uprimne - sitcomy moc nemusim, ale hlavne recenze ragelly me navnadila :D, takze planuji otestovat
Vůbec jsem to neměla v plánu, ale po tomhle článku šanci tomu dám:)
Sakryš, podle těch názorů to vypadá geniálně!
Tohle není sitcom, to je normální parodie (hlavně na detektivky). Je to dost "crazy" parodie a to já až tak úplně nemusím, ale musím tomu přiznat velkou dávku originality a nápadů. Navíc tam nebyly žádný laciný fekální vtípky (Tedy trochu nechutný bylo jak tam ta panička měla celou hubu zamaštěnou od žebírek, co žrala, zase vtipný bylo, že hned v dalším záběru byla úplně čistá...) No, pro mě to není, ale všem, co mají rádi parodie, to určitě doporučím.
Tak po tomhle článku do toho jdu. U původního popisu jsem čekala komisaře Rexe - kde bude pes ještě o kousek chytřejší.
Sdílím nadšení, seriál jsem měl v hledáčku už hodně dlouho a strašně jsem se těšil na premiéru a naštěstí po shlédnutí pilotu jsem dostal i více než jsem čekal, skvělý humor a ani jsem se na chvilku nenudil. Ještě že už jsou skoro všechny epizody venku a můžu si dát maratón. Plus úvodní znělka ve které pokaždé řve policajt nováček je skvělá :D Rozhodně doporučuji !!!
Já se málem počůrala smíchy,tohle je bomba
Původně jsem neměla v plánu si tohle pouštět, ale Ragelly mě přesvědčila, takže pilot zkusím a pak uvidím..
Mně se teda trailer moc nelíbil a neměla jsem v plánu se na to podívat, ale tahle recenze mě přesvědčila, takže tomu dám šanci :-)
Tyhle komentáře mám nejradši :) Pak dejte vědět, jak se vám to líbilo, jsem zvědavá, co na to řeknete :)
Tak jsem zrovna dokoukala pilot. Ne že bych měla nějaké velké záchvaty smíchu, ale pobavilo. Hlavně ta honička a pes. Takže budu koukat dál :)
ragelly napsal(a):
Tyhle komentáře mám nejradši :) Pak dejte vědět, jak se vám to líbilo, jsem zvědavá, co na to řeknete :)
Tak jsem si říkal, že tuhla ptákovinu vypustím. Pak jsem si přečetl článek a hlavně Evinu recenzi a bylo rozhodnuto. A tak jsem si říkal, zkusíš pilot, zasměješ se, pobavíš a tečka. Ne!!! Vážení, tohle musíte vidět. Něco tak bizarního a absurdního, navíc se scénami, které prostě i nejzarytějšímu škarohlídovi vykouzlí smích na rtech, tu vážně nebylo a je to pecka. Reklama na FORD, absourdita, nebo třeba v pár záběrech úplně jiní herci. Bomba! A celý parodický nádech a utahování z Horatia Caine a znělky CSI: Miami je absolutně geniální. Výsledek je takový, že jsem během dvou dnů sjel celou sérii. Guilty pleasure, 100 %, doporučuju.
Nebylo to špatné a určitě budu koukat dál. Ale po těch reakcích tady jsem čekal ještě o něco větší pecku. Já bych tomu dal tak 73,42% :)
No ja neviem, co si o tom mysliet :D Prva epizoda mi miestami prisla viac trapna ako smiesna, naozaj som sa smiala iba na tej nahanacke :D Skusim este par epizod a uvidim, ci sa do toho dostanem.
Dal jsem šanci britské parodii na kriminálky A Touch Of Cloth, dám šánci i Angie. :)