S týmto som vôbec nerátala, nepekná správa :( škoda že sa tak rozhodli ja by som rozhodne uvítala kľudne aj 10 sérií.
Nééé, já budu plakat :(
Tak toto som nečakala. Aj keď je lepšie skončiť na úrovni ako ťahať to donekonečna. Mňa zatiaľ seriál ešte baví takže som trošku sklamaná, ale hádam nám pripravia pekný koniec :-)
„Každému to tak přišlo správné.“ uvedl ředitel stanice Kevin Reilly.
Mně to nepřijde správné.
Také mě štve :( ... Mám v plánu se do tohoto seriálu pustit, tak doufám, že to bude aspoň ukončené
Je to škoda. Myslím si, že by ještě pár řad být mohlo, jelikož je to kvalitní seriál. Nicméně doufám, že o to víc se budou snažit u finále.
Konečně! Velmi správné rozhodnutím ukončila bych to už tou šestou. :D
Je dobré, že to oznámili předem, takže to snad aspoň hezky uzavřou.
PROČ? Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů :( tento rok bude těžký ruší rizzoli and isles a ještě mi chtějí zrušit bones, ještě by mohli zrušit castla a bude po mě.
binnie123 napsal(a):
PROČ? Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů :( tento rok bude těžký ruší rizzoli and isles a ještě mi chtějí zrušit bones, ještě by mohli zrušit castla a bude po mě.
Myslím, že Castlea skoro určitě zruší :D
Neee, to prečo ja furt ked dačo začnem pozerať ta to zrušia?! :(
Ne ne ne ne neeee! Toto mi nemůžou udělat. Jeden z nejlepších seriálů, co znám, na každý dílek se těším jako dítě na Vánoce a oni to zruší? Toto opravdu není fér :( Budu aspoň doufat, že Gerritsenová nepřestane vydávat knížky z této série... :)
To néé. Můj nejoblíbenější seriál ne.
myslím, že už bylo na čase - přesně :D
Pajky napsal(a):
myslím, že už bylo na čase - přesně :D
Amen :D
Hlavne aby to malo dobrý koniec
Mně teda rizzoli přišlo v poslední době slabší, tak jsem radši, že to utli.
Můj oblíbený seriál, ale všechno jednou musí skončit a lepší dřív jak pozdě, dokud to za něco stojí.
Martysek napsal(a):
Můj oblíbený seriál, ale všechno jednou musí skončit a lepší dřív jak pozdě, dokud to za něco stojí.
Za něco to stálo do půlky třetí série, takže už tehdál bylo pozdě. :D
S tímto seriálem teprve začnu a už se moc těším .)
Už to dávno není ten seriál, který jsem začala sledovat, takže klidně, mohlo to být i dřív.