Diskuze k článku Novinka pod lupou: Billions
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
2. 1. 2016 / 15:04:26 (před 8 roky)
off

Sice jsem chtěl tento rok začít co nejméně novinek, ale recenze mě docela nalákala (stoprocentní hodnocení nebývá moc často). Jen doufám, že to bude bavit i někoho, kdo o ekonomice a finančních trzích neví vůbec nic :)

Hold the Door!
singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
2. 1. 2016 / 15:17:03 (před 8 roky)
off

Takové lákadlo, fňuk - chtěl jsem ty seriály zas začít trochu omezovat. Ale tohle budu muset zkusit. Díky za lupu.

Sneer
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
2. 1. 2016 / 15:25:47 (před 8 roky)
off
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 1. 2016 / 15:26:30 (před 8 roky)
off

Tak nadšenou ragelly jsem při recenzi dlouho neviděl. :D Ale musím zůstat silný :D

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
2. 1. 2016 / 15:28:18 (před 8 roky)
off

Jakoby příjmení Sorkin přitahovalo svižné dialogy... A to snad ani nejsou příbuzný.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
darebnica
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
2. 1. 2016 / 15:41:26 (před 8 roky)
off

Hm, zdá sa, že z toho niečo bude.
Už je to na mojom watchliste aj nakúpené v tradegame :)

Množstvo a kvalita materiálu vyhuleného nemá priamy vplyv na kvalitu článku a následne ani na kvalitu a množstvo zhulených diskutérov a ich príspevkov.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 1. 2016 / 15:43:52 (před 8 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Jakoby příjmení Sorkin přitahovalo svižné dialogy... A to snad ani nejsou příbuzný.

Vidíš, jsem si ani nevšimla :)

Jinak ty podobné seriály berte s rezervou, házela jsem tam názvy, u kterých mi přišlo, že mají podobný styl a atmosféru víc než podobný obsah :)

Mehal
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
2. 1. 2016 / 16:06:49 (před 8 roky)
off

Hrál někdy Lewis v něčem špatném? Homeland,BoB,Life...

Mehal
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
2. 1. 2016 / 16:07:09 (před 8 roky)
off

Takúto nadšenú ragelly som ešte asi nečítal, ale bohužiaľ môj watchlist to obchádza dosť výrazne, proste to nie je môj šálok čaju :P

May the odds be ever in your favor.
Editováno: 1x | Naposledy: 2. 1. 2016 / 16:07:35
ragelly
2. 1. 2016 / 16:09:18 (před 8 roky)
on
24ron24 napsal(a):

Takúto nadšenú ragelly som ešte asi nečítal, ale bohužiaľ môj watchlist to obchádza dosť výrazne, proste to nie je môj šálok čaju :P

Ale jooo, u Jessicy Jones dost a hlavně u Scream Queens :D

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
2. 1. 2016 / 16:17:50 (před 8 roky)
off

Takové obsazení v seriálu si nenechám ujít :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
CUTE_BUT_PSYCHO
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
2. 1. 2016 / 16:49:40 (před 8 roky)
off

No tak toto musím po hodnotení určite skúsiť :) Myslím že keby len náhodou narazím na trailer tak by ma to až tak veľmi nezaujalo, ale po tak dobrom hodnotení od ragelly musím skúsiť minimálne pilot.:D

O chvíľu nebudem mať čas už ani spávať.. :D

I might be bad, but I am perfectly good at it.
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
2. 1. 2016 / 17:50:44 (před 8 roky)
off

tak schválně jestli to trumfne house of cards :D

MrPeKus
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
3. 1. 2016 / 13:48:52 (před 8 roky)
on

Já nadšení s ragelly nesdílím. První díl nebyl špatný, ale některé věci mi přišly až příliš umělé (právníkova manželka pracující pro Axelroda, jenom pro větší dramatičnost). A taky tenhle seriál bude nekonečný - neustálé přetahování mezi akcionářem a právníkem, kdy ani jeden nemůžu vyhrát, protože by to znamenalo konec seriálu.

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
3. 1. 2016 / 14:21:24 (před 8 roky)
off

Po pilotu jsem nadšený. Od hereckých výkonů, přes scénář až po kameru a drobné detaily. Má to opravdu potenciál, že to vezme ceny útokem.

Non cuspi causa qui non debe cuspire
kopernickak
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
4. 1. 2016 / 16:45:55 (před 8 roky)
off

Ach jo, opět jsem dala na recenzi, pustila si pilot a i když mě celkem tento typ seriálů nebere, tak po shlédnutí pilotu jsem si ho okamžitě přidala do watchlistu. Mám tam toho holt málo...

Gae
ragelly
4. 1. 2016 / 18:50:31 (před 8 roky)
on
kopernickak napsal(a):

Ach jo, opět jsem dala na recenzi, pustila si pilot a i když mě celkem tento typ seriálů nebere, tak po shlédnutí pilotu jsem si ho okamžitě přidala do watchlistu. Mám tam toho holt málo...

3:) Taková reakce vždycky potěší nejvíc, že i když už je přeplněno, tak místečko pro jeden (a jeden, a jeden, a ještě jeden...) se vždycky nějakým způsobem najde :D

Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
4. 1. 2016 / 20:39:04 (před 8 roky)
off

Ale no ták. Na základě traileru jsem tohle vyřadila a radovala se, že mi toho moc nového nepřibude, ale teď po téhle recenzi se budu muset kouknout minimálně na celej pilot ... fakt dík Ragelly...

Nobody expects the spanish inquisition!
Editováno: 1x | Naposledy: 4. 1. 2016 / 20:39:27
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
4. 1. 2016 / 20:48:12 (před 8 roky)
off
kopernickak napsal(a):

Ach jo, opět jsem dala na recenzi...
Sleslikslicka napsal(a):

Ale no ták... fakt dík Ragelly...

No tomu říkám nadšené reakce z dobrého seriálu. :-D Jako jo, watchlist mám přecpaný a leží mi v něm i rok a více staré resty, ale na dobrý seriál se místo vždycky najde. :-)

Trochu víc k tématu, na Billions se chystám tento týden, těším se už od prvních trailerů a recenze mě navnadila ještě více, tak jsem zvědav, co Showtime ukáže.

Lucig
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
6. 1. 2016 / 12:38:38 (před 8 roky)
off

No... já mám tento typ seriálů ráda, ale toto mě zase až tak nenadchlo. Nepřišlo mi to až tak náročné (asi jsem vytrénovaná ze Suits), nebylo to úplně zlé, ale z pilotu se asi nedá říct víc než - uvidíme.
Souhlasím s tím, kdo tu psal, že manželka pracující pro firmu soka je klišé jako hrom (včetně jejího povolání a jejich dohadů o tom). A není tam jediné.
A na rozdíl od autora obsahu epizody tady na webu se mi státní zástupce nejevil "krutý". Vlastně mi byl milejší než "bankster", který asi byl zamýšlen jako ten sympatičtější a oblíbenější...