Diskuze k článku SARS: Hawaii stoupá, Blue Bloods víc
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
23. 1. 2016 / 18:18:16 (před 8 roky)
off

To mě těší to mě těší,oba seriály jsou super

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
26. 1. 2016 / 17:21:02 (před 8 roky)
off

H50 mi dělá radost :) snad se to udrží

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
28. 5. 2016 / 13:50:19 (před 8 roky)
off

Původně jsem si myslela, že páteční slot Reign zahubí, ale ona to nakonec na pátek byla pro CW dobrá čísla, ne?

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
28. 5. 2016 / 14:04:28 (před 8 roky)
on
ševča napsal(a):

Původně jsem si myslela, že páteční slot Reign zahubí, ale ona to nakonec na pátek byla pro CW dobrá čísla, ne?

Tohle zrovna jo, ale jinak se to drželo spíš na 0.3, občas 0.2.

Exredaktorka
29. 5. 2016 / 10:28:48 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tohle zrovna jo, ale jinak se to drželo spíš na 0.3, občas 0.2.

Tak ale pořád lepší než třeba Messengers, ne? Ti mívali 0,1, jestli si to pamatuju dobře.

ragelly
29. 5. 2016 / 10:58:53 (před 8 roky)
on
ševča napsal(a):

Tak ale pořád lepší než třeba Messengers, ne? Ti mívali 0,1, jestli si to pamatuju dobře.

Je to trošku lepší, Messengers měl 0.3 u premiéry a zbytek série včetně finále 0.2. Každopádně Messengers zrušili po první řadě, Reign i po těch číslech, které v pátek má, prodloužili pro další sezónu :)

Exredaktorka
29. 5. 2016 / 22:05:19 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

Je to trošku lepší, Messengers měl 0.3 u premiéry a zbytek série včetně finále 0.2. Každopádně Messengers zrušili po první řadě, Reign i po těch číslech, které v pátek má, prodloužili pro další sezónu :)

Zase si to vem, že většinou seriálům sledovanost s každou řadou klesá. Messengers by neměli moc kam, Reign už mělo třetí řadu. Jako já to beru, že letos skoro nic nezrušili a jejich nároky hodně klesly, ale prostě jsem to čekala jako větší debakl. Takový přehled jak ty v tom nemám, beru to pocitově.

ragelly
29. 5. 2016 / 22:18:32 (před 8 roky)
on
ševča napsal(a):

Zase si to vem, že většinou seriálům sledovanost s každou řadou klesá. Messengers by neměli moc kam, Reign už mělo třetí řadu. Jako já to beru, že letos skoro nic nezrušili a jejich nároky hodně klesly, ale prostě jsem to čekala jako větší debakl. Takový přehled jak ty v tom nemám, beru to pocitově.

Jo, tak úplný debakl to nebyl, v podstatě si Reign v pátek vede jen o trošku hůře, spíše stejně jako pondělní Jane the Virgin nebo Crazy Ex-Girlfriend. Nebo po přesunu TVD a TO na pátek je na tom TO zhruba podobně, max. o kousíček lépe. Ale stejně mám pocit, že s Reign udělají to co s Beauty a nechají si novou sérii na léto.