Díky za super zprávu, to se těším na zajímavý díl. Vzpomínání už v některých dílech bylo a je to super se vrátit s Castlem v čase.
No jo Castle u soudu?To bude komedie :) :) Ten díl si nenechám ujít :)
Pastel napsal(a):
Díky za super zprávu, to se těším na zajímavý díl. Vzpomínání už v některých dílech bylo a je to super se vrátit s Castlem v čase.
100% souhlas,
myslim, ze tak jak je zminka v clanku - nejdrive se to s jeho pritomnosti zvrtne a pak nastane "zehleni",
rozhodne to zni jako epizoda/y, kde nebude nuda ;-)
Castle u soudu může být zábava veliká. Už teď vidím zoufalého státního zástupce, kterému Castle začne nechtěně potápět případ.
Ale naopak zpráva o "tajném spolku soukromých detektivů" (WTF?) mě naopak docela děsí. Snad to nedopadne jako jejich epizody s federálními agenty nebo nedejbože CIA, které jsou povětšinou mizerné.
Tak to som zvedavá ako to dopadne :) Už sa na to veľmi teším.
Těším se, ale mám i strach, že to pokadí
Tak část se soudem by nemusela být špatná, ale já už radši nic neočekávám. Snad někdy tu osmičku dokoukám.
Aspoň že se blíží konec zimní pauzy, castle mi asi chyběl nejvíc, jo a iZombii
Snad to tu sérii nakopne, zatím se to docela vleče a nepříjde mi to tak zábavný jako předchozí série.
Príbehy a seriály zo súdnych siení ma nebavia a z duše ich neznášam,tak som zvedavá ako to celé dopadne...