Jestli vyhraje Veep, tak to bude průšvih. :D Já sázím osobně teda na Transparent, ale zákon schválnosti je mrcha proradná.
Ja som jednoznačne za Narcos aj keď je ich viac čo by som ja osobne nominoval.
Škoda že je to až ve dvě. Taky koukám, že nominuju mimo většinu. Doufám, že dostanu aspoň hvězdičku jako každý rok
Letos jsem nějak vůbec nepostřehl, že "už" je konec tipování.. škoda :/ no každopádně to bude zajímavé a jsem zvědavý na výsledky :))
Bohužel ráno vstávám kvůli zubaři. :( Tak si to tu užijte a doufám, že budu mít aspoň něco správně.
A hlasovala jsem pro Transparent. :D
No drama to bude napínavý, ale tip mám na GoT, tak to přeju GoT.
No stejně do konce nevydržím :/ Když nemám spánek, jsem jak fosílie :)
Dá sa to pozerať na nejakej dostupnej televízii? Prípadne poradíte mi, kde by som sa na to mohla dívať? Nejaký stream, či tak niečo?
darebnica napsal(a):
Dá sa to pozerať na nejakej dostupnej televízii? Prípadne poradíte mi, kde by som sa na to mohla dívať? Nejaký stream, či tak niečo?
O televizi nevím, ale stream bude určitě.
darebnica napsal(a):
V česku to uvidíš na HBO, jinak stream. :)
Proč jsou vždycky globy noc před tím, jak mám nějakou šílenou zkoušku, ach jo...no aspoň se průběžně kouknu na výsledky u toho učení, když už ne na celou show - zpestření musí být :D
Už mám za sebou dva mikrospánky, takže je jasné, že se nechám překvapit u ranního kafe. Holt do práce se musí... Grrrrrrr.
Já jsem zvědavá, kolik toho letos neuhodnu :D
člověk se snaží vydržet ale zjišťuje že jsem sám sobě nepřítelem, a já prohrávám :D no nic tak snad jsem si tipnul dobře :) Good night :)
Nedávám to, i když jsem se snažil :D Tak snad příště, doufám že jsem si odtipoval dobře. ^^
Sakra, že já ti tipy měnil.
La.Volpe napsal(a):
O televizi nevím, ale stream bude určitě.
HBO nemám a žiaľ ani stream som zatiaľ nikde pozerateľný nenašla. :(
Prekvapilo me, ze Narcos neziskal zadnou cenu. Rozhodne by si to zaslouzil. A urcite, alespon podle me vic, nez Mr. Robot.
No, 1 správný tip. :-D
V článku jsem narazil na dvě chybky a zrovna mezi výherci. :-D "Rachel Bloom, Crazy, ExGirlfriend" (do odkazu na osobnost se dostalo první slovo názvu seriálu a oba odkazy jsou tedy nefunkční) a "Jon Christian Slater, Mr. Robot" (bez toho Jon).
Krásná nula správných tipů :'D.
Jinak snad jste si noční chat užili, já se jako v pondělí školou povinná musela vyspat :D.
Tak jsem si tipla 2x správně a to zrovna ty kategorie, které jsem střelila od oka :D
Tak to je katastrofa, len jeden správny tip. No som sklamaná, že vyhrali strašné prípady. Absolútna katastrofa.
I když mám Lady Gaga rád, tak GG dostat podle mě neměla
Hrdě se hlásím mezi početné vítěze absolutní nuly :D. Já ten letošní výběr výherců nějak nechápu, ale co už.
Btw. že jsem se na to sledování raději nevykašlala, mohla jsem spát minimálně 5 hodin, takhle z toho bylo neskutečných půl hodiny spánku. Vypadám teď jako zombie, a z fleku bych mohla být nominovaná na nějakou cenu ;)
Tak ja mam dva spravne ako vacsinou :D
Ale teda zaujimave veci povyhravali.. Vdaka za trofej a uz sa tesim na clanok z cerveneho koberca :)
Chachá, tak letos jsem absolutní nulař :D Ale vzhledem k tomu, že z toho skoro nic neznám/nesleduju, a byla to tipovačka úplně na blind, tak se není čemu divit :D
Díky bohu za Mr. Robot jinak jsem taky nula, akorát jsem měl věřit Slaterovi. Kouká někdo na ten Mozart in the jungle? Stojí se na to podívat?
Lill napsal(a):
Tak ja mam dva spravne ako vacsinou :D
Ale teda zaujimave veci povyhravali.. Vdaka za trofej a uz sa tesim na clanok z cerveneho koberca :)
Dneska jsem v práci až do pěti, takže bude spíš až zítra.
Jinak já mám správně jen Jona Hamma, jsem fakt rok od roku horší :D Ale je fakt, že letos ty výhry docela překvapení. I když mi bylo jasné, že Crazy Ex tam bude -_-
Letos jsem tipovala: Hm, uděláme to jinak, koho netipnu (takže ho dám), ten vyhraje. Prostě naruby. A hele, mám 3 body :-D Kdybych dala normál, jsem hrdá nula. S Globy si prostě nerozumíme :-D
Heh, tak nějak mám sestupnou tendenci ale i ta jedna hvězdička potěší no :D zajímavé výsledky
Tak letos to byla nějaká divočina. Tohle byl vážně překvapivý ročník.
Tak zaujímavé teda ak nesleduješ žiaden seriál asi ako ja tak je to pre teba čisté tipos bingo :)
Tento rok absolutní nula. Tak to jsem úplně nezvládla. Čest vítězům, úcta poraženým
Hm, jedna hvězdička :D Já to udílení stejně většinou nechápu, příště budu dávat podle mě nejmíň pravděpodobnou možnost a myslím, že se spíš strefím :D
Saleas napsal(a):
Díky bohu za Mr. Robot jinak jsem taky nula, akorát jsem měl věřit Slaterovi. Kouká někdo na ten Mozart in the jungle? Stojí se na to podívat?
Ja sledujem ten seriál a je (zjavne nielen) podľa mňa veľmi dobrý. Neobyčajné prostredie, námet, božská hudba k tomu Gael tam exceluje. A to ja som ho kedysi nejak moc nemusela. V Mozartovi mi nielenže nevadil, ale doslova som si jeho úlohu užívala.
Svítí mi dvě hvězdy, za mě spokojenost :)
na to ze niesom velky znalec tak dve hviezdicky, nie az take zle :)
tak celá jedna hvězdička, lepší než loni :-) já ty Glóby asi nějak nechápu u Emmy mám vždy větší úspěšnost :-)
Tak mám takový pocit, že rok od roku tipuju hůř a hůř :-D
Tak mám 2 hvězdičky, jen díky Mr. Robot. Jinak opravdu jsem nečekala, že fakt Lady Gaga vyhraje...
To je Lady Gaga v AHS opravdu tak dobrá, že musela dostat sošku?
2 správné tipy a oba za herce/herečku ve vedlejší roli. Nečekané :-)
Tak Glóby jdou jako vždy zas mimo mě, ale nakonec díky Mr.Robot a pak náhodnému tipu v další kategorii jsou 2 hvězdičky doma, yaay! :D
jedna hvězda, tak lepší než loni :D
Gaga tak dobrá není, naopak. Je fajn, ale i v AHS je hravě přehrávají vedlejší postavy. Letos to měla dostat Felicity nebo Kirsten!
Sakra, tak... ani jeden tip správně :C Po minulých třech hvězdičkách zklamání pro mě, jsem si teda věřil víc. Ale, tak snad příští rok :D
Tak já mám krásnou jednu hvězdičku a zrovna u toho kde jsem to střelila od oka:D
Oujé, mám trofej. Ale jak tady vidím, kolik lidí má aspoň tu jednu hvězdičku, tak se cítím jako totální lůzr, protože samozřejmě nemám ani jednu (ale nemůžu se divit, když to na mě vyskočilo a já to naklikala asi během půlminuty :D).
Něco vyšlo,něco ne,alespon nejsem na nule :)
Tak letos mě to teda dost překvapilo. Ta nula tomu odpovídá :D
no což zas 0 prostě holt neumim hádat :DD
Páni jsem dobrá mám 2 hvězdy.
To je jasný, že mám nulu :D když v těch kategoriích, ve kterých jsem věděl vítěze, se netipovalo... :D
Nemohu soudit, zda byla lepší nebo horší než ostatní nominované, ale díky tomu, že sleduji AHS, tak si myslím, že mohu posoudit jak jí to jde.
Zcela upřímně bych řekl, že si sošku zasloužila. V seriálu sice její postava nemá zrovna nejsilnější příběh, ale postavu Hraběnky nakažené "vampírským virem" hraje na výbornou. Je věrohodná, nepřehrává a s dávkou jejich emocí se dokáže dostat pod kůži. Na zpěvačku předčila moje očekávání. Asi se mnou nemusí souhlasit každý, ale píšu to objektivně, tak jak to vnímám. Její fanda nejsem, ale tu sošku byl jí dal. ;)
Páni, letos mám svůj absolutní rekord - 3 správné tipy! Ale vzhledem k tomu, že prakticky žádný z nominovaných seriálů nesleduju (a ani o nich nic moc nevím), tak jsem tipovala jak mi to přišlo pod roku, žádné zamýšlení, odhadování... Jediné, co jsem udělala naprosto vědomě, bylo to, že jsem nedala tip GoT, protože mi přišlo, že si toho nahrabali v různých cenách už dost :D
Takže si zřejmě nemůžu myslet, že se v odhadu kvality/oblíbenosti seriálů nějak zlepšuju :D
letos 2 správně, Mr. Robot se vyplatil :)
Letos dvě hvězdičky - Trefil jsem Mozart in the Jungle a Mauru Tierney (The Affair), a vůbec The Affair je strašně nedoceněný :/
Dvě hvězdičky a to nevím ani jak... Za mne čisté bingo. V minulosti, když jsem to dávala podle sebe tak jsem byla na nule... Hold je dobré důvěřovat své nedůvěře;-)
Jupííí...popravdě ani nevím jak se mi to povedlo. Z nominovaných sem letos sledovala už jenom jeden seriál a o většině seriálů nic nevím, tak sem to tam prostě nějak odtipovala a ejhle ono to vyšlo. :D No každopádně budu muset doplnit mezery. =)
Tak přesná nula. I když u některých jsem váhala, nakonec jsem vybrala blbě :)
Juchůů, 1 mám správně :D
jedna hviezdička :) ale je to celkom dobre na to, že pomaly polku z tých seriálov nepoznám :)
Aspon ty 2 :) :D
Díky za článek a jsem zvědavá na módu červeného koberce. Tipování mi jde každý rok hůř a hůř, ale netuším, čím to může být.
Že já netipuji, do 3 bych se trefila.:-)
Gaga...no, okey. Ten Leonardův face ale chápu(určitě to letos dá!). Netvrdím, že si Gaga ten glóbus zrovna nezaslouží, ale byli tam lepší. No co, aspoň že z něho měla radost, vypadala že vůbec nepočítala s tím, že ho dostane.
Minulý rok 0 hvězdiček, teď 1, jen tak dál :)
Myslím, že Leo sa práve smial na niečom úplne inom keď. sa dostal do záberu (rozhodne veľmi vtipná momentka). Nechcem tvrdiť, že Gaga si cenu nezaslúžila (nevidela som AHS: Hotel), ale pochybujem, že by bola lepšia ako Felicity v American Crime, alebo Kirsten Dunst
Asi jsem dement. Ale jde někde vidět moje tipy a zároveň, kdo vyhrál. aniž bych musel překlikávat okna v prohlížeči? :D
jedna hvězdička, to je dobré
Tak nemám správně ani jeden :/ Tak snad příště to bude lepší :)
Ještěže je trofej alespoň za účast :)
Děcka... ten červený koberec, to je mazec. Začala jsem v práci o obědovce, pokračovala jsem od pěti, jak jsem přišla domů, a pořád to nemá konce :D Doufám, že tenhle fotočlánek nebude moje smrt, ale už mi z toho začíná hrabat :D
já mám 2 tipy správně, ale doopravdy to byly tipy
Já mám též jen jeden tip, ale vzhledem k tomu, že jsem střílela absolutně naslepo, tak je to ještě dobré.
Sakra, a já na tipovačku úplně zapomněl. I když... jak koukám na výsledky trefil bych asi tak jednu kategorii, Crazy Ex, tam jsem výhru jsem očekával. Bojím se, aby to nevěstilo prodloužení.
Absolutní nula. Holt se mi letos nezadařilo. :)
3 správne a to som to naklikala len podľa toho ako sa mi páčilo meno, keďže okrem GoT nič iné z nominovaných nepoznám
Jedna správně. Nic moc, ale je to lepší než nula:)
Tak dvě hvězdičky. No, mohlo to být lepší. Nechápu, že ostrouhal Narcos a za co dostala Gaga globus. Přiznávám, poslední řadu AHS jsem neviděla, ale podle fotek se jen válela v krvavém pelechu a souložila. Dělala i něco jiného?
Naopak jsem moc ráda za Oscara Isaaca. Hrozně se mi líbil v Ex-machina jako úchyl Nathan, v menší roli v Drive, samozřejmě Inside Llewyn Davis. A naprosto jsem si ho zamilovala jako Poe Damerona. Jsem moc ráda, že jeho roli rozšířili a nezabili ho tak, jak měli v plánu.
Četl jsem knihu, viděl film, ale pořád nechápu jakto že je Marťan komedie. :D Ale i tak gratuluju, stejně jako Leovi. Ricky opět nesklamal a bavil celý večer.
3 hvězdičky :) aspoň něco... ten Mozard mě zaskočil.
Patty napsal(a):
Tak mám takový pocit, že rok od roku tipuju hůř a hůř :-D
teda za me - vyherci me zaskocili ...
Jako ne že bych tipovala podle toho, kdo si to podle mě zaslouží, ale málokterému vítězi bych tu sošku dala.
Je to ale jen můj pocit, nebo by měli udělat speciálně kategorii pro antalogie? Obsahově to sice jsou minisérie, ale zatímco ta skutečná má jen jednu šanci vyhrát, antalogie to můžou zkoušet i roky. Navíc, protože jsou oblíbené, je pro pravou minisérii makačka se vůbec probojovat do nominace. Přitom takové AHS nakonec minisérie není ani obsahově.