Chápu ho, 13 let už je fakt hodně. Ale mohli by to alespoň udělat tak, že by se na chvilku vrátila Ziva a pak by odešli společně, aby to mělo hezké zakončení :-)
Bojím se ale, že bez Tonyho už to nebude ono. Zivu nahradili sice celkem šikovně, ale jestli se jim podaří i tohle, to je otázka. Každopádně nenahraditelný je Gibbs - bez něj by podle mě musel seriál skončit.
Ach jooo, tak to moc velkou radost nemam. I po tak dlouhe dobe na tenhle serial koukam a moc si nedovedu predstavit, kym budou chtit tym doplnit... ?
To ne :( To už nebude ono .. budou mi tam chybět ty jeho hláška, pohlavky ... a prostě celý Tony ... doufám, že ho aspoň nahradí někým podobně dobrým, ale i tak už to nebudeme mít ten šmrnc
Bez Tonyho to vydrží jednu sériu možno dve a po 15 série skončí NCIS,vždy som myslel že Tony nahradí neskôr starého Gibbsa,no ako vidím už ich to prestává baviť,už po Zivinom odchode začalo byť NCIS nudné,teraz bude ešte viac. R.I.P. NCIS. Už len čakám kedy skončí aj nejaká hlavná postava v LA :/
Ja som prestal pozerať po odchode Zivy. Síce pol ďalšej série som ešte pozrel a Ellie mi bola celkom sympatická, ale seriál ma už prestal baviť. Tonyho je ale škoda, nevedel by som si predstaviť seriál bez neho.
Sype se to jako domeček z karet :-( Možná je opravdu nejvyšší čas seriál ukončit :-/
Tak to mne tedy mrzí. Bez něj to asi nebude ono, jen doufám, že bude mít nějaký důstojný odchod, ne třeba smrt... Líbilo by se mi, kdyby dostal vlastní tým nebo by přešel na méně náročnou práci a založil by rodinu :) Myslím, že po těch letech si zaslouží šťastný konec :)
Bez Tonyho to už nebude to NCIS, ktoré som mala rada. Jeho postava je podľa mňa nenahraditeľná :( ja len dúfam, že mu aspoň pripravili nejaký pekný koniec. Mohol by odísť za Zivou alebo dostať vlastný tím.
najprv Kate, potom Ziva a teraz aj Tony, ale Tony mi bude najviac chýbať, ten jeho humor, hoci niekedy detinský, ale postupom času dospel , to by chcelo nejaký zostrih najlepších hlášok :DDDD
Kdepak, obávám se, že třináctá serie bude s NCIS moje poslední... :-/ jen aby ho nezabili...
Tak som zvedavý, ako vyriešia jeho odchod...
Tak to som nečakala som zvedavá kto sa im podarí nájsť ako nejakú náhradu alebo skôr nový charakter do týmu, ale z Timothy sa stane konečne možno jednotka tímu tak sa teším :D Celkovo to bude veľké napätie čakať do septembra ako to bude po novom už teraz sa trošku teším aj keď ma to aj mrzí Tony dobre dotváral tím.
Nedovedu si představit, že by nahradili Tonyho. Doufám, že jen odejde a neumře. To by byl jako z McGeeho nejstarší agent? Ze zelenáče :-)?
No tak to je v prd...,ještě Jethro a jdu se oběsit!
Tak to mě mrzí...Tony je skvělý, ale bylo by hezký, kdyby odešel za Zivou. Jen doufám, že se ho nebudou snažit někým "nahradit", protože on je nenahraditelný, jen ať přijde někdo nový, jiný.. Nechci žádnou náhražku Tonyho.
Žeby sa NCIS konečne schyľovalo ku koncu? Mám ten seriál rada, aj po takom čase, ale proste už sa v tom dlho motajú a je to aj kúsok nudné. Odchod Zivy bol taký dosť všelijaký, ale dalo sa to skúsnuť keď prešlo to sklamanie nad tým ako to spravili. Ellie je sympatická, a ja osobne som si ju obľúbila. Ale trojka Gibbs, Tony a McGee, to je základ. Čiže osobne to vidím na finálnu 14 sériu, bez Tonyho to pôjde ku dnu. Len dúfam, že ho nezabijú!
Stále som si, ale myslela, že to skončí tak, že Gibbs odíde (alebo umrie) a Tony preberie jeho miesto v teame natrvalo :D
Wau tak tohle musím predýchať!! :P Ako tu už bolo písané tiež som očakával, že po odchode Gibbsa prevezme tým Tony, no nič z toho teda nebude :( Čo sa týka mňa, tak ma seriál stále baví prípady sú stále veľmi zaujímavé, takže dúfam že tu seriál ešte pobudne pár rokov aj bez Tonyho. Toto sa riešilo aj pri odchode Zivy, že to nebude ono atď a stále je to najsledovanejšia dráma súčastnosti, aj keď s o niečo menšími číslami ale stále je prvá. Je pravda, že Ziva tam nebola od začiatku a Tony bol obľúbenejšia postava, ale náhrada Zivy je podľa v pohode Ellie je sympatická zvykol som si na ňu veľmi rýchlo, tak nevidím dôvod prečo by Tonyho nemohol nahradiť tiež niekto sympatický, ja si myslím že je tu dosť sympatických hercov, ale bez Tonyho to už bude iné to je jasné :P Každopádne som teda zvedavý na jeho odchod aký bude, kto ho nahradí a či to ten seriál teda prežije, ale ja myslí že jo :P
Na jednu stranu je mně to líto, protože Gibbs na něho byl hrdý, po odchodě Zivy Davidové, je to druhý problém :-( Ale dojde někdo nový, a snad NCIS pojede dál. A za druhé 13 řad je už dlouho na každého! Takže chápu že už ho nějak nebaví Tonnyho postava a chce to změnu
justynajohnson napsal(a):
No tak to je v prd...,ještě Jethro a jdu se oběsit!
Bez Gibbse už by to nebylo ono!!! to raději ukončit serial
No nazdar, nesedla mi pořádně ani ta blondýna a co přijde teď? Stejně doufám, že to ustojí. Gibs je ikona.
To mě štve, zrovna jsem se začal zajímat kdy se vrátí Ziva, a když to vypadá hodně nadějně tak odchází Tonny. A to jsem se těšil že zase budou spolu, já osobně bych to zkombinoval tak, že by se Ziva ukázala v druhé půlce 13.série a pak by mohli oba dva spolu odjet do Izraele. Tam by byli rok, (což by znamenalo vynechat 14.sérii). A pak by se oba dva vrátit zpátky do D.C. i k NCIS, takhle bych to udělal já. (Dobře, byl bych ochotný připustit, že by vynechali i 15.sérii ale pak už by se museli vrátit).
Stejně jako ostatní si myslím, že bez Tonyho už to vážně nebude ono. Na druhou stranu se mi zdá, že to není ono od doby, co odešla Ziva - Bishopová mi od začátku nesedla, ale aspoň byla něčím jiná (nebo spíše podivná), jenže jak šel čas, tak zevšedněla, a teď ničím ani nepřekvapí, ani není vtipná. Pak tu máme Gibbse, který od té téměř smrtelné střelby nejen změnil šatník, ale také přístup a chování... už to není ten drsný Gibbs jako na začátku seriálu, ale spíš hodný strýček/dědeček, ke kterému se chodí ostatní vypovídat ze svých "bolístek"... Jediný, kdo si zůstává věrný je tak Abby a právě Tony. Myslím si, že po jeho odchodu půjde sledovanost a úroveň seriálu rapidně dolů. Tvůrci se pravděpodobně pokusí přivést někoho typově podobného, ale originál je jen jeden. Nevidím setrvání NCIS na obrazovkách už na moc dlouho a ostatně, nebylo by to přece jen to nejlepší?
Odchod Tonyho je jako přijít o člena rodiny, totéž to bylo u Zivy, nakonec ji nahradili herečkou, která mi tam nepasuje (nic proti ní osobně) ale pořád člověk srovnává a srovnává a nemůže se vyrovnat s pocitem velké ztráty.
Cote de Pablo odešla po 10. řadě, resp. na začátku 11. Celou 11. sérii jsem ještě sledovala, ale právě po odchodu Zivy mě už nebavilo a přestala jsem sledovat. A to patří NCIS k mým nejoblíbenějším seriálům.
Což mě přivádí k další chybce v článku, Ziva nebyla první postavou, která odešla. Na konci druhé série skončila postava jedinečné Kate. Na Zivu, která ji nahradila, jsem si pak zvykala až do 5. série :)
Bishopová, která přišla po Zivě, už ji u mě nedokázala nahradit vůbec. Naopak, takhle nudnou postavu už jsem dlouho neviděla.
Katehrine napsal(a):
...Bishopová mi od začátku nesedla, ale aspoň byla něčím jiná (nebo spíše podivná), jenže jak šel čas, tak zevšedněla, a teď ničím ani nepřekvapí, ani není vtipná...
Zatím jsem teda někde v polovině 12. série, ale je fakt, že když se Bishopová chovala tak trochu jako autistka, tak to bylo zajímavější.
U mňa seriál skončil odchodom Zivy. Myslím, že ďalej som sa už nedostala. Aj to som tie časti videla len niektoré, sporadicky. Podľa mňa ten seriál by mali už ukončiť. Je síce fakt, že je to výborný seriál a sama ho milujem. Ale patrilo k nemu jedine to jedno stále obsadenie, kde bola Ziva, Abby, Gibbs, Timothy a Dinozzo. Hoci aj na Zivu som si dosť dlho zvykala po odchode Kate, ale ona mi tam sadla časom ako riť na šerbel. Najsilnejším článkom seriálu je síce rozhodne Gibbs, ale akonáhle začnú rozpúšťať tak to základnú zostavu, pôjde to dolu vodou určite.
Ja som NCIS prestala sledovať po odchode Zivy a to jednoducho z toho dôvodu, že ma seriál už nebavil. Mňa už veľmi nebavila ani tá desiata séria, ale nejako som sa ju dokopala dopozerať. Skúsila som zopár dielov 11. série, no nefungovala u mňa. Ani Bishopová ako náhrada za Zivu, ani seriál samotný. Myslím, že už prišiel čas to ukončiť. Neviem si predstaviť seriál bez Tonyho... Veď je to predsa TONY!
Nejdřív odchod Zivy, kdy Bishopová není adekvátní náhrada (něco jí prostě chybí). A teď Tony, no nevím, podle mě by to měli 13. sérií ukončit.
Auvajs! Nudná Bishopová, vlídný, vstřícný Gibbs a Tony v tahu, no potěš!
Fakt úžasný, nejdřív Ziva, teď Tony. To už nebude ono.
ještě může odejít Abby a Ducky a můžou to rovnou zrušit. No já na to přestala koukat po odchodu Zivy, protože ta to tam dokázala rozhejbat zatímco Bishopová je nudná a bez šarmu. Souhlasim, že by bylo nejlepší kdyby to ukončili tím, že se dá Tony se Zivou dohromady. Doufám, že mají vymyšlený nějaký pěkný konec jako u Zivy.
Hmm..to teda vůbec není potěšující info :(
Snad to bude nějak důstojně vymyšleno, už teď je mi líto Abby..
Tak tohle mě moc nepotěšilo :( Tony je velkou základní součástí týmu a bez něj to nabere opravdu jiný směr a teď už bude hodně záležet na tvůrcích jak se poperou s vytvořením nové postavy a jejím následným obsazením. Pokud se jim podaří vytvořit dobrou postavu, tak je možný že se seriál ještě pár řad udrží, ale když to pokazí bude 14. řada nejspíš poslední. :( Zase na druhou stranu jsem fanda dojemných scén což Tonyho odchod bude určitě a při čtení článku mě vůbec nenapadlo, že by mohl umřít a to mě v komentářích dost zneklidnilo. Tak doufám, že to nakonec skončí dobře po všech stránkách.