U Shondy Rhimes rozhodně chybí její nejmladší počin z právnického prostředí v čele s neméně výraznou postavou v podání Violy Davis - Annalise Keating jako tvoří Meredith Grey či Cristina Young.
emJey napsal(a):
U Shondy Rhimes rozhodně chybí její nejmladší počin z právnického prostředí v čele s neméně výraznou postavou v podání Violy Davis - Annalise Keating jako tvoří Meredith Grey či Cristina Young.
Shonda seriál jen produkuje, tvůrce a showrunner je Peter Nowalk.
No Chloe Benett je Asiatka nejvýše ze čtvrtiny a rozhodně na to moc nevypadá...
Bože,to ale bylo krásné počtení,palec nahoru za článek,nádhera.
rebeccacarf napsal(a):
No Chloe Benett je Asiatka nejvýše ze čtvrtiny a rozhodně na to moc nevypadá...
justynajohnson napsal(a):
Děkuju!! :)
justynajohnson napsal(a):
ze zminenych serialu jsem sledovala nebo sleduji - Rookie Blue, Orange Is the New Black, Lost Girl, Grey’s Anatomy, Scandal, Jessica Jones, Agents of S.H.I.E.L.D.
priznavam, ze jsem se jeste vubec nesoustredila na tuhle fukci showrunnerky v serialech, ale ten vycet je pro me zajimava zpetna vazba ...,
protoze nektere z nich mam fakt mezi oblibenymi celou dobu jejich vysilani :D,
takze i za me palec nahoru a to nejen za clanek
Gabik.029 napsal(a):
Z poloviny.
Děkuju!! :)
Není vůbec za co,takovéhle články jsou balzám na duši i pro oči.
Krásný článek, sice takovéhle věci ohledně showrunnerek nijak zvlášť nesleduju, ale ráda si to přečtu a líbí se mi to.:)
Moc hezký článek :)
Aneb #GirlPower :D
Spousta povedených kousků. :)
Perfektní článek!
Konečně jsem se dostal k tomu, abych si ho přečetl. Zjistil jsem pár věcí, co jsem nevěděl, k tomu jsem si zopakoval to, co již znám a musím říct, tohle dalo práci :) Některé showrunnerky znám a mám rád, některé neznám a snad se nepovedlo vybrat jedinou, kterou bych rád neměl (i když Lena :D).
Jen mé ego říká, že u Shondy a Jenji mělo být napsáno "Její kompletní tvorbu si můžete prohlédnout zde" a odkaz na mé články :D Ale, že jsi to ty, tak ti to odpustím :D :D
Pajky napsal(a):
Jen mé ego říká, že u Shondy a Jenji mělo být napsáno "Její kompletní tvorbu si můžete prohlédnout zde" a odkaz na mé články :D Ale, že jsi to ty, tak ti to odpustím :D :D
Měl ses ozvat, že chceš reklamu :DDD
Všem moc děkuju za zpětnou vazbu! :')
Doufám, že to není popořadě, jinak bych se hodně divila pozici Shondy Rhimes :D
Prochmen napsal(a):
Doufám, že to není popořadě, jinak bych se hodně divila pozici Shondy Rhimes :D
Je to popořadě. Abecedně. Jak píšu v článku...