Že by se někdo vrátil v PLL? :D asi blbost, co?
Tripp z agentů? to bych bral
Taky bych tipla PLL :)
A nebo GoT, což by bylo dost pravděpodobný :D
Že by se vrátil Sean Bean jako Ned Stark do Game of Thrones? :D Třeba blbost, ale ve flashbacku by mohl být. :D
Já tipuju někoho z Grey's Anatomy, třeba Izzie :)
ragelly napsal(a):
To by se mi líbilo! Nebo Cristinu! Sakra, teď se na to začnu těšit a pak budu zklamaný, když to nebude ono :D
Taky bych tipla Izzie :)
Týjo, tak to jsem zvědavá. Snad ten seriál znám. Teď nevím, jestli kecám, ale mám pocit, že PLL už má dotočenou sérii delší dobu (cca měsíc), takže minulý týden to natáčet nemohli.. Ale nejsem si jistá.
Dead.Reaper napsal(a):
Že by se vrátil Sean Bean jako Ned Stark do Game of Thrones? :D Třeba blbost, ale ve flashbacku by mohl být. :D
Já bych spíš tipla Johna :D Ale ten nápad s Nedem je zajímavý :D
Tipuji nekoho z Grey's Anatomy.
Airasza napsal(a):
Já bych spíš tipla Johna :D Ale ten nápad s Nedem je zajímavý :D
A co Lady Catelyn Stark? Vzhledem ke knižní předloze...
jsem zvědavá na Grimma tam je taky návrat
Jen aby to pak neplácli do proma:-) Jinak mě taky jako první napadla Izzie z GA:-)
Nevím, ale tipnu si třeba Elenu z TVD :)
Já bych nezavrhoval třeba návrat Zacka v Bones. Bude-li se touto sezónou končit, tak ve finále by se s ním dalo něco vymyslet. :-)
taky bych byla pro Zacka :D
Tak mne hneď napadol Elliot Stabler z LaO: SVU. Všetko totálne sedí ako riť na šerbeľ. :D Bol odpísaný veľmi divným "wtf" spôsobom koncom 12. série len kvôli tomu, že ho nemohli zaplatiť (Mariska + Chris = mo' money :'D). A hneď v prvých minútach prvej časti 13. série sme sa o jeho "osude" dozvedeli tak, že niekto (už neviem kto, tuším Fin?) prišiel za Oliviou a povedal jej, že Elliot je v Quanticu u FBI či čo. Koniec, bodka. Tým to hasne. Totálne naprd a hlavne totálne odveci. Koncom 16. série sa rozlúčil herec Danny Pino a teraz v 17. vidíme Rollinsovú každú X-tú epizódu a na oddelení sú short-staffed a aj to tam už viackrát spomínali. Že by náznaky? :D Všetky indície sedia, už len, keby to bola pravda. To by som sa asi od šťastia potento... Chris a Mariska zase spolu na jednom plátne, to by bolo... To by bolo... To by bolo proste epické. :')) <3 A hneď prvý komentár na TVLine, že "Elliot Stabler", no ja som sa rozplakal. :'D
Hmm nebýt toho, že teen wolf má odvysíláno, tak bych řekl Isaac.
ragelly napsal(a):
Ta byla první na koho jsem si vzpomněla :)
Tak, já si tipnu třeba 3XK :D
Někdo z PLL nebo TW?
V TW se má vrátit Crystal R. sice ne jako Allison, ale co, přesto se na ni těším. Ale mohl by se vrátit nějaký Hale či Isaac nebo Jackson. :3
A v PLL je hodně postav, které se v posledních dílech neukázaly. Docela mi chybí roztomilý Mike a postava, která mě vždycky štvala-Jenna. :D Ale jak už jsem psala, je tam hodně postav.
A nebo jsem úplně vedle a nebude to žádná postava z PLL nebo z TW. :P :D
No tak ja nemám v pláne si tipovať lebo to by bol dlhý zoznam. Ja len dúfam, že to bude teda seriál, ktorý sledujem :P
DEXTEEEER :)
Kdyby izzie, tak se vrátím k GA:)
HonZajs000 napsal(a):
Já bych nezavrhoval třeba návrat Zacka v Bones. Bude-li se touto sezónou končit, tak ve finále by se s ním dalo něco vymyslet. :-)
ooo tak tento nápad by vôbec nebol zlý
Doufám že to bude někdo z Grey's Anatomy... okamžitě mě napadla Izzie.
Hned mě napadla Crystal Reed, i když ta se teoreticky nevrací jako Allison, takže to nebude ona.
..jinak mě nikdo nenapadá, takže to pravděpodobně bude ze seriálu, na který nekoukám. :D
Mě napadlo na první dobrou OUaT, jestli už se dá řadit mezi veterány. Tam bude pro návraty ideální prostor, tak třeba ještě neprosákla všechna jména a nějaké překvapení bude.
Mňa napadlo teda na prvé čítanie hneď Supernatural, alebo návrat Eleny do TVD.
Baví mě místní spekulace na téma, že by to mohl být někdo v PLL.. Že by IMK dostala konečně rozum a vrátila Paige :D? Protože její odepsání bylo taky pěkně na pěst a dost lidí naštvalo ;). Ale jinak myslím, že to spíš bude někdo z GA, když se tam zas podle upoutávek mají dít šílenosti.
Case*Wawe*Make napsal(a):
Tak, já si tipnu třeba 3XK :D
Preboha len to nie,som rada,že toho psychoša už konečne odrovnali! :D
Nevim proč ale první 2 věci co mě napadly bylo doctor who a izzie z GA... a ano u obou vím že ani jedno se nestane....ptz je to dost nereálný
HonZajs000 napsal(a):
To bych brala :)
Napadlo mě GA a Dr.Burke, ale toho tam už jednou dali,když odcházela Cristina, tak proč by se vracel?
milosh napsal(a):
Mě napadlo na první dobrou OUaT, jestli už se dá řadit mezi veterány. Tam bude pro návraty ideální prostor, tak třeba ještě neprosákla všechna jména a nějaké překvapení bude.
Neal :D tiež si myslím že to bude on pretože unikol zoznam soundtrackov a jeden dostal názov "Neal's Warning".
Kdyby nebyl v Criminal Minds v minulé sérii zamordován off-screen Jason Gideon, skoro bych si tipla jeho. Rozhodně by to byla bomba, protože Mandy Patinkin opustil seriál dost dramaticky a všechny naštval. Taky pořád nějak doufám, že by Hotchův tým mohl opět narazit na Elle, která s nimi kdysi začínala a odešla jako podezřelá z vraždy.
Jinak jsem se koukla, co si myslí fanoušci v zahraničí a překvapilo mě, že jich docela hodně naivně doufá v návrat McVysněného. :)
Mr.Gogo napsal(a):
NCIS ZIVA ale to chcem moc :D lebo už aj Tony končí
Ja som si tiež hneď spomenula na Zivu. Nemyslím si ale, že to bude tak, tvorcovia by nám takú radosť neurobili.
zbynhu napsal(a):
A co Lady Catelyn Stark? Vzhledem ke knižní předloze...
No jelikož se teď už začnou odklánět od knihy, tak nevím, samozřejmě to možné je. Ale vzhledem ke konci série bych hádala právě Johna. Ale samozřejmě se mohu mýlit :)
plne napsal(a):
Nevim proč ale první 2 věci co mě napadly bylo doctor who a izzie z GA... a ano u obou vím že ani jedno se nestane....ptz je to dost nereálný
škoda že nemůže doctor inkarnovat do minulé podoby, za Tennanta bych dala život:D
Mě jako první napadnul Zack z Bones. Se Zivou si nejsem tak jistá... Ale souhlasím, že by bylo hezké vidět Neda, kdo by si nemohl zamilovat tuhle postavu?
Tiež mi napadla Greys Anatomy a Izzie. Ale tam by to mohli byť viaceré postavy
Okrem Prestona aj Teddy.
Elena TVD, Izzie nebo Cristina z GA, nebo ta Ziva z NCIS.
GA Cristina nebo Teddy? odkaz
Kdyby to nebylo již nějakou dobu běžící drama, tipoval bych, že se do Flashe vrátí Reverse Flash, ale to asi nebude ono...
Chjo, to jste mi zase dali. V hlavě se mi objevily snad všechny oblíbené postavy, které odešli. Většina z nich ani nepasuje do toho, co se tady píše a já zase budu naštvaná, že to nebude ani jedna z nich :D
Napadlo mě hned několik postav ze Supernatural, Mils nebo Shay z CF, Catelyn z GOT, Tommy z Arrowa a spousta dalších... no uvidíme no
lizzy napsal(a):
Mils nebo Shay z CF...
Na to jsem zapomněl. A to by taky nebylo špatný...
Obávám se, že Shay to asi nebude :D. Jednak ji zabili a jednak má Lauren German závazky někde jinde ;).
Shay z CFD by som sa potešila,ale kedže ju nechali zomrieť a Lauren má iný projekt tak je to vylúčené..
Jako první mě napadl Zack z Bones. Jeho linie je vlastně pořád otevřená. Možná taky Trip z Agentů...
Locke napsal(a):
Taky mě to napadlo :)
Locke napsal(a):
Prosím nestrašit! Já se pak v noci budím.
Greys a Izzie by fakt sedělo, jelikož Shonda prohlásila něco jako, že s ní už nikdy spolupracovat nebude, takže by to bylo fakt velké překvápko - navíc špatné načasování by taky sedělo - Alex požádal Jo o ruku, takže by to bylo supr. Ale asi bych radši neměla doufat. :-/
já bych chtěla aby se do mého oblíbeného seriálu vrátil Mal a Inara a Kaley a Simon a Zoe a River a Jane ... :D
Co někdo z Teen wolf? Třeba Allison?
Tipuju, že půjde o někoho z Arrowa, GoT nebo Supernaturalu
Já právě přemýšlím- v supernatural, viděli jsme Michaela? Nebo je na tom fakt od Lucifera tak špatně, že se neobjeví?
Taky mě první napadla Elena z TVD, ale Nina už několikrát oznámila, že deníky bere jako uzavřenou kapitolu, takže spíš ne. Víc pravděpodobné je, že se vrátí někdo z PLL. Nebo taky můžu být úplně mimo. :D
Ví se už o jaký seriál se jednalo/jedná?
pandi_mladatko napsal(a):
Ví se už o jaký seriál se jednalo/jedná?
Ano :) Dívala jsem se na zdrojový článek, kde bylo potvrzeno, že se jedná o Michaela Raymonda-Jamese alias Neala v Once Upon a Time.
ragelly napsal(a):
Ano :) Dívala jsem se na zdrojový článek, kde bylo potvrzeno, že se jedná o Michaela Raymonda-Jamese alias Neala v Once Upon a Time.
Určitě nemluvím jen za sebe, děkujeme.