Tak to dopadlo lépe, než jsem myslela. Bála jsem se, že bude GoT všude a hurá, není.
Camfourek napsal(a):
Tak to dopadlo lépe, než jsem myslela. Bála jsem se, že bude GoT všude a hurá, není.
Přesně. Nemá ani nejlepší seriál, ani žádné herce (pokud jsem něco nepřehlédla)... Že by svítalo na lepší časy? :)
Camfourek napsal(a):
Jo tohle mi udělalo taky radost :) ale zase jsem se na začátku lekl abych neviděl všude BTT :D
Nad BatB mi zůstává rozum stát. Ale pořád lepší jak TVD.
Nechápu, co někoho baví na Supergirl.
Škoda, že nezvítězili Heroes Reborn.
Supér, Jensen vyhrál.
Jsou to prostě Teen Choice Awards.:-)
Srdce mi zaplesalo, když jsem viděla, že Big Bang porazil GoT :D
Takze opat raz nuda. Serialy, ktore maju potencial zamiesat karty, bohuzial nestacia na stalice, ktore uz ale casto nemaju co nove ponuknut. Amici nevidia dalej nez za spicku svojho nosa, takze ceny oblubenosti budu dostavat stale ti isti. Nic proti vitazom, mnohe z ocenenych diel ci osobnosti mam tiez rada, len uz je to proste ohrana platna...
Vzhledem k tomu, jak malou sledovanost Beauty and the Beast má, mě nikdy nepřestane udivovat, že to pořád vyhrávají. Outlander mě těší a Caitrioně jsem to moc přála.
IcePrincess napsal(a):
Nechápu, co někoho baví na Supergirl.
Taky to nechápu, přijde mi to jako hodně vyždímaný Superman. Nuda, nuda a zase nuda. Ale tak sto lidí, sto chutí.
BatB? To už snad musí být nějaký protest nebo něco... Jinak to vážně nechápu.
Mňa osobne potešila Grey´s Anatomy. Nečakala som, že seriál, ktorý už ťahá 12 sériu bude až takto úspešný. Teší ma aj to, že boli nominovaní aj Justin Chambers a Jesse Williams a samozrejme Ellen Pompeo a Sara Ramirez... Každopádne Shonda Rhimes môže byť maximálne spokojná, mať všetky 3 seriály v top 5, tak to je paráda. Zatiaľ som si vystačila s GA a HTGAWM, ale asi si budem musieť konečne pozrieť aj Scandal.
Páni, ona vyhrála, ta naše nudící se dáma, jejíž výkon v aktuální sérii stojí za starou belu.
A výhra BAB, to si dělají srandu, že toto bylo nominováno a Grimm ne.
Potěšil mne úspěch Castle a Outlander:-) A díky bohů aspoň za TBBT před GoT, i když jsem ho přestala sledovat před delší dobou.
Snad úspěch Nathana a Stani vrátí trochu naděje na prodloužení Castle, nerada bych přišla o Nathana a měla jsem obavy, že ho po ukončení 8 série Castla delší dobu seriálová postava nečeká...
To, že Big Bang chytil tři (!) ceny mě jenom utvrzuje v tom, že se PCA nedá brat vážně
LukasK napsal(a):
To, že Big Bang chytil tři (!) ceny mě jenom utvrzuje v tom, že se PCA nedá brat vážně
To si staci precitat, ze vyhralo Beauty and the Beast :D
LukasK napsal(a):
Na to není potřeba výhra TBBT, ale už jen pouhý fakt, že každý může hlasovat kolikrát se mu zachce, tedy jde jen o to, kdo nemá nic lepšího na práci.
BatB? To ako vážne?? Aspoň, že TBBT porazili GoT :)
A čo sa týka hercov, som rád za duo Nathan a Stana :) Trochu me mrzí, že nevyhral Ian. Pre mňa jediný herec (postava), ktorý ma núti aspoň zo zvedavosti dopozerať TVD
Nechápu, že TBBT ještě něco vyhrává. Zhruba od sedmé řady je ten seriál při nejlepším průměrný.
Nathan A Stana - potěšení (i když momentální řada nic moc, ale počkám si a třeba druhá půlka bude lepší) TBBT - klasika no a Jim Parson je prostě frajer
Většina mě nepřekvapila vůbec, takže to vynechám. Ale čemu se divím - Supergirl vyhrál nejoblíbenější nové drama? To je to tak dobré? Komedie a drama na kebelovkách vyšly tedy také zajímavě, ale na co teda mrkám nejvíc - nejoblíbenější sci-fi / fantasy na V5 BatB? :D Já to sleduju, ale tohle je teda zajímavý výsledek. Všem to samozřejmě přeju.
Žebříček mě moc nepřekvapil,mám radost z vítězů :)
Patty napsal(a):
Taky to nechápu, přijde mi to jako hodně vyždímaný Superman. Nuda, nuda a zase nuda. Ale tak sto lidí, sto chutí.
Jako tak hrozné to není, ale je to hodně průměrný seriál. Soutěžili tam mnohem lepší. No, tak je to Teen Choice, tak to podle toho i vypadá.
Opravdu nechápu ten velký BOOM ohledně TBBT. Prvních pár sérií bylo hodně dobrých, ale teď už se to dost dostává do podprůměru. Beauty and the Beast taky vůbec nechápu.
Každopádně Jensen potěšil a ještě víc potěšilo video s ním a Mishou, kde mu předává stříbrnou rychlovarnou konvici (pokud jste neviděli, najdete na Mishově facebookové stránce. Opravdu doporučuji)
People's Choice Awards jsou mi ukradený, ale kdykoliv vyhraje Jimmy Fallon tak jsem rád.
lizzy napsal(a):
Opravdu nechápu ten velký BOOM ohledně TBBT. Prvních pár sérií bylo hodně dobrých, ale teď už se to dost dostává do podprůměru...
THANK YOU! Sdílím stejný názor.. a i když sitcomy nějak výrazně nesleduji, přijde mi, že se už mnohdy víc zasměji u takového Young & Hungry.
Tak já bych takhle rozhodně pro vítězné seriály nehlasoval, takže to jde trochu mimo mě :/
zip napsal(a):
Potěšil mne úspěch Castle a Outlander:-) A díky bohů aspoň za TBBT před GoT, i když jsem ho přestala sledovat před delší dobou.
Snad úspěch Nathana a Stani vrátí trochu naděje na prodloužení Castle, nerada bych přišla o Nathana a měla jsem obavy, že ho po ukončení 8 série Castla delší dobu seriálová postava nečeká...
Přesně tak, doufám a modlím se za Nathana a celkově za Castla... Původně jsem měla nejoblíbenější Bones, ale po zhlédnutí Castla jsem uchvácená a dokonce jsem koupila všechny knihy psané "Castlem". Baví mě jejich humor a zatím nebyla ani chvilku nuda :)
Camfourek napsal(a):
sdilim ;-)
Motna napsal(a):
People's Choice Awards jsou mi ukradený, ale kdykoliv vyhraje Jimmy Fallon tak jsem rád.
Jimmy mě taky hodně potěšil :) Jeho skeče s Justinem Timberlakem jak v talk show, tak i na SNL mi dávají zabrat :D
Některý kategorie mi teda hlava nebere, ale potěšil Outlander, i když jsem přála cenu i Samovi, ale i tak velký úspěch.
zip napsal(a):
Nathan v 8. sérii je suprovej :D :D a 08x06 byl hodně dobrej díl.
Zato nechápu úspěch Stany, která je v téhle řadě mdlá a vypadá, že ji to nebaví. Na ten její unuděný obličej někdy fakt náladu nemám.
Moc mě potěšil úspěch Outlanderu :-) Vítězství Supergirl a BatB vůbec nechápu, ale co už :-)
Po přečtení vítězů mě taky napadlo, že by vítězství Nathana a Stany mohlo trochu zvednout šanci na ještě jednu sezónu pro Castlea. Ale asi je to jen naivní přání, vzhledem k tomu tragickému poklesu sledovanosti. :-(
Pááni... neřekla bych že amerického teenagera bude bavit PoI :D
milosh napsal(a):
Po přečtení vítězů mě taky napadlo, že by vítězství Nathana a Stany mohlo trochu zvednout šanci na ještě jednu sezónu pro Castlea. Ale asi je to jen naivní přání, vzhledem k tomu tragickému poklesu sledovanosti. :-(
Nevím, jestli by byla moudrá ještě jedna řada, i tahle je celkem "jiná" (nevím jak lépe to nazvat). Měli by to ukončit nějak hrdě a ne jak např. Bones, kteří mě osboně zklamali. Castle jako seriál se mi líbí, ale nechci aby to zbytečně prodlužovali, když to nebude mít šťávu a ten správný říz.
No ono už tie nominácie niektoré sú prapodivné :D Ale najviac ma sklamalo nevíťazstvo Quantica, pre mňa bez konkurencie najlepšia novinka sezony! Supergirl je tiež v pohode oddychovka, ale Quantico som hltal každú časť!! A neskutočne sa teším na pokračovanie ;) Potom aj Gibbs prekvapil, že nevyhral :(
Alyssun napsal(a):
Jimmy mě taky hodně potěšil :) Jeho skeče s Justinem Timberlakem jak v talk show, tak i na SNL mi dávají zabrat :D
Oni dva se pro sebe narodili. Cokoli spolu vyvedou je zlatý.
Patty napsal(a):
Vzhledem k tomu, jak malou sledovanost Beauty and the Beast má, mě nikdy nepřestane udivovat, že to pořád vyhrávají. Outlander mě těší a Caitrioně jsem to moc přála.
Ale vyhrát by si zasloužil i Sam.
Ovšem nechápu výhru Crawforda, když ten jeho seriál tak vybouchl.