Můj odhad byl dost mimo. Čekala jsem, že Legendy budou mít rating minimálně 1.5
Tak doufám, že si stovka tuhle sledovanost udrží. Velké díky komukoli na CW, koho napadlo, dát jí za Legendy :D
lizzy napsal(a):
Tak doufám, že si stovka tuhle sledovanost udrží. Velké díky komukoli na CW, koho napadlo, dát jí za Legendy :D
Mohlo by to jít ještě výš, ale furt je to lepší jak u druhý sérky. :) Tak snad. :D
Teda, čekala jsem větší sledovanost u Legends, ale tak snad se to ještě trochu vylepší.
Už se těším až se podívám na legengy:) 1,2 je dobré.
To jsem byl zas jednou velkej optimista. Ale s takovou několikaměsíční mediální masáží je prostě 1.2 propadák.
La.Volpe napsal(a):
To jsem byl zas jednou velkej optimista. Ale s takovou několikaměsíční mediální masáží je prostě 1.2 propadák.
Vzhledem k té (ne)konkurenci opravdu nic moc, ale pokud to udrží celou sezonu, bude pohoda
U Legend jsem očekávala teda mnohem vyšší sledovanost, možná je to tím, že se kolem toho seriálu hodně nadělalo
Mám radost za The 100, tohle byla jeho nejsledovanější epizoda od druhého dílu první série. Doufám, že se to alespoň na těch 0.7 bude držet.
tiež som očakával že LoT bude mať aspoň tak 1,5.. ale verím tomu že po Pilot budú čísla ešte väčšie :)
Konečně je The 100 zpět po skvělí druhý sérii to čekání na 3 sérii bylo nekonečně dlouhý jen ať si udrží sledovanost. :-)
Super, snad se the 100 udrží na tomto ratingu. LoT očekávaná novinka, ale divím se, že nemá vyšší číslo. A po prvním dílu bych řekla, že i klesne.
Náhodou, 1,2 letos stačí na plnou sérii dokonce i u velké čtyřky a před Arrowem by z toho byl pro CW megahit. :P A The 100 začíná pěkně.
The 100 má jednu z největších úrovní seriálů na velké pětce... rozpočet tomu asi odpovídá :D. 0.7 je skoro urážka... zaslouží si to mnohem víc