Mne sa Baby veľmi páčila :-) Flashbacky veľmi nemusím, ale zas 5. séria bola super. Tak som veľmi zvedavá, ako to dopadne.
Já se těším, jestli bude epizoda stejně supr jako Bobbyho solo-epka, tak budu spokojená. A navíc Bobby a Rufus, ti dva jsou jako dvě staré haštěřivé babky, takže tam bude určitě o zábavu postaráno. :D
Bobbyho mám rád ale stejně jsem se lekl, že ho oživí natrvalo. Ale je dobře, že ho znovu uvidíme :)
Bobby mi chybí, přišel mi mnohem vtipnější než Dean, ale to je asi jen můj názor.
Tak se musím přiznat, že po přečtení nadpisu jsem si hned vzpomněla na Gabriela. Sice škoda, že nejde o něj, ale na Bobbyho se také těším.
Bobby by měl z mrtvých vstát,mooooc mi tam chybí
Flashback nie je návrat. Ako herec pre diváka je to len návšteva. Z pohľadu seriálovej postavy to nie je ani len návšteva, lebo skutočne nepríde. Flashbacky, alternatívne reality, sny a podobné nezmysli sú jednorázové záležitosti (výnimočne na dva diely) a neodohrávajú sa v tom "skutočnom" deji, takže to nie je návšteva. "Návrat" by znamenal, že sa vracia postava do seriálu.
Nechápem tie reakcie a články, keď sa nejaký herec/ herečka objavia v jednej epizóde. Z pohľadu seriálu to nič neznamená. Iné je to pri postavách, ktoré sa objavia viackrát a je tam šanca, že sa stanú stálymi postavami. Ale jednorázové objavenie sa je nič a spomienky sú tiež nič.
Takže to vlastně nestojí za řeč. :D
už se těším, dost mi tam chybí, byla s ním legrace :) :D a kombinace s Flashbackem? perfektni :) mám takové díly ráda :-)
Bobby už my chyběl :) jsem ráda že ho znovu uvidím aspoň v jedné epizodě :)
Anetka888 napsal(a):
Takže to vlastně nestojí za řeč. :D
Presne. Takéto epizódy, ako aj vtipné sny a rekapitulačné epizódy len zdržujú od deja, keď čakáme, čo bude ďalej v hlavnej zápletke.
Na návštěvu dvojky Bobby & Rufus se těším a jsem rád, že Bobbyho nehodlají oživovat a že to bude jenom flashback.
Mam rada flashbacky, mam rada Bobyho a Rufuse a mam rada vyplnkove epizody, ktere jen nezenou dej dopredu. Takze za mne velke Huraa!
andrea168 napsal(a):
Mam rada flashbacky, mam rada Bobyho a Rufuse a mam rada vyplnkove epizody, ktere jen nezenou dej dopredu. Takze za mne velke Huraa!
Tak Bobyho mozem, ale tieto vyplne zas az tak nie. Som rad ked to odsypa...