec přežil, tak snad...
Tak když jsem se do toho zakoukal a těšil se na všechny ostatní díly,jelikož ta časová osa se mne velice zamlouvá, tak nějak mne těch 12 dílů uteklo, že je mne smutno. To čekání bude hrozné.Doufám,že se ale dočkám.Dámy prominou, ale Collet mne učarovala...:-)
Nevím čím to je sáákra práce, ale jakmile mne přiroste nějaký seriál, tak buď ho zkouknu moc rychle :-)) a pak řeším otz. co dál a to jsem pak celou dobu nějak rozladěn, než se vrhnu na nějaký jiný.Ale vždy to čekání na pokračování je tedy hrozný...brrr :-(
Doufám, že teď si vyberu seriál, co bude mít strááášně moc dílů a nebude obava z toho zda bude pokračovat či nikoli.
ještě to nezatracuj, někde mluvil kdosi z abc o úspěších a říkal, že pan am to snad ještě zvládne.
Já teda na všech seriálových webovkách čtu, že je to zrušené, všichni ví, že je to zrušené, ABC ví, že je to zrušené, jen prostě bude mlžit do poslední chvíle... Takže tomu docela i věřím - tomu v kombinaci s extra hlubokým pádem ve sledovanosti.
ragelly napsal(a):
Já teda na všech seriálových webovkách čtu, že je to zrušené, všichni ví, že je to zrušené, ABC ví, že je to zrušené, jen prostě bude mlžit do poslední chvíle... Takže tomu docela i věřím - tomu v kombinaci s extra hlubokým pádem ve sledovanosti.
ale já pořád doufám :D!
ševča napsal(a):
ale já pořád doufám :D!
Naděje věrného fanouška umírají poslední.. to je správný přístup :D