Yes Yes Yes, sjela jsem vsechny serie Supernatural za minulý rok, a naprosto jsem do toho seriálu zamilovala takže ano, klidně ať mě přežije a já se do posledního dne budu těšit na další díl :-D
Jnak děkuji za článek udělal mi velikou radost :-)
Já si myslím, že už je na čase, aby Supernatural skončilo. A na crossover TVD a TO se těšim :) Kéž by zrušili Crazy Ex-Girlfriend.
Za všechno mám velkou radost.. Až na Crazy Ex-Girlfriend.. To je velká slabota a k CW to rozhodně nepatří.. Supernatural jsem zkoukla nedávno a neustále obdivuji tvůrce, že mají co vymýšlet.. Myslím, že u Supernatural je to největší potěšení a vsadím se, že ne jen pro mě :) Děkujeme za článek, skvělý jako vždy :)
Je úžasný, že i když má Supernatural tolik sérii, tak stále jde o skvělý seriál :) jen tak dál :)
Zrušte si, co jen chcete! Kromě deníků teda - takhle zábavný deníky tu již dlouho nebyly :)
Já už bych deníky zrušila poslední 2-3 serie už je motání se kolem dokola.
prodloužení Supernatural, paráda :)
Nejvíce jsem nadšená ze Supernatural. Je to můj nejoblíbenější seriál a já doufám, že bude mít ještě několik sérií. Je stále napínavý a má mnoho, co ještě ukázat.
Já Supernatural sleduji už zhruba 8 let a posledních pár let s hrůzou čekám na chvíli, kdy nám oznámí, že seriál končí, takže mě jste tímhle článkem udělali neskutečnou radost.
Kdo by to do Supernatural řekl:-) Po páte sérii přežil svoji smrt a teď přežije nás:D
No já už se těším na ty díly v domově důchodců, kde budou klucí zahánět démony zubníma protézama a francouzskýma holema...:D
reallyreallychildish napsal(a):
No já už se těším na ty díly v domově důchodců, kde budou klucí zahánět démony zubníma protézama a francouzskýma holema...:D
Při pročítání těchto příspěvků a nadpisu jsem nad tím taky přemýšlela :D
jsem velmi ráda za prodloužení, i když mi chybí dokoukat polovinu minulé série :D - škola zdržuje :D ... A na Crossover jsem velmi zvědavá, hlavně se nemohu dočkat pokračování po vánoční pauze
U Supernatural ma predĺženie potešilo :) Ale aj keď ho niekedy zrušia , nebudem sa sťažovať. Pozerám ho stále rád ale nič netrvá večne a Supernatural dostal priestoru fakt dosť a tým pádom bude moja duša aj s prípadným koncom zmierená :D
Supernatural je nesmrteľný, Som tak rada že som to po 5 sérii nevdzala pretože aktuálna 11 séria je skvelá :)
Supernatural je jeden z mála seriálů, který postupně neztrácí kvalitu, takže super zpráva :)
Jeeej, supernatural ides :-D Po piatej sérii to vyzeralo všelijako, ale znovu sa im podarilo zdvihnúť kvalitu a naozaj táto jedenásta séria je super. Sam a Dean ma nikdy neprestanú baviť :-) A Sam a Lucifer je božská dvojica:-)
A vůbec, pojďte si se mnou pokecat. :)
Supernatural je dobrý od prvního dílu,takže prodloužení chápu a na Originals s Vampire se hrozně těším :)
Crossover mezi TVD a TO mi hned zlepšil náladu :D Už se nemohu dočkat:)