Diskuze k článku Jak který seriál dopadne? Naše předpovědi ohledně CW
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
17. 1. 2016 / 16:05:19 (před 8 roky)
off

Nic překvapivého. A moje seriály jsou v bezpečí, takže alespoň já se strachovat nemusím. :-)

Amynees
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
17. 1. 2016 / 16:10:31 (před 8 roky)
off

Raději bych zrušila upíří deníky než The Originals.

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
17. 1. 2016 / 16:15:02 (před 8 roky)
off

Supernatural je moje srdcovka,snad půjde do smrti :) :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Elkom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
17. 1. 2016 / 16:21:52 (před 8 roky)
off

A to som mal akurát v pláne začať the Originals tak teraz neviem či sa mam k tomu pútať. xD

Valar Morghulis
Dahllia
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
17. 1. 2016 / 16:35:00 (před 8 roky)
off

Ani trochu mě nepřekvapuje, že TO a TVD mají tolik procent na ukončení seriálu. Však to rok od roku opadá...

Quia ego...
medvídě
17. 1. 2016 / 16:37:14 (před 8 roky)
off

za prodloužení některých jsem ráda ... ale jsem také zastánce názoru - raději zrušit Deníky než Originals ... :/

RRR
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
17. 1. 2016 / 16:47:32 (před 8 roky)
off

The Originals + Reign majú šancu na zrušenie tak 5%

Oba potrebujú 1 sériu pre syndikáciu + zmluva ktorú ma CW s Netflixom vyžaduje aby seriál dostal 4 série

Pokiaľ BatB dostalo 4. sériu s ratingom 0.2 už počas 2. série, tak The Originals ľ Reign ju dostanú tiež ;)

Kubasix
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
17. 1. 2016 / 16:55:10 (před 8 roky)
off

Tak seriály, které sleduju mají buď 5%, nebo tam nejsou, takže se obávat nemusím :) Legendy se snad minimálně druhé série dočkají a The 100 by tu měla taky zůstat ještě tak na dvě série minimálně. :)

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
17. 1. 2016 / 17:05:46 (před 8 roky)
off

Tak tu sledujem 4 seriály DCovky Flash a Arrow sú najsledovanejšie seriály stanice, takže tu je to v pohode. No a ešte sledujem tých upírov TVD + TO a tiež som prekvapený, že TO sú na tom horšie dej majú podľa mňa lepší ako TVD ale musím uznať, že spravili skvelý ťah s flashforwardmi v TVD vďaka ktorým ma zaujíma ako sa to bude vyvíjať, ale bohužiaľ to je celé čo ma zaujíma, každú sezónu čakám oznámenie finálnej série a stále nič :D

May the odds be ever in your favor.
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
17. 1. 2016 / 17:06:46 (před 8 roky)
off

TVD už je opravdu trapárna na entou, nedokáži se na to už dívat. Sice je to bez Eleny lepší, ale už tam není napětí, zkazili plno postav, fakt už to nedávám.
The Originals mi naopak přijdou fajn. Čímž se snažím naznačit, že bych jim prohodila místa.:-)

SPN to je jasné.

Reign už má načase

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
kareen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
17. 1. 2016 / 17:30:36 (před 8 roky)
off

Já bych také myslela, že Reign a TO nebudou chtít rušit kvůli syndikaci, tak nevím.
SPN má sice už nejlepší léta dávno za sebou, ale už jsem si tak nějak zvykla s nimi každý rok počítat.
A co se týká TVD, tak tady je vidět to pokrytectví fanoušků. Pořád si stěžují, že je to moc o vztazích a že by chtěli víc dobrodružství a brutality, ale když si mají vybrat mezi kdo s kým v TVD a dospělejším TO, tak raději volí ty vztahy.
Nejvíc se samozřejmě těším na LOT. Superhrdinské seriály mám raději na Netflixu, ale tohle vypadá fakt dobře. A navíc mám ráda Arthura Darrvila.

zip
17. 1. 2016 / 17:39:03 (před 8 roky)
off

Tak snad srdcovky v bezpečí:)

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
P3TR1K
17. 1. 2016 / 18:52:28 (před 8 roky)
off

O Arrowa a Flasha sa báť nemusím, takže to je v suchu. Už len treba dúfať, že The 100 sa bude držať stabilne čo sa sledovanosti týka a budem spokojný. :-)

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
17. 1. 2016 / 18:54:23 (před 8 roky)
off

Tak najlepšie The Flash a Arrow sú v bezpečí aj s iZombie. So Supernatural už viac menej počítam že pravdepodobne ich budem kukať do dôchodku, aj keď by ich mohli zrušiť, už to nieje čo to bývalo :)
TVD a TO, povedala by som že TVD už stratilo iskru, niežeby mi vadilo že tam nie je Elena. TO je celkom fajn a navyše je viac zaujímavé ako TVD.
Jedine čo ma rozčuľuje je Reign, ja som si ho veľmi obľúbila milujem seriály s historickou tématikou, dúfam že máte pravdu a prejdú lebo potrebujú sériu pre syndikáciu.
Tiež si nemyslím že zrušia The 100 alebo LOT (záporaci z Arrowa a Flasha + Arthur Darrvil) a strašne sa na nich teším.
Najzvedavejšia som na Containment, lebo naozaj neviem čo mám od neho čakať.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
17. 1. 2016 / 19:01:29 (před 8 roky)
off
justynajohnson napsal(a):

Supernatural je moje srdcovka,snad půjde do smrti :) :)

Víš, že herci musí taky někdu umřít? :D

And when my time is up, have I done enough?
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
17. 1. 2016 / 19:31:26 (před 8 roky)
off

Taky bych si myslel, že Reign ještě přežije a dostane posledních 6-8 dílů do čtvrté série, které odsunou někam na léto. Tak uvidíme.
Hlavně ale doufám, že příští sezónu přijdou s nějakými zajímavými piloty. Letos mě tou bídou vůbec neoslovili :(

Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
17. 1. 2016 / 20:48:56 (před 8 roky)
off

Tak pro mě je nejdůležitější Flash a Arrow (i když, jestli budou pokračovat takovýmhle sestupným tempem, tak se z toho stanou druhý Deníky), iZombie a je to dobrý. Teď už jen doufat, že prodlouží i The 100 a budu spokojená.

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
Peťulli
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
17. 1. 2016 / 21:21:34 (před 8 roky)
off

Tak moje srdcovky celkem v suchu. Jen mě celkem mrzí úpadek upírů TVD + TO.
Ze začátku jsem sledovala i Reign, ale poslední dobou mě nějak přestalo bavit, takže mě to vysoké procento nepřekvapuje.

#petulli
Ejdam
17. 1. 2016 / 21:27:13 (před 8 roky)
off

No jsem zvědavý, jak to dopadne s Deníky a Originals. Díky nedávno oznámenému crossoveru se seriály po velmi dlouhé době znovu dějově propojí, takže bych i věřil tomu, že si připravují půdu pro návrat původních do TVD v případé zrušení TO.

Daalek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
17. 1. 2016 / 21:51:29 (před 8 roky)
off

Jsem šťastný že se The Flash a Arrow drží na špičce. Znamená to že před sebou mají dlouhý život. Bylo by to smutné kdyby se nějak náhodou zrušili. S ohledem na spojení světa Flash a Arrow se dá očekávat že jeden nezanikne bez druhého takže mají před sebou dlouhou a krásnou budoucnost.
Izombie je fajn oddechovka bylo by to mrzuté.
Deníky sou mi ukradené, sleduji ale taková šepleť hrůza co to natočili kdyby tam nebyli ty šílený holky a jen zabíjeli upíry tak fajn. Ale pomatená Elena ta si nezaslouží štěstí ani lásku. :D

„Můžete být celý dny venku a házet si míčem nebo sedět u počítače a dělat něco užitečnýho.“ :D
markus48
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
18. 1. 2016 / 06:54:48 (před 8 roky)
off

asi som uz stary :) ani flash ani arrow ma nebavili a zvysok ma nedokazal navnadit ani na pozretie jedneho dielu

Mistin
18. 1. 2016 / 11:11:54 (před 8 roky)
off

jsem ráda že SPN bude pokračovat a deníky doufám skončí.

Caroline115
18. 1. 2016 / 12:32:15 (před 8 roky)
off

TVD mělo skončit už dávno....já už na to ani nekoukám, protože je to fakt taková slátanina, že to není možný. TO jsem viděla jen 1. sérii, kdy mi první díly přišly skvělý, ale pak ze mě to nadšení opadlo.....i tak věřím tomu, že to bude asi kvalitnější, než TVD.

alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
18. 1. 2016 / 15:18:28 (před 8 roky)
off

Arrow, The Flash a iZombie by sa rušit nemali a to mi úplne stačí :) Dúfam, že ešte predlžia aj The 100 (nečakám, že by LoT skončilo po 1. sérii) a budem úplne spokojný.. TVD by som dal ešte jednu sériu a dúfam, že to aspoň ukončia nejak normálne

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
majka147
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
18. 1. 2016 / 17:03:33 (před 8 roky)
off

Sledujem Flash, Arrow Spn a iZombie, já sa teda nemám čoho obávať :)

Marie2624
18. 1. 2016 / 20:11:31 (před 8 roky)
off

Tak snad mi nezruší The 100 a The Originals a Reign. TVD jsem měla první 3 série ráda, 4. série ušla, ale pak to začalo jít ke dnu, což mě mrzí. Ale tak klidně by tomu mohli dát další sérii - ale zkrácenou, aby to bylo ukončené finále. Na Arrow jsem přestala koukat a na nic jinýho už nekoukám. Kéž by zrušili Jane the Virgin a Crazy Ex-Girlfrined - to jsou hrozný blbosti.

kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
18. 1. 2016 / 20:15:01 (před 8 roky)
off

Ze zmíněného sleduji už jen Flashe. Je dobře, že mu nic nehrozí, to by mě hodně mrzelo. Koukala jsem i na Arrow a Supernatural, ale nějak mě přestaly tyto seriály bavit. To však nevylučuje, že se k nim jednou nevrátím. Na deníky jsem chvíli koukala a dlouho to fakt nešlo. Divím se, že už nejsou v hrobě dávno.

srtmvlado1978
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
19. 1. 2016 / 04:05:09 (před 8 roky)
off

Škoda seriálu....Beauty and the Beast...:( Takový potenciál ...:(

VLAĎA
JolanaC
19. 1. 2016 / 10:33:41 (před 8 roky)
off

Doufám, že už TVD nebudou prodlužovat trápení a prostě to ukončí. Je sice pravda, že s odchodem Eleny se na pár týdnů seriál probral, ale stejně... A TO? Prvních pár dílů bylo fajn, ale teď už je to zase pořád dokolečka. Se zbytkem jsem spokojená - moji favoriti jsou v bezpečí. :-)

reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
19. 1. 2016 / 13:13:01 (před 8 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Víš, že herci musí taky někdu umřít? :D

Však jsou kluci ještě mladí, hádám by ještě tak 40 řad dali? :D

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
25. 1. 2016 / 13:36:13 (před 8 roky)
off

The Flash a Arrow by po aktuální řadě měli skončit. Sledovanost sice dobrá, ale seriály už dále nemají co nabídnout :/