Jsem docela natěšená na Awake, námět vypadá slibně, jen aby tomu brzy nedošel dech jako Ringeru. Inu, nechám se překvapit.
Alcatraz vypadá hodně dobře, určitě tomu dám šanci. A potom taky Smash. Víc si toho radši neplánuju, čas je drahý. :-)
tak určite pár z nich skúsim....určite Alcatraz,potom možno Smash alebo Aweke
Já se rozhodně těším na Roba a House of Lies. Určitě zkouknu více pilotů, Alcatraz a The River taky vypadají dobře.
jsem jednoznačne pro Alcatraz, jen doufám, že nepůjde pod úroveň Lost
Já se těším na seriály Finder, Alcatraz, Touch, Spartacus, The River a Awake.
Ač se nejedná o novinku v pravém slova smyslu - největší hvězda v tomto seznamu je pro mě Spartacus. Poznačil jsem si k otmu Alcatraz a Rob
Animáků není nikdy dost. A nezačíná taky Napoleon Dynamite?
koczi.ok napsal(a):
Animáků není nikdy dost. A nezačíná taky Napoleon Dynamite?
Pravda začíná. Na Epguides ho nějak zazdili.
Alcatraz a Touch, jen ten Kiefer Sutherland mě na tom trochu děsí.
Možná zkusím i Awake.
Nejvíce mě zaujal Alcatraz, Touch a Awake. The River taky vypadá zajímavě, ale ty hororové scény mě docela děsily, takže to nevím, zda budu chtít vyzkoušet. Každopádně jsem na tyto seriály, obzvláště na ty tři velmi zvědavá a doufám, že mě nezklamou ;)
Vyloženě se těším na House of Lies.
Myslim, ze "letosni" midseason je velmi zajimava. Ja dam sanci urcite Alcatrazu (vsechny filmy/knihy/serialy z vezeni mam rad a se zalibou sleduji). River vypada taky vic nez zajimave. Sanci dam i Firme a Awake. Stoprocentne budu sledovat House of lies...
Ach jo, co si to nalhavam. Stejne uvidim nejspis minimalne piloty od vsech... :D
Zatím zůstanu u House of Lies a Smash, uvidím, jaké budou mít další seriály ohlasy.
No tak hodně se těším na Spartacus: Vengance, Awake, Touch, House of Lies, Alcatraz.. celkově tahle midseason vypadá hodně zajímavě...
dřív nebo později určitě okusím všechny, ale house of lies a are you there chelsea? určitě hned. nikoho z that ´70s show, kromě kutchera, bych si nenechala ujít.
to ale není všechno, ne? v midseason má ještě začínat apartment 23 a další komedie.
ševča napsal(a):
to ale není všechno, ne? v midseason má ještě začínat apartment 23 a další komedie.
Všechno co mělo k 23.12., kdy jsem to psal, na epguides premiéru v lednu či únoru. U A23 se to zatím neví doteď...
jo tak. já si říkala, podle čeho toděláte, protože vím, že těch komedií mělo začít víc, nejen a23.
Já se tedy nejvíc těším na novinky The River a Awake. To je přesně můj šálek kávy :)
Ještě 29. ledna začíná na HBO Luck s Dustinem Hoffmanem :)
ragelly napsal(a):
Ještě 29. ledna začíná na HBO Luck s Dustinem Hoffmanem :)
Mělo předpremiéru už před Vánocema...
Tak to docela doufam, že mě něco zklame, protože už nevim, kde bych na to všechno brala čas. Určitě zkusim pilota House of Lies, Acatrazu, Touch, Smash, River a Awake.
Moc se těším na Alcatraz a Awake, jen doufám, že to neutnou jako Flash Forward.
Tak já už se delší dobu těším na House of Lies a zkusím taky Alcatraz, akorát vůbec nevím, jak to mám stíhat...
Are You There Vodka? It's Me, Chelsea! (štve mě, jak de*ilně zkrátili ten název :/ ) nemůžu si přeci nechat ujít Lauru/Donnu ;)
že? ale zatím mám teda zkušenosti, že ten původní název je lepší.
ševča napsal(a):
že? ale zatím mám teda zkušenosti, že ten původní název je lepší.
Don't Trust the B*tch in Apartment 23, Good Christian B*tches.. přesně, původní název je vždycky lepší.. můžou nechat ten původní, a pak to prostě zkracovat jako třeba HIMYM (How I Met..) nebo TAAHM (Two and a..)
Rozhodně Alcatraz :) na ten se už dlouho těšim, nic dalšího radši neplánovat..
Takže jednoznačně vede Touch,pak Alcatraz, Awake, zkusím The River a samozřejmě Spartacus - to už je klasika.
Ostatní ani nezačnu sledovat.......
Tak určitě se těším na Spartaka, zkusím seriály Awake, Finder a Alcatraz.
Líbí se mi Awake,Smash, Alcatraz. Z komediálního soudku Jane By Design, House of Lies a Rob. Uvidíme co z toho u mě vydrží až do konce.
Uvidíme až uvidíme či to za niečo stojí.
Už nějakou dobu se těším na Finder a House of lies. Také zkusím :) Jane a Smash, ale podle mě by klidně stačilo natočit celovečernáky pro oba seriály.
Těším se na Finder a zajímá mě Alcatraz.
Docela luxusně vypadá Awake a Touch. A ve volném času možná Jane by design, když nebudu chtít nad ničím moc přemýšlet.
Těším se (a bojím se, aby to nezpackali, jako třeba mnou velmi očekávanou Terra Novu): Alcatraz, Touch, Awake
Budu se dívat: Finder (bude to pohoda epizodickej seriál jako Bones - viděl jsem díl Bones, kde vystupují postavy tohoto seriálu v jakémsi prequelu a bylo mi to hodně sympatický... a ženě taky :) )
Vyzkouším (jestli to náhodou nebude lepší než to vypadá): House of Lies, The River.
Smash - asi ne, radši někde vykopu Glee a podívám se na to.
Spartacus - ještě jsem neviděl ani první sérii, ale snad to doženu (jenže kdy?)
Ještě, že ty komedie vypadaj totálně odpadově (hlavně Rob, Angry Boys a ty animáky...) třeba ten čas bude :)
Alcatraz ,Touch,Awake...Mé plány na zimní období :)