U American Crime Story je špatný trailer.
Únorová nabídka mě moc nezaujala, zkusím ale American Crime Story a do "Chci vidět" putuje 11.22.63 a Vinyl.
Tak ted nevím,co budu zkoušet dřív :)
Animals vypadají šíleně, ale určitě zkusím. Dále Love vypadá zajímavě a The Night Manager s Lauriem a Hiddlestonem je tutovka. :-)
The Night Manager bude pecka! Docela jsem zvědavý na 11.22.63 a ACS, ale hlavně mě v článku zaujal klon Terezy Pergnerový. Jako koukat na to pravidelně 40 minut, to fakt asi ne, ale takhle pět minut v traileru mě to bavilo :)
Těším se na 11.22.63. Knihu jsem četla, byla úžasná a tak jsem zvědavá co z ní udělali filmaři.
Tak já určitě budu koukat na American Crime Story, protože Murphy špatné seriály neumí, a pak na 11.22.63, protože kniha byla super. Zbytek seriálů mě vůbec nezaujal.
Na začiatku ma to veľmi nezaujalo... ale The Night Manager a 11.22.63 vyzerajú dobre. Plus ešte Not Safe with Nikki Glaser ma celkom zaujalo, som zvedavá čo sa z toho vykľuje :)
11/22/63 jsem četl a je to asi nejlepší Kingovka.. snad zpracování bude lepší, než bylo u Under The Dome..
Tyjo Night Manager vypada fakt bombasticky...nechapu jak mi do tehle chvile mohlo uniknout, ze vznika takova pecka. AMC jede jako drak! :D
American Crime Story a Fuller House, na nic jiného se nechystám.
11/22/63 si nejprve chci přečíst, takže seriál určitě vynechám, ať si pak nezkazím zážitek z knihy :) A pro mě je naprostá povinnost The Night manager - obsazení je dokonalé a téma mi také sedí, už se nemůžu dočkat. AMC rules!
American Crime Story mám v hledáčku už delší dobu, tak jsem opravdu zvědavá. NSwNG mě sice trailerem pobavilo, ale to bude přesně jeden z těch případů, kdy do traileru dají všechno zábavné, co se dá očekávat. Vinyl očekávám s nadšením, vážně jsem zvědavá a zkusím i 11.22.63. Dost mě tam zaujalo obsazení. Jinak bych o něj asi nezavadila. A rozhodně TNM. Musím se podívat, když tam hraje HL.
Tak z tejto ponuky je u mňa TOP Animals, vyzerá to na správnu šialenosť :D
Za mě American Crime Story, tady snad Ryan nezklame, Night Manager kvůli Lokimu a Fuller House z nostalgie :-)
Asi jsem jediná, ale trailer na "11.22.63" se mi ani trochu nelíbí a jak mám ráda Jamese, tak tady prostě nemá, co dělat. :-/
P.S.: Jaké "vaše minulé já"? V knize žádné nebylo.
Tak me zaujal snad jen American Crime Story a Madoff, mam rada zivotopisne filmy i serialy. Mozna zkusim Vinyl a jsem zvedava na Fuller House - byvavavavavala to moje srdcovka :-)
Co me mrzi, ze asi neuvidim Ostrov. Zda se to jako spravna ptakovina.
Pár už jsem jich v "chci vidět" měla a pár jsem si jich přidala, protože očividně si dokážu nafukovat čas...:D
American Crime Story, Vinyl, 11.22.63, Love a The Night Manager už mám ve watchlistu od okamžiku, co tady naskočili profily. Na ty se hodně těším. A asi zkusím i Fuller House, je to Netflix, takže bude celá série najednou, takže to budu moct skouknout v kuse. Остров mě taky podle popisu na profilu zaujal, ale když sem viděl ten trailer, tak to se asi ani nebudu snažit dohledat, abych to zkusil.
Tak určitě zkusím.... 11.22.63 ,The Night Manager s Lauriem a Madoff,
Určitě zkusím Madoff a The Night Manager. Možná zkusím Fuller House, ale jinak mě nic nezaujalo.
Tady mě zatím nezaujalo vůbec nic, ale kdo ví, třeba si něco vyhlédnu časem.
11.22.63 a The Night Manager vypadají fakt dobře, snad mi na to někdy vyzbyde čas :D
Až bude čas, zkusím určitě 11.22.63, zbytek je ve hvězdách, ale spíš si ne. Možná podle recenzí.
11.22.63
U ostatního budu spoléhat na články novinka pod lupou :)