Diskuze k článku Scéna měsíce: Prosinec 2015
Kubasix
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
5. 1. 2016 / 21:09:05 (před 8 roky)
on

Jo, Doktor byl fakt při téhle scéně úžasnej :D :D Taky byla dobrá ta: "Vyhrožuje nám taška." :D :D :D

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
5. 1. 2016 / 21:14:43 (před 8 roky)
off

Ďakujem za Doctora, tá scénka ma zabila, ja som nemohol z neho!!!! :DDD
No a hlavne ďakujem za HAVEN ako opisuje Furiant tá scénka bola tak neskutočne silná! :( Samozrejme to bola najemotívnejšia scénka seriálu, pre mňa určite a bude patriť k mojím najsilnejším scénkam aké som vôbec v seriálovom svete videl, to je istá vec! :(

May the odds be ever in your favor.
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
5. 1. 2016 / 21:19:18 (před 8 roky)
off

Prosinec byl očividně velmi zajímavý, děkuji za článek. Já se z výběru (zatím) nedostala k ničemu, neboť času je pomálu a... když už je, na koukání je toho moc :D.

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 1. 2016 / 21:19:50
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
5. 1. 2016 / 21:23:51 (před 8 roky)
off

S Haven souhlasím, to byla silná scéna. Ale mě ještě o něco víc dostalo finále druhé řady Leftovers, hlavně scéna na mostě. Vážně těžká pecka tenhle seriál :)

Hold the Door!
Hild
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
5. 1. 2016 / 21:28:42 (před 8 roky)
off

Pro mě je scéna měsíce ta závěrečná z páté řady Homeland, tedy smrt Petera Quinna. Pro mě jeden z nejsilnějších seriálových momentů vůbec, Quinn patří mezi mé nejoblíbenější seriálové postavy, v páté řadě mu scénáristé pořádně naložili, ale pořád jsem doufala, že se z toho dostane. Celé rozloučení s ním a čtení jeho dopisu určený Carrie mě emočně totálně dostalo a brečet se mi chtělo ještě dva dny. Žádná seriálová smrt mě asi zatím tak nezasáhla

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
5. 1. 2016 / 21:38:28 (před 8 roky)
off

Já osobně bych vybrala z Havenu tu scénu, kdy se Nathan a Audrey loučí, protože jsem u toho řvala jako nějakej cvok, ale ta, co vybral Furiant, by byla hned za ní :)

What's meant to be, eventually will be.
Bartami
Dlouholetý uživatel | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
5. 1. 2016 / 22:25:42 (před 8 roky)
off

Doktor byl skvělý a při TBBT jsem se taky nasmála.

zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
5. 1. 2016 / 22:26:31 (před 8 roky)
off

Doktor byl super, ale pro mne jednička byla iZombii!!

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
5. 1. 2016 / 22:29:18 (před 8 roky)
off

tak Big bang je bezesporu šok :D ale bylo to podané hezky:) u Bones jsem osobně celý díl čekala že se spíš rozejdou protože Angela chce víc dětí a Hodg ne, ale jak řekl že chce další tak jsem zavětřila nějakou špatnost...a taky že jo...Doctora zkoukneme s přítelem zase najednou takže na toho si budu muset počkat.

For crying out loud!
sotek13
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
5. 1. 2016 / 22:36:26 (před 8 roky)
off

big bang má takový ten postupný proces začleňování nezačlenitelných členů do normálního života a už to holt přišlo i na Sheldona :)

Just_reyna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
5. 1. 2016 / 22:40:17 (před 8 roky)
off

Na Big bang bylo asi vtipnější když to řekl Penny to jsem se opravdu od srdce zasmála :D

Never accept an apology from someone who just sucker punched you.
TeaSmajl
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
5. 1. 2016 / 22:44:09 (před 8 roky)
off

TBBT ten moment si to zasloužil :-D Nejvíc mě ovšem dostalo bones, díl jsem teda neviděla, protože mě seriál už nebaví. A to jsem ho sledovala už od začátku. A plně souhlasím :-)

S láskou Tea
luciakanky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
5. 1. 2016 / 23:17:35 (před 8 roky)
off
Renusska napsal(a):

Na Big bang bylo asi vtipnější když to řekl Penny to jsem se opravdu od srdce zasmála :D

to rozosmialo aj mňa. ešte teraz keď si na to spomeniem sa smejem :D:D táto séria je vydarená a zatiaľ ma baví.

ja by som sem dala aj SN, keď sa Sam ocitol v klietke s Luciferom, ten Samov beznádejný výraz ma dostal

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
5. 1. 2016 / 23:32:10 (před 8 roky)
off
Hitchhiker napsal(a):

U Bones jsem osobně celý díl čekala že se spíš rozejdou protože Angela chce víc dětí a Hodg ne, ale jak řekl že chce další tak jsem zavětřila nějakou špatnost...a taky že jo...

My thoughts. My thoughts exactly. :-) Jedno oko nezůstane suché.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Lutadora
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
5. 1. 2016 / 23:40:56 (před 8 roky)
off

mazec mazec za mě asi nejvíc Haven celá poslední dvouhodinovka, měla jsem ten seriál opravdu ráda i když TBBT byl hooodně crazy moment, kdo by to do toho našeho Sheldona řekl :)

Lutadora
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
6. 1. 2016 / 00:02:32 (před 8 roky)
off

Tak za mě taky Doctor (Haven jsem ještě neviděla) a hned několik scén ze speciálu. Ta epizoda mě tak dostala, že jsem byla ochotná zapomenout na své výhrady k Moffatovi a přát mu tu další řadu. ... ... A pak přišel Sherlock! :D Takže sorry Stevene, vše při starým! :D

malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
6. 1. 2016 / 00:09:11 (před 8 roky)
off

Za Haven a Duka velký dík.

Daniela
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
6. 1. 2016 / 00:10:50 (před 8 roky)
off

Doctor byl super, šlo o skvělé uzavření výborné 9. série, poslední díly Havenu byly dokonalý a konec iZombie slibuje velmi zajímavé okamžiky :)

wexzuz
6. 1. 2016 / 07:02:40 (před 8 roky)
off

Za mě je to scéna z Knihovníků z dílu 2x09. A to přesněji ta, kde Eve s Flynnem stojí u "portálu",kde se pojí minulost s přítomností, a loučí se s ostatními. To mě dojalo.

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
tarba
Uživatel od první verze | Cool level: 70 | Eric Northman
6. 1. 2016 / 08:38:22 (před 8 roky)
off

Sdílím nadšení allysky a každý díl iZombie mě dostává. Pořád si říkám, že mě musí něčím zklamat, ale zatím se tak nestalo. Jen tak dál!

wjundik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
6. 1. 2016 / 09:13:24 (před 8 roky)
off

Nevím, ale myslím si, že zrovna Hogins (paranoik, fanda konspiračních teorií a nadšenec do bomb) by si neuvědomil, že je to bomba, když jsou drátky připojené k mobilu, a byl by z teho udivený. to trochu pokazili. Ten by měl být první, kdo by křičel bomba.

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
6. 1. 2016 / 09:38:19 (před 8 roky)
off
wjundik napsal(a):

Nevím, ale myslím si, že zrovna Hogins (paranoik, fanda konspiračních teorií a nadšenec do bomb) by si neuvědomil, že je to bomba, když jsou drátky připojené k mobilu, a byl by z teho udivený. to trochu pokazili. Ten by měl být první, kdo by křičel bomba.

Souhlasím a též jsem nad tím přemýšlel. Hlavně když v několika dílech, hlavně ze začátku seriálu, sám mluvil o výbušninách s telefonem. Děravý scénář... A jak to ještě pomalu tahal a říkal "There are some wires on it..." :-) :-) :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
kareen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
6. 1. 2016 / 10:32:55 (před 8 roky)
off

U TBBT to tvůrci nastínili už předtím, takže jsem to čekala, ale Doctor mě dostal se vším všudy. Ne jen scénka s Tardis, ale celkově. Já mám linii s River hrozně ráda a tak jsem si užila celý díl, zvlášť když to mezi Doctorem a River tak skvěle jiskřilo. A k tomu samozřejmě ta nostalgie, že se kruh, co začal u desátého Doctora v knihovně padesátého prvního století, uzavřel.

market.f
6. 1. 2016 / 10:39:37 (před 8 roky)
off

Haven byl pro mě nabitý skvělými scénami, ale smrt Duka prostě vyhrává. Scéna s Doctorem byla parádní, Capaldi mi opět potvrdil, že je skvělí herec. Bones je prostě škoda.

Moni Peace
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 1. 2016 / 11:21:41 (před 8 roky)
off

Tá scéna z Bones ma tiež celkom zabila, ja len verím, že Hodgins v takom stave akože neostane navždy lebo to by ma fakt nasrali. To meme ma pobavilo :D
A taktiež súhlasím, že iZombie skončilo veľmi dramaticky tým Raviho komentárom :D.
Ja by som ešte pridala scénu z upírskych, kde je Caroline na hrobe svojej mamy, to bola pre mňa veľmi silná scéna :). A všeobecne bol pre mňa veľmi zaujímavý záver celých upírskych :D.

Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
6. 1. 2016 / 13:47:05 (před 8 roky)
off

Big Bang by mě asi šokoval víc, kdybych si to předem nepřečetla. :D

Ale pro mě byla jednička taky iZombie.

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
6. 1. 2016 / 15:26:13 (před 8 roky)
off

Na druhé kolo Sheldona a Amy jsem fakt zvědavá :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
6. 1. 2016 / 15:28:15 (před 8 roky)
off

No bones ma totálne vylakali ja som vedela, že niečo nie je v poriadku a potom to prišlo už moc dlho tam vśetci boli šťastný :/
TBBT ma dosť pobavilo hlavne keď to Sheldon babám :) veľmi som sa zasmiala ako Penny zareagovala :D

Bee Doo, Bee Doo
wanilka30
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
6. 1. 2016 / 15:33:05 (před 8 roky)
off

Potěšili jste mě, že se v článku objevilo IZombie...:-)

Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
6. 1. 2016 / 15:48:07 (před 8 roky)
off

iZombie sledujem a súhlasím s tým, že midseason finale bolo skvelé. Ale nech pozerám ako pozerám, proste scéna z Doctora Who vyhráva na plnej čiare. To ako Doctor vstúpil do TARDIS a tváril sa tak užasnuto, to bolo neskutočné. Celkovo ten vianočný diel nemá konkurenciu. :)

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
6. 1. 2016 / 15:50:00 (před 8 roky)
off
wexzuz napsal(a):

Za mě je to scéna z Knihovníků z dílu 2x09. A to přesněji ta, kde Eve s Flynnem stojí u "portálu",kde se pojí minulost s přítomností, a loučí se s ostatními. To mě dojalo.

Ja dobieham The Librarians postupne, ako sú dorábané titulky k nim, takže som sa ešte k tejto časti nedostala, a ani už neviem zaradiť, že ktorá časť kedy bola. Ale Librarians sú sami o sebe výnimoční. Teším sa na túto scénu. :)

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
teraxa
6. 1. 2016 / 16:53:30 (před 8 roky)
off

Izombie tak nějak neumím ocenit, je to pro mě taková nafouklá bublina. TBBT tak nějak poslední dvě řady klesá, tak se chytá stébla. Faktem je, že jak to propojili s tím kinem, tak to bylo parádní. No a právě jsem si vyspoilerova Bones a souhlasím s popisem, tohle víc naštve, než kdyby to zakončili se vztyčenou hlavou. Ale asi to musel být vážně šok.

Moje scéna měsíce je rozhodně Code Black, akorát si nemůžu vybrat, jestli je to nástup Mamy do práve, nebo závěrečná scéna se zbraní. Tenhle seriál je třída.

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
kripolik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
7. 1. 2016 / 01:58:25 (před 8 roky)
off

TBBT bylo super, ale bylo by ještě lepší kdyby jsme o tom předem nevěděli, ale tak co už naděláme :)
No a naprosto nejlepší byl Doctor! Asi bych si ale z toho dílu nedokázala vybrat tu nejlepší scénu protože jich tam bylo hned několik. Mě se třeba hrozně líbila scéna kdy to River konečně došlo :D a nebo ten konec :) a nebo mluvící taška... No raději už přestanu abych náhodou nepopsala celý díl :D

I'm a Whovian, and I'm proud of it. Fantastic! Allons-y! Geronimo! Shuttity up…up…up! :))
majka147
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
7. 1. 2016 / 09:09:42 (před 8 roky)
off

Jejo iZombie, nejak sa v scénkach mesiaca často opakuje :)

Editováno: 1x | Naposledy: 7. 1. 2016 / 09:09:56
Captain Rum
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
7. 1. 2016 / 09:44:22 (před 8 roky)
off

Som rada, že Doktor tu nechýba.
Už nejakú dobu zvažujem, že si iZombie pozriem, hoci nemyslím že ma to nejako zaujme. Hádam ma toto k tomu dokope. :D

zdenka99
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
8. 1. 2016 / 09:29:57 (před 8 roky)
off

izombie bolo fakt super a mne sa ešte páčilo midseason supernatural - Sam a Lucifer nakonci spolu, a aj agenti mali dobrý záver - pohľad na neWarda.

kareen
8. 1. 2016 / 11:44:01 (před 8 roky)
off

A ještě jsem zapomněla na The Originals, scéna, kde se Klaus po první milostné noci s Cami probudí v posteli a ona vedle něj leží s podříznutým hrdlem byla hodně nečekaná.

Editováno: 1x | Naposledy: 8. 1. 2016 / 11:44:30