Tady z toho chce akorát někdo vytřískat peníze. Přitom to je dobbrá reklama :)
Spíše by měly být rády, že je dílo jejich matky tak známé.
Ježišmarjá,peníze a jenom peníze,o nic jiného jim nejde,at si tu písničku pověsí na krk a jdou se utopit,nádhery
Oh, takhle ochránit čest jejich matky! Já jim nemám moc co vyčítat, já mít takovou příležitost, tak to udělám taky. Takhle snadno si příjit k penězům, taková příležitost se jentak nenaskytne.
Přijde mi neuvěřitelné, že se to dozvěděla až v roce 2014. Chápu, že to nikdy neviděla, ale neviděl to ani jeden její známí nebo tak?! Jsem zvědavá kolik vysoudí
No jo, někdo se dozvěděl, že může zadarmo přijít k penězům tak proč to nevyužít, ruku na srdce, kdo z nás by to neudělal.
nevermore napsal(a):
No jo, někdo se dozvěděl, že může zadarmo přijít k penězům tak proč to nevyužít, ruku na srdce, kdo z nás by to neudělal.
Já bych to využila, ale jediný co kdy složili moji rodiče bylo uhlí
Je zaujímavé že na to prišli až v roku 2014 :D som zvedavá ako to dopadne ... ich matka je autorka.. vyšlo to v knižke .. vydavateľovi knihy zaplatili štúdiá...
neviem ako funguje duševné vlastníctvo a autorské práva v USA, ale v podstate ten vydavateľ mal WB teda povedať že vlastníkom textu je daná ženská a mali vyplatiť rovno ju/dedičov. :)
Ale niet divu že chcu vytrieskať peniaze