No kdyby se to dalo lajkovat přímo u článku, aby se nám autorka neucumlala k smrti :D
Metal Lord napsal(a):
No kdyby se to dalo lajkovat přímo u článku, aby se nám autorka neucumlala k smrti :D
Nechápu...?
ragelly napsal(a):
Nechápu...?
To ani nejde pochopit... Moc děkuji za článek, je to škoda že nebudou pohromadě všichni :-(
ragelly napsal(a):
Nechápu...?
Ale, na konci je nějaký proměnný text a na mě tam vyskočilo, že autor dostane bonbon za každý like :D
Metal Lord napsal(a):
Ale, na konci je nějaký proměnný text a na mě tam vyskočilo, že autor dostane bonbon za každý like :D
Jo ták :D Nooo, to je jen za facebooky a tam jich je málo, navíc já mám velmi vysokou toleranci na sladké, takže máme slušnou rezervu :D :D
Tak se s nima možná na chvilku spojí přes internet. I to je řešení, i když na chvilku.
ragelly napsal(a):
Jo ták :D Nooo, to je jen za facebooky a tam jich je málo, navíc já mám velmi vysokou toleranci na sladké, takže máme slušnou rezervu :D :D
.. to je dobre - vysoka tolerance na sladke :D,
jinak diky za clanek
Dobré vědět,jsem na shledání zvědavá :)
Já teda pořád doufám, že přijede. Protože Přátelé bez Chandlera? No nevím.. :(
A já myslel, že to byl David Schwimmer, kdo vždycky bojkotoval tyhle srazy.
No tak uvidíme, jaký bude konečný výsledek. Těším se, ale zatím se snažím krotit svá očekávání. Lepší být příjemně překvapený než zklamaný z nenaplněných očekávání. :)
Doufám, že se slezou všichni, protože ať bude chybět kdokoliv nebude to ono. Je to super zpráva pro fanoušky tohoto seriálu už se těěěšššííím :-)
neee... zrovna Chandlerek.. Jsem zklamaná! :(