Dreams come true. Tak ještě Alan, Morena, Jewel, Sean a Ron, a budu v sedmém nebi. ;)
...která si zahraje silnou, chytrou a sexy soukromou detektivku...
Jsem už blázen, nebo takhle zní každý popis castingu do Castlea? To nemůžou vymyslet něco nového? :D
Drunk_Queen napsal(a):
Jsem už blázen, nebo takhle zní každý popis castingu do Castlea? To nemůžou vymyslet něco nového? :D
Taky jsem si říkala, tak nějak popsali i Hayley :D Každopádně už se těším!
Uuuu, božeeeeeeee, prečo som pozadu s Castleom teraz? Len na 6.sérii. To zošaliem dovtedy kým ju uvidím. Och, keby tam tak časom nasáčkovali aj ďalších a pokračovať by potom mohli s predstaviteľmi z Buffy. :D
paráda, na tohle se hodně teším!! ;)
Už se nemůžu dočkat:-) škoda že se to nestane s jewel a ronem, to by bylo super!
Tak nikdy nevím, jestli se mám radovat, že je uvidím zase spole nebo mám projít opět depresí ze ztráty Firefly. Kolem Castle je to teď samá silná, chytrá, sexy žena. I jeho vlastní dcera je taková. Chudáček můj.
Mohla by nakopať zopár zadkov ako vo Firefly :D
Moc se těším :) Přece jen bych ale ráda viděla už Summer zase v nějakém akčním seriálu, kde by ztvárňovala hlavní roli. Podobně jako tomu bylo například The Cape...
a ešte sa objavila aj v the big bang theory :)
Mám za sebou teprve první sérii a líbí se,hlavně Castle je k zamilování :)
Já mám jiný nápad pošleme celé osazení castla kromě castla na jeden díl na dovolenou a zahostuje si komplet osazení firfly:D
Nové foto Summer s Molly :)