Na tohle si určitě počkám,uvidím jestli někoho poznám,kdo se vrátí,kdo ne atd.Narážky na původní seriál?V tom budu asi plavat,už dlouho jsem neviděla starou verzi,tak se nechám překvapit a teprve potom se rozhodnu :)
Zapínám šestý díl a zatím je to díl od dílu lepší, ten pilot jim ale fakt nevyšel, moc to přeplácali. V ostatních dílech sem tam nějaká narážka padne, takže to potěší fanoušky původního seriálu, ale ostatní o nic nepřijdou. V pilotu se prakticky snažili naházet nejikoničtější hlášky a narážky z osmi sérií do jednoho dílu.
Cely povodny serial som nevidel iba casti v telke ked este bezal a nebol az tak oblubeny aby som sledoval kazdu cast a cakal pri TV kedy ju vlastne budu vysielat, Kimmy si pamatam ako naj kamosku jednej z dcer ale celkovo sa v tom budem stracat. Sancu tomu dam a tych par casti ma nezabije pozriet ako jednohubku ale pozerat vsetky serie uz nemienim(alebo zatial).
Já si nemohu pomoci. Já původní Full House nikdy bůhvíjak ráda neměla, i tehdy to bylo na můj vkus moc moralizování, ale i tak se mi to nespíš dostal pod kůži, protože nová svěží znělka ve mě vyvolala pocit nostalgie, kdy mi zvlhly oči a nemohla uvěřit, že všechny holky tak vyrostly.
Je pravda, že divák se špatně orientuje, pokud původní seriál nezná, ale i tak jsem jásala s diváky, když se tam objevil Danny, Jessie, Becky, Joey, proboha dokonce i Kimmy!
Díl se drží úplně stejného typu humoru jako původní seriál, takže to je u mě v pohodě. Dětský herci jsou pořád roztěkaní, ale ani Olsenky na mě bůhvíjak nezapůsobily.
Btw, jak to ten John Stamos dělá? Ten se vůbec nezměnil, to je hrozný, jak ten chlap nechce zestárnout.
Seriál podle mě uvítají především fanoušci toho původního, protože pilot je hlavně nostalgie.
Fanouškům původního seriálu přeju, že jim vrátili jejich oblíbený seriál, ale....mně teda nepřišel moc dobrý ten původní a když jsem nedávno viděla pár dílů, tak mi to přišlo i celkem trapný-holt to není nadčasový seriál. V novém kabátě snad bude lepší. Jinak celkem se rozjíždí tohle navracení milovaných seriálů, které byly úspěšné dávno. Gilmorky, Akta X. Co radši natočit něco úplně nového a originálního? :-D
Akorát čtu článek, jak zahraniční novináři zkritizovali pilot :D Prý: Pochybuju, že v roce 2016 bude nějaký z pilotů ještě bolestivější na sledování než pilot k Fuller House :D Hodnocení 35 na Metacritic a 39 na Rotten Tomatoes taky teda žádná sláva... Snad to fanoušci překousnou a dostanou se k těm dalším dílům, když Gábi říká, že se to zlepšuje :)
Kde to prosím sledujete, a myslíte, že to bude brzy s titulkama? Já si zamilovala původní starý seriál, jsem zvědavá na nový Fuller House. Díky :)