Byli by blázni, kdyby seriál ukončili. Myslím, že se dočkáme podobného scénáře jako v případě Baye a Transformers. Ten vždy vydá prohlášení, že nenatočí další díl, nabídnou mu větší prachy a tím ho zlomí.
Skvělý seriál. Těším se na něj vždycky celý rok, už aby byl. :-)
Doufám že tam bude víc akce, než v minulé řadě. Ta mě docela nudila, až na pár věcí ke konci.
Hodně infomací nasvědčuje tomu, že 8. série bude opravdu poslední. Spíš teď přichází na řadu otázka - o čem bude spin-off.
veva8 napsal(a):
Doufám že tam bude víc akce, než v minulé řadě. Ta mě docela nudila, až na pár věcí ke konci.
Čo tam po akcii, hlavne nech to má opäť dáku logiku deja a poriadny scenár. Na piatu sériu bola občas bolesť pozerať.
No myslím, že se to kvalita už nezvedne a seriál bude spíš upadat. Netěším se moc na další řady.
Říkám si, že se na další řadu už dívat nebudu. U té poslední jsem se dost často nutila k tomu, abych si epizodu vůbec pustila. Naja, ale stejně to asi nevydržím... :)
Já už koukám jen ze setrvačnosti.
Super. Mě náhodou GoT stále baví :-)
Já pořád koukám. Osud postav už mi ale začíná být ukradený. Mám pocit, že všichni umřou. Jen mě zajímá, jak to tedy nakonec vyřeší. Spíš jsem zvědavá na knihy - jestli někdy vyjdou a Martin mezitím nezemře na komplikace morbidní obezity. To by byl jeho poslední vtípek na fanoušky.
podle nadpisu jsem si myslela, že to bude článek o tom, že další řady nejspíš nebudou :D
každopádně mě GoT ještě celkem baví, ale vím o sobě, že jsem nenáročný divák takže kvalitu posuzovat nebudu :D
super už se těším
Už se nemůžu dočkat :333