Diskuze k článku Jack Bauer se vrátí! Připravte se na dalších 24 hodin...
Venca J. Konopka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
6. 12. 2011 / 10:30:54 (před 12 roky)
off

Už jsem se začínal bát, že Jack je opravdu v důchodě. :D No jen doufám, že to nebude paskvil.

megawir
Autor článku | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
6. 12. 2011 / 10:35:03 (před 12 roky)
off

no já hlavně doufám, že ho nakonec nesejmou... chtěl bych, aby se měl konečně dobře, protože ho trápili od začátku do konce ;-)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Vojťas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
6. 12. 2011 / 11:02:54 (před 12 roky)
off

Sláva, už jsem se bál, že film bude odročen na neurčito. Já osobně jsem doufal ve vrcholné zakončení 8. série jeho smrtí - i když bych mu to samozřejmě nepřál. Teď se na něj těším ještě víc a doufám v takovou sledovanost, že si poté Jack projde dalším špatným dnem. Na záporáka jsem taky velmi zvědavý, ale dopředu to vědět nechci. Vždy to byl špičkový výběr s promyšleným nečekaným odhalováním známých/neznámých postav typu Niny či Tonyho. .... No prostě se moooc těším. :-)))

toebiash
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
6. 12. 2011 / 21:24:25 (před 12 roky)
off

Ježečkovy varlátka, tak to je pecka :) Zrovna nedávno jsem na nějaké přednášce opakoval, jaký jsem borec, když jsem přežil všech 8 sezón Bauera :))
Bomback je pro 24 hodin to pravé ořechové, lepšího scénáristu pro tohle najít nemohli (samozřejmě k mé nelibosti, bo Bomback je typický styl Kobry 11 :) Mj. Bomback dělá "údajně" scénář k novému filmu s Wolverinem, odkaz v článku po nakliknutí na "Wolverine" směřuje k filmu X-men Origins: Wolverine, který by Bomback svým scénářem tehdy možná i vylepšil :D , ale jinak s ním nemá nic společného.
Ještě tam obsadit Chucka Norrise a už bych šel do kolen :)

For fans by fans
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
7. 12. 2011 / 16:48:58 (před 12 roky)
off

Na film se moc těším, jen si nedovedu představit jak do jednoho filmu nacpou celých 24 hodin tak aby to neztratilo ducha seriálu. Co se záporáka týká tak bych si moc přál třeba takového Jamese Marsterse.

spike
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 12. 2011 / 16:49:31
VK22
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
10. 12. 2011 / 10:41:18 (před 12 roky)
off

Tak to mám radost. Bauer je dobrej. Jen mám dotaz mimo článek...nevíte kdy Nova odvysílá konečne zbývající série??

hrona
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
12. 12. 2011 / 12:39:36 (před 12 roky)
off

Pokud to dopadne alespoň jako TV film 24: Redemption, pak se za nic stydět nemusí. Z dřívějších kuloárů jsem zaslechl jméno režiséra Tonyho Scotta, což by asi byla nejlepší volba, co se týče celovečeráku a režie, nechme se tedy překvapit. Jinak zloduch za mě Mads Mikkelsen.

megawir
Autor článku | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
12. 12. 2011 / 12:56:30 (před 12 roky)
off
toebiash napsal(a):

...Mj. Bomback dělá "údajně" scénář k novému filmu s Wolverinem, odkaz v článku po nakliknutí na "Wolverine" směřuje k filmu X-men Origins: Wolverine, který by Bomback svým scénářem tehdy možná i vylepšil :D , ale jinak s ním nemá nic společného.

Dík za upozornění, opravil jsem :-)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss