Jako Trappera jsem ho měl v MASHi radši, než Hunnicuta. Hunnicutův humor mi tam z nějakýho důvodu neseděl. Působil na mě spíš dojmem, že se snaží bejt vtipnej za každou cenu. Trapperův humor mi přišel víc přirozenej
Je to velká škoda,v MASHi byl jedna z mých oblíbených postav :(
Skvělý herec,ach jo :(
I když ho znám jen ze seriálu M.A.S.H(pak jakoby se po něm zem slehla), tak je to smutné, jako každé úmrtí.
Trapper je ale nezapomenutelná postava.
Trapper byl parádně zahraná role :(
Skvělý herec. Škoda.
*M*A*S*H* patrí medzi moje obľúbené seriály. A Traper medzi jednu z obľúbených postáv (v seriály asi každá). Postupne zomierajú všetci herci zo seriálu a každý jeden z nich bude chýbať. RIP
je to smutné keď herci z jedného z mojich prvých závislackych seriáloch už odchádzajú... mash som videla ak nie 100 krát tak ani raz. ale dožil sa pekného veku :/
M*A*S*H je jeden ze seriálů který se neomrzí a Wayne Rogers byl jako Trapper úžasný.
R.I.P.
M.A.S.H. byl jeden z mých prvních sledovaných seriálů a Trapper jedna z nejoblíbenějších postav :( Asi si dnes nějaký díl pustím, na uctění památky...
velká škoda a v tomto serialu je dobrá památka
To je taková smutná zpráva pro dnešní den. M.A.S.H má u mě pevné místo a stejně tak všechny jeho postavy. Ztráta každého z herců je smutná. Ale každá postava je výjimečná, stejně jako Trapper, Henry nebo Frank, jejichž představitelé už nežijí. Tak to prostě chodí. Díky za informaci.
Super prvá správa roka :((( Ach jo dobre začíname tento rok úmrtím :(( Seriál nejako nevyhľadávam, ale videl som pár častí a každého herca je škoda :(( R.I.P.
Velká škoda dobrého herce. Snad se letos dočkáme jen minima takovýchto zpráv.
Hned po ránu, taková smutná zpráva :( Dožil se krásného věku RIP Trapere.
Skvělý seriál, skvělý herec. RIP
"Trappera" je mi líto. Seriál MASH je pro mě jeden z nejlepších vůbec a jeho postava mě vždycky rozesměje. Ale dožil se požehnaného věku a snad měl krásný život. Ať je mu země lehká...
och tak to je smutné :/ strašne som ho mala rada v MASHi :/
rip
Další významný člověk odešel! :( Tak ten rok nezačíná dobře...
Trappera jsem měla moc ráda holt běh času nezastavíme,tak holt Trappere dejsi tam nahore drink s Frankem,Henrym,plk.Potterem a Sydneym Freedmanem :(
RIP, puvodni sestava byla v MASHi nejlepsi, duel Trapper-Hawkey vs Frank Burns byl skvelej
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Jako Trappera jsem ho měl v MASHi radši, než Hunnicuta. Hunnicutův humor mi tam z nějakýho důvodu neseděl. Působil na mě spíš dojmem, že se snaží bejt vtipnej za každou cenu. Trapperův humor mi přišel víc přirozenej
Mám stejné pocity. Po odchodu Trappera a Henryho to už není ono, ten seriál měl úplně jinou atmosféru. B.J. se na můj vkus snažil udělat vždycky všechno moc o sobě, jak on to má nejhorší. Aspoň když zahnul Trapper, tak se nechoval, že jemu bylo ublíženo, ale to už se zakecávám.
ševča napsal(a):
Mám stejné pocity. Po odchodu Trappera a Henryho to už není ono, ten seriál měl úplně jinou atmosféru. B.J. se na můj vkus snažil udělat vždycky všechno moc o sobě, jak on to má nejhorší. Aspoň když zahnul Trapper, tak se nechoval, že jemu bylo ublíženo, ale to už se zakecávám.
Tak jeho fňukání byla spíš role. Jde o to, že mi ten jeho humor přišel až moc hranej.
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Tak jeho fňukání byla spíš role. Jde o to, že mi ten jeho humor přišel až moc hranej.
Tak mně vadila celá jeho role, ale máš pravdu, že od něho ty vtipy nepřicházely moc přirozeně.
ševča napsal(a):
Tak mně vadila celá jeho role, ale máš pravdu, že od něho ty vtipy nepřicházely moc přirozeně.
Tak taky mi tam moc neseděl... Ale víc mě mrzel odchod Kuního ksichtu a pak Radara. Ty do toho seriálu prostě patřili