Diskuze k článku Novinka pod lupou: War and Peace
jo-die
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 1. 2016 / 15:18:47 (před 8 roky)
off

Mám v plánu na to kouknout, ale ten herec, co hraje Pierra je mi nevím proč už od pohledu vyloženě nepříjemný, tak nevím, jestli se na to radši nevykašlu :(

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
8. 1. 2016 / 15:32:54 (před 8 roky)
off

Ne ne ne,ten herec je z jednoho filmu,kde hrál padoucha a je to hroznej nesympaták,už jenom kvůli tomu to nepřekousnu :(

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
8. 1. 2016 / 16:06:37 (před 8 roky)
off

Mě se seriál líbí. Je pravda, že ta angličtina tam působí opravdu zvláštně, ale je to seriál od BBC. Hudba je povedená, líbí se mi klasický ruský motiv, který vše podkresluje. Ruské lokace jsou nádherné. A co se týče herců, věřím že se zlepší. Pierre je prostě Pierre z knihy. Ten má pusobit na pohled odpudivě a nemastně neslaně.

Cherry :-*
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
8. 1. 2016 / 18:26:49 (před 8 roky)
off

Rozhodně se mi líbí to prostředí a kostýmy, ale herci moc nezaujali :( Rozhodně mrknu na pár dílů, pak uvidím. Děkuji za článek

Seriály jsou moje droga a tato stránka je bránou do sedmého nebe. - Cherry :-*
luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
8. 1. 2016 / 20:53:52 (před 8 roky)
on

Na seriál se chystám. Myslím, že tohle bude moje první setkání s War and Peace, tak jsem zvědavá. Jen teda musím říct, že ten , co stojí na plakátě vlevo je nepříjemný už od pohledu...:D

tammiive
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
9. 1. 2016 / 13:29:54 (před 8 roky)
off

Já z něj mám teda hrůzu od té doby, co jsem ho viděla ve Zloději životů :D Tady mi ale připadl jako nejlepší postava...Nejvíc mě štvaly ženské postavy. Ještě tomu dám jeden díl šanci..

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
9. 1. 2016 / 15:28:46 (před 8 roky)
off

Taky se na to chystám a to nejen kvůli Lily James :3

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 1. 2016 / 21:10:07 (před 8 roky)
off

Hehe, já věděl, že mě BBC nezklame :)

A já bych pro změnu výběr herců pochválil a Pierre je hodně dobře zahranej. Plus Lily James a Tuppence Middleton (♥) zajišťují, že je rozdhodně na co se dívat.

Jedinej průšvih je ta autenticita (čti angličtina), ale dá se to přetrpět. Nejhorší je to ze začátku, pak už si človek zvykne.

Pro teď hodnotím za 100 %. Snad na tom nebudu nic měnit.