Konečně :) na Fuller House se těším od doby co se poprvé objevily zprávy o tomhle projektu :) A taky se dočkám další řady Baby daddy :)
Já se nejvíc těším na starého, dobrého, pořád docela zábavného Survivora :) Na Vikings tež, ikdyž 3. řada byla pro mě docela divná.
American Crime Story si rozhodně nenechám ujít, vypadá to na zajímavou podívanou. :-) Jinak jsem mezi novinkami nenašel nic, co bych vyloženě musel vidět hned, jak to vyjde, takže do "Chci vidět" míří Vinyl a 11.22.63.
Samozřejmě jsem zvědav na pokračování Better Call Saul, určitě to bude opět stát za to. A nenechám si ujít ani finále Superstore a doufám, že ho obnoví.
já osobně se nemůžu dočkat nových dílů Chirurgů. Když sem viděla tu Meredith nemůžu se dočkat kdo za to může
Za mě určite Vikingove na prvnim miste.
Vikingové! :)
Súhlasím s prvým miestom ACS. Hlavne sa teším, že uvidím Sarah Paulson v ďalšej úlohe :)
Hugha Laurieho jsem nikde dlouho neviděla...třeba zkusím :D
American Crime Story mam v hledáčku už dlouhou dobu. Z hereckého umu Sarah Paulson jsem pořád v šoku. Je to super doména vůči Jessice, která když odešla předala Sáře žezlo. Na právní seriály zrovna nejsem, ale když mě dostalo How to Get Away with Murder, tak ACS mi dá stopro stejnou odezvu. Přítomnost Travolty to už pak jen podtrhuje.
Těším se na další sérii Vikingů a u American Crime Story mám velké očekávání, snad mě nezklame :)
The night manager už se blíží:) jinak jsem si oblíbila superstore a telenovelu, tak mi je snad prodlouží...
Dam sanci The Night Manager a hlavne jsem zvedava na Bitten a jeho zaver ...
Vikingové to vedou, tenhle rok bude super už jen kvůli těm dvaceti dílům :3 Upoutávky to čekání jen zhoršují
Jsem zvědavá na Plný dům. Starý seriál jsem milovala, tak se trochu bojím, co z toho udělali, ale i tak se těším. Já musím na ty Vikingy fakt začít koukat:-) Mám už první sérii nějakou dobu na disku a nějak se pořád nemůžu dokopat na to kouknout.
Už se těším na The night manager, i když trapně hlavně na to, jak to bude znít. Mám ráda "Lokiho" hlas :).