Stejně chyba, že to ukončili.
Na jednu stranu mě to mrzí, seriál super, ale na druhou stranu, seriál jsem nesledovala do té doby než se tady na SZ objevila zpráva o zrušení.
aj mě to mrzí, že jej zrušili... měla jsem ho moc ráda bude mi chybět :(
Od té doby, co už tam měl něco každej s každým to bylo furt dokola. Ale i tak mě mrzí, že je zrušili.
Beatrix napsal(a):
Od té doby, co už tam měl něco každej s každým to bylo furt dokola. Ale i tak mě mrzí, že je zrušili.
Každej s každým? To jsi asi sledovala jinej seriál. :D
Jak to tak ctu, tak asi dobre ze skoncili. Koukala jsem kvuli tem dvema. Za jejich konec jsem neskutecne rada.
Illyria napsal(a):
Jak to tak ctu, tak asi dobre ze skoncili. Koukala jsem kvuli tem dvema. Za jejich konec jsem neskutecne rada.
Taky tak, jsem ráda, že to pro ně skončilo happyendem. :) Ale byla bych ještě zvědavá na Dova a Chloe, když se konečně usmířili.
Za mně je to velká škoda..serila jsem sice v poslední době nesledovala pravidelně..ale konec si ještě nezasloužil.. hlavně kvůli tak skvělým postavám jako Sam,Andy..
fandapcd napsal(a):
Stejně chyba, že to ukončili.
souhlas,
byla jsem hodne zvedava, jak se bude vyvijet situace kolem Gail
Pipa22 napsal(a):
souhlas,
byla jsem hodne zvedava, jak se bude vyvijet situace kolem Gail
To já taky :)
veľmi ma mrzí, že to zrušili ale podľa tohto článku je to možno aj dobre. pre mňa to už trochu preháňali scenáristi s tými traumami, bolo by ich priveľa na jednu sériu podľa mňa. Ale tiež by som rada videla ako by dopadol vzťah Chloe a Dova.