Kidman a Skarsgard? To je hrozná kombinace, ale to samozřejmě záleží na osobních preferencích. No, každopádně svůj účel to splnilo, mě to tedy nalákalo, abych si seriál zkoukla.
Přehodila bych role Nicol jako Madeline a Reese jako Celeste. Takhle se mi to vůbec nelíbí a korom toho Madeline má být nejstarší.
Alexander a Nicole?To mě navnadilo,už mám ve watchlistu :)
Mě si už koupili tou kombinací Nicole/Reese. Tito ostatní mě jen přesvědčují o tom, že se opravdu můžu těšit :)
Tak herecké obsadenie je teda luxusné, ale nie je to veľmi moja téma, aj keď to vyústenie k vražde ma celkom zaujalo a keď to má byť teda len miniséria, tak možno tomu dám šancu, ešte uvidím ;) :D
Za normálních okolností by mě téma minisérie nezaujalo, ale po postupném zveřejňování hereckého obsazení jsem docela dost zvědavá, co z toho vyleze :) Určitě tomu dám šanci.
Tak na tuto jsem vážně zvědavá, už jsem si seriál hodila do watchlistu :D
Z Alexandera jsem nadšená, ale dala bych ho spíš dohromady s Reese, hodí se k sobě líp. A Tupper by zase seděl k Nicole. Ale co se dá dělat, jsem zvědavá, jak to bude fungovat :)
Musím přiznat, že mě ke zkouknutí přesvědčil až Alex, který se konečně zase vrací do televize...♥
Už jen kvůli obsazení tomu dám šanci.
Po prečítaní knihy mi to obsadenie vôbec nesedí. Postava Madeline je skvelá a myslím, že skôr by sa mi na ňu hodila Nicole, ako Celeste si je neviem predstaviť, ale seriálu dám šancu.
cez víkend som prečítala knihu a minisérie sa neviem dočkať. obsadenie je kvalitné, takže tu sa netreba báť. mnohí píšu, že im Nicol nesedí na Celeste a mali by sa vymeniť s Reese, ale mne práveže Nicol na Celeste sedí. Celeste by mala byť tak trochu chladná, odťažitá ale tak uvidíme až to vyjde. určite je ale na čo sa tešiť =D