Diskuze k článku In memoriam: Seriály, které jsme ztratili v roce 2015
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
30. 12. 2015 / 12:07:16 (před 8 roky)
off

Legends má poslední díl až v Lednu ne?

Go GOATS
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
30. 12. 2015 / 12:07:26 (před 8 roky)
off

Dominion mi bude hodně chybět :(

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 12. 2015 / 12:10:13 (před 8 roky)
on
Salem napsal(a):

Legends má poslední díl až v Lednu ne?

Ne, tento týden byly odvysílány poslední tři díly.

Salem
30. 12. 2015 / 12:12:17 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ne, tento týden byly odvysílány poslední tři díly.

tak máte chybu tady https://www.serialzone.cz/serial/legends/epizody/

Go GOATS
havlik.jakub666
Dlouholetý uživatel | Cool level: 39 | Abby Sciutová
30. 12. 2015 / 12:12:25 (před 8 roky)
off

Mrzí mě Mentalista, Constantine a Eye Candy, nejvíc mě ale štve Forever.

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
30. 12. 2015 / 12:15:17 (před 8 roky)
off

22, na který jsem koukala. Nejvíc mě naštvalo zrušení Forever a bude mi chybět Rookie Blue, i když s koncem pro jistotu počítali.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Esgalnor
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
30. 12. 2015 / 12:16:54 (před 8 roky)
off

Překvapivě byl na mě letošní rok mírný, co se týče zrušení seriálů, které bych oplakával. Ano, byly zde dvě srdcovky a pak nějaké oblíbené seriály, ale jen u jednoho mě to trochu rozhodilo. Mluvím o Red Band Society (asi si dám někdy rewatch). A tou druhou srdcovkou bylo Under the Dome. Dlouho to byl můj nejoblíbenější seriál. Ale pak přišla třetí série, stačily mi dva díly a i já si říkal, že by bylo nejlepší to zrušit. Pořád to bude moje srdcovka, třetí série pro mne neexistuje. Trochu mě mrzí zrušení CSI, Hannibala a Constantina. Da Vinciho démony si chci pustit a teď když už jsou zrušení mi to bude asi nejvíc vyhovovat. A Stalker byl fajn, ale to zrušení mi nějak extra neva. A pak Whispers. U těch to mám stejně jako u Vinciho.

Důvtip je nade všechna bohatství lidí.
Just_reyna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
30. 12. 2015 / 12:21:11 (před 8 roky)
on

Nejvíce bude chybět Mentalista, Rookie blue a Glee nutno říct že to už nebylo ono takže dobře že to ukončili.

Never accept an apology from someone who just sucker punched you.
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
30. 12. 2015 / 12:25:11 (před 8 roky)
off

Ach, Justified, má seriálová láska. Zrušený Forever mě mrzí doteď. Stýskat se mi bude i po Downton Abbey. A zamrzelo i zrušení The Brink.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
lynna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
30. 12. 2015 / 12:26:45 (před 8 roky)
off

Mrzí mě Hart of Dixie. Neočekávaně se z něj stala srdcovka, se kterou se mi dost těžko loučí. A škoda Forever.

wexzuz
30. 12. 2015 / 12:26:46 (před 8 roky)
off

Hannibal, Mentalista a Forever. 3 v jednom roce. Stanice se mě snaží zabít.

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
akatsuki-zetsu
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
30. 12. 2015 / 12:47:14 (před 8 roky)
off

Vzhledem k tomu o kolik stálic i velikánů jsme letos přišli, možná kupodivu mi nejvíc bude chybět Patrick Jane a Teresa Lisbonová (The Mentalist), nádherná léta s nimi, ale dostali krásný konec :)

čus !
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 12. 2015 / 12:48:28
Katehrine
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
30. 12. 2015 / 13:00:07 (před 8 roky)
off

Tenhle rok jsem přišla o mnoho seriálů, což je na jednu stranu hrozné, ale aspoň mi to uvolnilo čas a watchlist pro další ;) Rozladěná jsem byla ze zrušení Hemlock Grove, Whispers a Stalkera (poslední dva zmiňovaní měli potenciál vymáčknout ze sebe to nejlepší), ale nejvíce mě naštvalo zrušení Forever, Henry byl prostě k sežrání! :) Jinak u Cougar Town, Havenu, Hart of Dixie a Revenge byl konec předem oznámen, tak jsem na to byla psychicky připravená, i když nemůžu říct, že by vše dopadlo tak, jak jsem chtěla :D

EDIT: Úplně jsem zapomněla, že skončila i Lost Girl! Hanba mi! Kenzi a její hlášky budu postrádat ;)

There is always Hope.
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 12. 2015 / 22:37:10
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
30. 12. 2015 / 13:34:25 (před 8 roky)
off

A ještě Continuum, to jsem zkoukla před týdnem.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Livia136
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
30. 12. 2015 / 13:40:12 (před 8 roky)
off

Z noviniek ma najviac mrzí koniec Forever, Whispers a Stalker. Zo starších seriálov mi najviac bude chýbať Parenthood, Hannibal a Glee

Silvo911
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
30. 12. 2015 / 14:12:39 (před 8 roky)
off

Mna mrzi koniec Constantina, Dominion, Hannibala a Justified.

Kubasix
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
30. 12. 2015 / 14:18:42 (před 8 roky)
on

Jednoznačně zrušení Constantina, to byla podle mě největší chyba. Ten měl super potenciál.

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
30. 12. 2015 / 14:38:53 (před 8 roky)
off

Constantine, Forever, Key & Peele, Red Band Society, Stalker a moje oblíbená The League. Budete mi chybět

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
30. 12. 2015 / 14:40:04 (před 8 roky)
off

Tak mne bude chybat Constantine, Forever a Hart of Dixie.. Ground Floor som si pozrela az po skonceni, ale toho je tiez skoda. Naopak ma moc nemrzi zrusenie Hannibala a Under the Dome. Uz sa tesim na fotoclanok s postavami :)

terys98
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
30. 12. 2015 / 14:56:59 (před 8 roky)
off

Letos bylo zrušeno opravdu hodně mých oblíbených seriálů :( Constantine, Graceland, Da vinci's demons, Justified, Stalker, The Following, Mentalista, The Player, Under the Dome
Teď začínám sledovat Strike Back, který byl také letos zrušen.

J-Hope 정호석
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
30. 12. 2015 / 15:30:50 (před 8 roky)
off

Bude mi chybět Perception, ale i Forever. Z novinek si dle mého názoru kromě Agenta X všechny seriály plně zaslouží.

Isabo1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
30. 12. 2015 / 16:05:01 (před 8 roky)
off

Kruté bylo zrušení Constantina, v těsném závěsu Forever a pak Dominion. Je to vážně škoda,bude to dlouho mrzet :-(

Valesion
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
30. 12. 2015 / 16:28:25 (před 8 roky)
off

Mrzí mě zrušení Atlantis, Cougar Town (klidně bych snesl víc sérii) a stejně tak i u Da Vinci's Demons.Zamrzelo i zrušení komedií jako Ground Floor a One Big Happy. Chybět mně bude i Red Band Society a The Astronaut Wiwes Club. U druhého jmenovaného sice úplně nevím co by se tam dalo vymyslet, ale něco by se třeba našlo. Škoda zrušení je i u The Whispers. Co se srdcovek týče, tak mrzí i nemrzí zaříznutí Haven a Revenge. Na jednu stranu fajn, že uzavřeli příběh, ale jelikož to jsou moje srdcovky, tak bych se na to klidně díval dál i když někde šla kvalita dolů, takže je možná nakonec dobře, že to ukončili.

Valesion
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
30. 12. 2015 / 16:41:13 (před 8 roky)
off

Tak mne budu najviac chýbať Dominion, Forever a The Astronaut Wiwes club. Zas ale nieje na škodu keď seriály zrušia napr. Glee a Under the Dome už mali zrušiť skôr :)

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
peitho
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
30. 12. 2015 / 17:47:01 (před 8 roky)
off

Mě nejvíc mrzí Forever a bude mi chybět Mentalista a Harf of Dixie, i když oba seriály zakončili důstojně a počítali s tím, to ale neznamená, že bych si ještě pár sérií nedala :D

Syrestesia
Uživatel od první verze | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
30. 12. 2015 / 18:17:38 (před 8 roky)
off

Páni, jsem vážně nějak zpomalená, u některých seriálů jsem nestihla postřehnout, že už skončily. Nejvíc mě mrzí konec Da Vinciho démonů, i když zase měli pěkné zakončení, což se každému seriálu nepovede.

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
30. 12. 2015 / 18:23:48 (před 8 roky)
off

Najviac mi bude chýbať jednoznačne Continuum :(( Vedel by som pozerať ešte 5.sérii tohto super seriál, potom v tesnom závese je Patrick The Mentalist, každú časť som sa tešil akú sprostosť zase vymyslí a nikdy nesklamal ;) Potom čo sa týka noviniek ma najviac mrzí Forever, to som považoval za super náhradu práve dopredu avizovaného zrušenia Mentalistu, no a tí hajzli mi zrušili aj toto! :(( A čo sa týka noviniek tak ešte The Returned ma celkom mrzí, mňa to za to bavilo, škoda :(( Ďalej Haven ma tiež hodně mrzí bola to super oddychovka, ale našťastie mala slušný smutnošťastný koniec. No a nedávné zrušenie Legends ma ešte dosť mrzí, zatiaľ som v polovici druhej série a je pravda, že je tam chaos v tom časovom skákaní, ale baví ma to hodně, tak dúfam že to ukončia ako tak :D
Toľko odomňa prajem pekný zvyšok dňa všetkým ;)

May the odds be ever in your favor.
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 12. 2015 / 18:26:08
ragelly
30. 12. 2015 / 18:36:05 (před 8 roky)
on

Do článku přidán sitcom Benders, který stanice IFC právě zrušila po první sérii :D

LucinkaZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 26 | Ally McBealová
30. 12. 2015 / 20:40:52 (před 8 roky)
off

Zrušenie Forever ma mrzelo dosť dlho a samozrejme jeden z mojich naj Downton Abbey ten mi bude veľmi chýbať.

crazy fan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
30. 12. 2015 / 20:55:37 (před 8 roky)
off

Nejvíc mi chybí Lost Girl. Ale zase na druhou stranu je lepší, že se mi tento seriál nestihl zprotivit, takže to mám 50:50.

I'm a hopeless romantic with a dirty mind.
Atenecka
30. 12. 2015 / 21:04:39 (před 8 roky)
off

Tak mě bude nejvíc chybět Dva a půl chlapa (i když poslední serie nic moc a strašný závěr seriálu) Dále mi bude chybět Continuum, Lost girl, Da Vinciho démoni, Hart of Dixie, Haven, Roockie Blue a Forever (ten teda dost).

Takže mi zůstalo jen : Báječní a bohatí, ImPastor, iZombie a 2 socky což je málo a konečně mám místo na nějaké novinky.D

Šín Martin
30. 12. 2015 / 21:54:44 (před 8 roky)
off

jsem asi jediný komu bude chybět bluestone 42?

que94
luciakanky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
30. 12. 2015 / 22:25:18 (před 8 roky)
off

najviac ma štve Groundfloor, taký kvalitný, vtipný sitcom s vynikajúcimi postavami tu dlho nebol. z toho čo som pozerala sa ma ešte týka koniec TAHM a tam to už nebolo ono od Charlieho odchodu aj keď posledné dve série boli ako tak pozerateľné, tkaže ukončenie seriálu ma až tka netankovalo, aj keď nostalgia tma trocha bola. Ďalej mi zrušili Under the dome tma mi to vôbec, ale vôbec nevadí lebo tretia séria spešne zničila jednou epizódou všetko čo predchádzajúce dve epizódy vybudovali. Ressurection smerovalo tiež na tú istú cestu ako under the dome, takže vďaka, že seriál ukončili skôr ako sa stihol zhovädiť. Dosť ma mrzí koniec Red band society a doteraz to nechápem lebo to bol príjemný smutno veselý seriál. No a na záver Glee, pre mňa glee skončilo najskôr v polovici tretej série, ktorú som doteraz nedopozerala, ale ten skutočný koniec nastal v dvojdiele oslavujúcom 100. zvyšok som brala ako afterparty po ukončení, občas to bolo fajn a občas bolo príliš alkoholu :D najviac ma teší, že sa v tomto fotočlánku neobjavil Supernatural, The big bang theory, Izombie a galavant

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
truelovevlasticka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
30. 12. 2015 / 23:22:16 (před 8 roky)
off

Docela směšné jak každej rok Amící mají na odpis tolik seriálu a že by rok od roku se počet zmírnil se nedá říct.Místo aby točili tak nekoukatelné seriály a plácali pořád nezajímavé děje a příběhy tak by měli udělat kvalitní seriály který by po pár dílech nebo po 1 serii nezrušili.Kdyby radši ty peníze rozdali chudým než je takhle vyhazovat.
Jsou už pro srandu králíkům.
Neřeknu těch pár seriálu co ukončili ale někdy je lepší v nejlepším skončit.

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
30. 12. 2015 / 23:37:16 (před 8 roky)
off

Ty jo, celkem jsem se zhrozila, že až tak na 5 seriálu je znám úplně všechny. :O Kde kurňa beru na to ten čas?

A teda překvapilo mě zrušení The Awesomes, to mě nějak úplně minulo. Kdy k tomu došlo? :(

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Empty
31. 12. 2015 / 01:26:40 (před 8 roky)
off

Tak jediné, co mi bude opravdu chybět, tak to Mad Men, Following a Bluestone 42.

Empty
31. 12. 2015 / 01:26:59 (před 8 roky)
off
Šín Martin napsal(a):

jsem asi jediný komu bude chybět bluestone 42?

Nejsi. :))

ragelly
31. 12. 2015 / 06:00:54 (před 8 roky)
on
Matuush napsal(a):

Ty jo, celkem jsem se zhrozila, že až tak na 5 seriálu je znám úplně všechny. :O Kde kurňa beru na to ten čas?

A teda překvapilo mě zrušení The Awesomes, to mě nějak úplně minulo. Kdy k tomu došlo? :(

Před Vánocemi. Nepsala jsem ani článek, jen status na profilu a fotku na Osudu seriálů, má to ohodnocených jen 11 lidí. Info tady.

Lucig
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
31. 12. 2015 / 10:28:49 (před 8 roky)
off

Těch je teda...
Mentalistu a Panství Downton jsem měla ráda, ale přijde mi, že je ukončili tak akorát, v pravý čas. Parenthood a Cougar Town byly taky prima, ale někde mezi sezonama už jsem dávno ztratila nit, tak je taky moc neobrečím. A žádná zrušená novinka mě moc nechytla, takže letos žádné velké truchlení.

Anett19
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
31. 12. 2015 / 12:46:42 (před 8 roky)
off

Nejvíce mi bude chybět Kriminálka Las Vegas,Hart of Dixie a Under the dome..:(

Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
31. 12. 2015 / 17:24:06 (před 8 roky)
off

Tento rok bol nejak veľmi ukončovací. Skončilo mnoho dobrých seriálov, ktoré žiaľ nezískali dostatočnú pozornosť divákov (Forever, Ground Floor), ale aj hromada starých veteránov, ktorí už proste museli odísť (Justified, Downtown Abbey, Haven, Falling Skies), aj nie ešte veteránov, ktorí mohli zostať (Dominion, Continuum, Da Vinci´s Demons).
Budúci rok bude asi chudobnejší. A zvlášť keď vieme, že väčšina seriálov neprežije a nedozvieme sa, ako skončia - tak je dosť riskantné začínať novinky, ktoré nezožnú úspech hneď počas prvých troch - štyroch častí.

šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
31. 12. 2015 / 21:07:00 (před 8 roky)
off

Nejvíc mě mrzí Mentalista, úžasný seriál a ten konec prostě volal po pokračování...

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
Adeelle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
1. 1. 2016 / 14:50:46 (před 8 roky)
off

Mně skončila akorát Hart of Dixie. Stala se z toho pro mě srdcovka, ale skončilo to dobře, tak mě to tak nemrzelo.

enisek
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
1. 1. 2016 / 21:59:58 (před 8 roky)
off

Haven a Nurse Jackie,ty mi budou chybět
A strašně ráda bych řekla, že mi bude chybět Following, ale vlastně jsem ráda, že už budu mít to utrpení za sebou

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
1. 1. 2016 / 23:18:15 (před 8 roky)
off
Renusska napsal(a):

Nejvíce bude chybět Mentalista, Rookie blue a Glee nutno říct že to už nebylo ono takže dobře že to ukončili.

za me Mentalista, Rookie Blue - hlavne na ni jsem byla natesena

lizzy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 1. 2016 / 23:18:49 (před 8 roky)
off

Tak tenhle článek mi slušně zkazil náladu :D každopádně stejně za něj děkuji. Z těchhle seriálů jsem jich sledovala hned několik. U některých mě zrušení mrzí víc, u některých míň.
Nejvíc mě asi mrzí Graceland - uznávám, že poslední série už nebyla tak dobrá, jako ty předešlé, ale stejně mi postavy z Gracelandu nějak přirostli k srdci. Také mě mrzí zrušení Parenthoodu a Melissy a Joeyho, ale u těchhle seriálů jsem částečně ráda, že skončili dřív, než šla kvalita značně dolů. U Revenge jsem moc ráda, že jim konec byl oznámen dopředu, takže to mohli nějak zakončit (což si myslím, že se jim povedlo dost dobře). Following si to dle mého názoru zasloužil, protože i když mě to bavilo, tak ta třetí série byla opravdu hrozná splácanina.
Ze zrušených novinek mě strašně mrzel Whispers (i když se to dalo předpokládat dopředu), red band society (ty děti mi přirostly k srdci) a A to Z (jasně, byla to kravina, ale já se u toho bavila).

zdenka99
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
2. 1. 2016 / 00:58:58 (před 8 roky)
off

Pridávam sa k fanclubu Forever, tiež ma veľmi mrzelo, že skončil taký pohodový seriál :-( Ostatné moje srdcovky mali fajn koniec, lepšie ako zbytočné naťahovanie. A bolo na čase, že skončil Under the dome - ten bol spočiatku super, ale tretiu sériu som už ani nedokázala dopozerať, a to keď niečo začnem pozerať, tak to musí byť naozaj zlé, aby som prestala.

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
2. 1. 2016 / 01:02:45 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

Před Vánocemi. Nepsala jsem ani článek, jen status na profilu a fotku na Osudu seriálů, má to ohodnocených jen 11 lidí. Info tady.

Huh, díky za link! Vidím, že ještě neházejí flintu do žita, tak budu tajně doufat, že to skoupí někdo jiný. :)

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
2. 1. 2016 / 10:42:24 (před 8 roky)
off

Nejhorší pro mě byl TopGear, který ač bude pokračovat, pro mě skončil. Jinak zamrzel i Mentalista.

zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
2. 1. 2016 / 17:13:49 (před 8 roky)
off

Při čtení- tedy spíš dívání se na tento fotočlánek se mi zastesklo po Zoe, Patrikovi a Danielovi, teď jen nevím jestli se dřív podivám znova na hart of dixie, mentalistu nebo perception;)

Jinak už mne celkem unavuje, jak všechno vyhrává Game of Thrones, snad se příští rok zapojí i do tady toho fotočlánku, když už musí být všude.

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
STOUPA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
2. 1. 2016 / 19:38:23 (před 8 roky)
off

Mě bude nejvíc chybět Downton Abbey.

jduch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
2. 1. 2016 / 22:24:04 (před 8 roky)
off

Chybět mi bude Continuum, ale aspoň bylo nějak ukončené, zato chudák Constantine a Stalker... The Player se docela začal rozjíždět. Z Following mě mrazilo, ale třetí série byla opravdové utrpení. Legends byl fajn první sérii, druhou jsem dokoukala z povinnosti. Nouzové přistání mě bavilo první tři série. Jen se divím, že stále pokračuje Crossing Lines, na které už koukám jen kvůli českým lokacím a českému hereckému křoví :-)

jduch
Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
4. 1. 2016 / 20:06:44 (před 8 roky)
off

Forever forever! Zrovna v takovym zajímavym bodě to utnout, to se nedělá.

A Rookie Blue, i když to v podstatě pěkně zakončili, mi bude chybět. Stačilo nechat linku McNally-Swarek uzavřenou (tam už toho víc vydojit nešlo) a soustředit se na ostatní (Collins...a ti druzí :D) a mohli pokračovat ještě pár sérií :).

Wicked City jsem měla v "chci vidět" a než jsem zaznamenala, že to začalo, tak to skončilo :D.

Nobody expects the spanish inquisition!
Editováno: 1x | Naposledy: 4. 1. 2016 / 20:07:25
Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
4. 1. 2016 / 22:08:09 (před 8 roky)
off

Tý jo.. letos toho skončilo hodně. Ale zrovna The Astronaut Wives Club bych tam nepočítala. To byla od začátku minisérie, takže to není vyloženě ztráta, stejně jako třeba The Slap..? Jinak super fotočlánky :)

Vxxx
Suezz
5. 1. 2016 / 09:34:30 (před 8 roky)
off

Tak už jsem chtěla napsat, že jsou mi všechna tato zrušení celkem ukradený, a na konci na mě bafne Bluestone42... Taká škoda... Myslela jsem, že se hecnou ještě na jednu serii, když to mělo takový otevřenější konec... :)

Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
5. 1. 2016 / 16:26:24 (před 8 roky)
off

Najviac ma naštvalo zrušenie Forever a Constantinea. To bola najväčšia chyba akú televízna stanica môže urobiť. A to Z som sledovala, ale jeho zrušenie ma neštvalo a nemrzelo tak ako Selfie (neviem však kedy bolo zrušené, nakoľko v rebríčku nie je, tak tipujem, že koncom roku 2014). Hmm, Glee bola moja srdcovka, obrovská, ale po tom, čo Cory zomrel si myslím, že ten seriál mohli ukončiť aj skôr a nejako dôstojne. Zrušenie Glee ma na jednej strane mrzí, lebo mi chýba, ale na druhej strane, už to bolo ozaj zrušené v hodine dvanástej. Osobne som spokojná s Mentalistom ako skončil, takže jeho zrušenie ma našťastie nejako nerozhnevalo, jasné, mala som ho rada, ale skončil v podstate v najlepšom. :) Revenge ešte nemám dopozeraný, tak neviem, ale počula som, že tiež skončil v najlepšom, takže žiadna strata. Treba to skončiť vo vhodnom čase a nie umelo naťahovať. Skôr ma nahnevalo zrušenie Wicked City po odvysielaní len tretej časti. Preboha! Aspoň tú jednu sériu, hoci skrátenú im mohli nechať, myslím si, že by sa to časom viac rozbehlo. No, čo už. The Whispers si pridám do Wishlistu, už len kvôli Lilly Rabe a tomu chlapíkovi, čo hral v Revenge. :D

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
rebeccacarf
6. 1. 2016 / 15:21:23 (před 8 roky)
off

Taky mě nejvíc mrzí Forever, který mělo podle mě velký potenciál. Dále je škoda, že se nedozvíme pokračování Defiance a Constantina. Jinak hodně mi bude chybět Downton Abbey a možná i Haven, ale aspoň to oboje mělo hezké zakončení.

El Jay
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
6. 1. 2016 / 18:28:00 (před 8 roky)
off
Motna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
7. 1. 2016 / 16:44:40 (před 8 roky)
off

Jednoznačně Panství Downton. Tak skvělý dobový seriál jsem nečekal, když jsem si před pár lety pustil první díl. Dále Dva a půl chlapa. Nečekal jsem to, ale zvykl jsem si na Ashtona, ale ta epizodka s Charlieho smrtí byl bullshit. No a ještě Stoupenci zla. Líbilo se mi jak dokázali nahradit Joea jiným padouchem, ale aspoň to řádně ukončili. Na druhou stranu Mentalista měl skončit tou řadou kdy odhalili Rudýho Johna. To byl další bullshit. Člověk se na to těší roky a takový čajíček to byl.

Pan Úžasný
shakespeare
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
8. 3. 2016 / 14:37:16 (před 8 roky)
off

Nejvic me mrzi Perception. Vim, ze si moc divaku neziskal, ale pro me to byla srdcovka.