Na Galavanta sa veľmi teším, nie je o čom...to je taká blbosť, až je to dobré :D
Já už se nemůžu dočkat Lucifera! :D Normálně už z toho nespím. :D
Tak moju Top 2 si trafila. Najočakávanejšia novinka celej sezony je pre mňa LoT. A čo sa týka ledna tak okrem LoT som zvedavý na Lucifera, potom zmienené pred Top 5 The Shannara Chronicles, Shadowhunters no a ešte na The Magicians, Colony ;)
Já se těším hlavně na Sherlocka, snad to nebude zklamání...
Drunk_Queen napsal(a):
Já se těším hlavně na Sherlocka, snad to nebude zklamání...
Toho se snad nemusíme bát. :)
Zo zmienených sa teším na Lucifera, pilotná epizóda ma zaujala celkom slušne. Dúfam, že to nedopadne podobným fiaskom ako Wicked City, ktoré mi prišlo dosť dobré, ale diváci tomu šancu nedali. Čo sa týka Legends of tomorrow, aj by ma to zaujímalo, ale skôr kvôli obsadeniu - Victor Garber (hoci starý a gay, som z neho paf :D ) a Arthur Darvill z DW. No tématika mi príde už v dnešnej dobe ani nie že vyšťavená, ale príliš využívaná a už ma to potom tak nezaujíma, keď všade vidíme podobný štýl či filmov, či seriálov. Akty X som voľakedy sledovala málo, priateľ na tom viac frčal, tak možno jeho to zaujme skôr.
Čo mňa osobne mrzí, že ste fakt do tej Top 5 nedali Sherlocka, špeciál/nešpeciál, ale Sherlock je konečne tu a ja sa už neviem dočkať!
Já si rozhodně nenechám ujít Lucifera a Legends of Tomorrow. Pilotní díl Lucifera byl výborný, skvěle jsem se u něho bavila, opravdu příjemně překvapil. Tak snad tomu Američané dají šanci. A Legendy, to je kapitola sama o sobě. Skvělé obsazení a ještě lepší trailer, to si prostě nemůžu nechat ujít.
Tak já se těším hlavně na Galavanta, pak na Lucifera. A ze všeho nejvíc na speciál Sherlocka! :)
já se těším na Galavanta a dám šanci Luciferovi.
Já se těším hlavně na The 100. Snad nezklamou..:)
No já se těšil především na Banshee,který ale přesunuli až na duben,ti parchanti :/
konečně Galavant a Lucifer :D i na LoT budu koukat, ale ještě váhám, protože většinu hlavních postav ze srdce nesnáším... (takže to tam nakonec bude zachraňovat Captain Cold a snad Rory... :D )
Jupíí, konečně se dočkám pokračování Galavanta. Zpříjemní mi zkouškové :)
Tak já se rozhodně těším na The 100, LoT a Lucifera (na toho už od pilotu, hrozně mě bavil a těší mě, že si Lauren German našla novou práci tak rychle). Akta už jsou podle mě silně vyčpělá a dělat jejich pokračování je zbytečné, a myslím, že můj názor na Galavanta je ve zdejších vodádách známý asi docela dost :D.
Ja som najviac zvedava na Legendy, okrem toho sa tesim na Galavanta, Colony, Agent Carter a celkom som aj zvedava, co si pre druhu seriu pripravili tvorci Younger. Este ze je teraz skuskove, aspon budem mat cas vsetko popozerat :)
Tak já se těším hlavně a jednoznačně na Galavanta a pak na Lucifera :-)
Tak koukám, že se mi tento měsíc podařilo docela vystihnout vaše největší tužby :D
Já se těším na Suits a New Girl :)
Stovka, Lucifer a Legendy. To je jasnačka.
Já se nejvíc těším na Lucifera ( od prvního dílu počítám dny :-)), Galavanta, Colony a LoT. Taky jsem moc zvědavá co provedou s Shadowhunters. Kde na to vezmu čas, ale netuším :-(
až na akta x ktoré sa stále nemôžem rozhodnúť sa neviem dočkať premiery ani jedného zo spomínaných.. :D proste január bude strašne zlý, veľká motivácia urobiť skúšky aby bol čas na seriály.. len s CW tam mám tuším 8 seriálov :D
Za mna urcite:
1. Sherlock
2. Lucifer
3. The 100
4. Shameless
5. asi sa pojdem hanbit do kuta, ale nevedel som o Legends of Tomorrow, tak si to dam na posledne miesto :)
Ja sa teším na Shannara Chronicles,Shadowhunters,The Magicians,The 100, Lucifera,Galavanta a určite by sa ich našlo ešte zopár.
Konečně se na obrazovky vracejí moje oblíbené seriály (The 100, Galavant, ...). Nevím ale, jak to všechno skloubím s maturitou. :D
Já se určitě těším na Galavanta, ale ještě víc snad na Shameless... Na Legendy jsem zvědavá a stejně tak na Shadowhunter. Nicméně se v případě Shadowhunters obávám, že se to zvrtne a bude to podobné přitroublé jako Upíří deníky. (Omlouvám se všem, kteří je mají rádi. Mně prostě připadá, že už pěkných pár sérií to není ono...)
Finále American horror story je 13 ledna a ne 20