Diskuze k článku Chicago Fire: Nová hasička na obzoru
lizzy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
28. 1. 2016 / 16:18:33 (před 8 roky)
off

Já abych řekla pravdu, tak z těch nových postav moc nadšená nejsem. Sylvie je asi jediná z novějších postav, kterou mám ráda a vcelku dost mi chybí postavy, které odešli.

HonZajs000
Autor článku | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
28. 1. 2016 / 16:39:17 (před 8 roky)
off
lizzy napsal(a):

Já abych řekla pravdu, tak z těch nových postav moc nadšená nejsem. Sylvie je asi jediná z novějších postav, kterou mám ráda a vcelku dost mi chybí postavy, které odešli.

A to mně se to zase líbí. Seriál přehnaně nebazíruje na starém obsazení a postupně ho obměňuje a děj se přirozeně vyvíjí. Navíc postavy jsou sympatické všechny. I Sylvie, i Chili a věřím, že v případě Stelly to nebude jiné. Navíc bych Otisovi nějakou tu babu fakt přál. Když už kvůli ní shodil knírek...

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
28. 1. 2016 / 19:19:33 (před 8 roky)
off

Na Sylvie jsem si musela zvykat a nakonec už mi nevadí ale to samý bohužel nemůžu říct o Chili. Je mi neskutečně protivná a nesympatická. Chybí mi Shay :( ale na novou hasičku jsem zvědavá :)

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
28. 1. 2016 / 19:50:43 (před 8 roky)
off

Pořád mi tam chybí Shay a za další hasičku jsem ráda,třeba vyštípe Dawson,tu nemusím od začátku

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
HonZajs000
28. 1. 2016 / 19:53:33 (před 8 roky)
off
justynajohnson napsal(a):

Pořád mi tam chybí Shay a za další hasičku jsem ráda,třeba vyštípe Dawson,tu nemusím od začátku

Musím říct, že Dawson mi z těch dam vadí asi taky nejvíc. Na druhou stranu scénář s vyštípáním téhle postavy nevidím úplně reálně. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Ellie_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
28. 1. 2016 / 19:54:06 (před 8 roky)
off

Na Silvie jsem si doteď nezvykla, Chili je mi docela sympatická, na novou hasičku se určitě těším. Uvidime co přinese...

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
28. 1. 2016 / 21:26:13 (před 8 roky)
off
justynajohnson napsal(a):

Pořád mi tam chybí Shay

souhlas, mozna i ten zpusob, kterym odesla ...

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
28. 1. 2016 / 22:28:05 (před 8 roky)
off

Talia z PLL??? OMG... Ale dobrý, třeba to tady bude lepší než jenom jako "další holka pro Emily z řady"... A Dawsonová už kolegyni potřebuje jako sůl. Ne že by Chilli a Sylvie nebyly kolegyně, ale paramedik je přece jenom trochu něco jiného než hasič jako takový. Takže jsem zvědavá. Ale k Otisovi se mi moc nehodí teda. I když popravdě, k němu se mi nehodí žádná ženská, on má prostě takový výraz na Friendzone, nikoli na Endzone (abych ho parafrázovala :D).

Ale Shay mi chybí taky. Ten její specifický smysl pro lehce suchý humor i to jak dokázala trochu krotit Kellyho... A nebo když už ne krotit, tak s ním aspoň sdílet ženský :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 28. 1. 2016 / 22:29:01
Dominik Cenki Cenkner
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
28. 1. 2016 / 22:59:21 (před 8 roky)
off

Ako zástupca mužskej časti divákov vítam :D

Cenki
Sharrane
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
28. 1. 2016 / 23:22:20 (před 8 roky)
off

Na novou hasičku jsem zvědavá, ale snad nebude tak protivná jako Chili její postava mi prostě nesedí. Škoda, že už tam není Shay se Sylvie by mohli být dobrý dvojka.

andromache
29. 1. 2016 / 00:04:14 (před 8 roky)
off
Sharrane napsal(a):

Na novou hasičku jsem zvědavá, ale snad nebude tak protivná jako Chili její postava mi prostě nesedí. Škoda, že už tam není Shay se Sylvie by mohli být dobrý dvojka.

Jo, třeba by ji Shay naučila trochu toho sarkastického humoru :D. A jinak souhlas, Chilli je neskutečně protivná. I když překládám bez obrazového doprovodu, tak její dialogy poznám... Bohužel.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
29. 1. 2016 / 00:49:09 (před 8 roky)
off

No, uvidíme. Horší jak Dawson stejně bejt nemůže...

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
andromache
29. 1. 2016 / 02:03:39 (před 8 roky)
off

To by mě teda zajímalo, co proti té Dawsnové všichni maj :D. Co přestala fňukat že nemůže být s Caseym šel její charakter o 100% nahoru jako :D.

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
29. 1. 2016 / 09:42:59 (před 8 roky)
off

tak to bude zajímavý

"Vím, že nic nevím."
Katka Mrkvicová
29. 1. 2016 / 15:02:39 (před 8 roky)
off

Souhlasím s Andromache :-) Dawson je v poslední době skutečně víc než přijatelná. Na druhou stranu Chilli mi celkem neskutečně pije krev.Její výměnu bych brala hned. No a nová ženská tvář?? Pokud s ní nemají podobné plány jako s poslední ženskou hasičkou (ta jim tam moc dlouho nevydržela) , tak to nemusí být špatný člen do týmu. Pokud by se jí podařilo nainplantovat humor jako měla Shay mohli by být všichni spokojení. :-)

andromache
29. 1. 2016 / 16:43:53 (před 8 roky)
off
Katka Mrkvicová napsal(a):

Souhlasím s Andromache :-) Dawson je v poslední době skutečně víc než přijatelná. Na druhou stranu Chilli mi celkem neskutečně pije krev.Její výměnu bych brala hned. No a nová ženská tvář?? Pokud s ní nemají podobné plány jako s poslední ženskou hasičkou (ta jim tam moc dlouho nevydržela) , tak to nemusí být špatný člen do týmu. Pokud by se jí podařilo nainplantovat humor jako měla Shay mohli by být všichni spokojení. :-)

A já zase musím souhlasit s tebou :D. Chilli mi nesedí snad od první chvíle, co se tam objevila a navíc ji píšou opravdu hodně mizerně :(. Ale taky doufám, že ta nová nespáchá sebevraždu po třech dílech :D.

HonZajs000
29. 1. 2016 / 16:46:41 (před 8 roky)
off
andromache napsal(a):

... Ale taky doufám, že ta nová nespáchá sebevraždu po třech dílech :D.

Souhlas, že ta sebevražda minulé hasičky byla zbytečná. Nevím, jestli to pak mělo nějaký vliv na dění na stanici, jestli to pány stmelilo, nebo proč to tvůrci udělali, ale snad se něčeho podobného tentokrát nedočkáme.

andromache
29. 1. 2016 / 16:49:24 (před 8 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

Souhlas, že ta sebevražda minulé hasičky byla zbytečná. Nevím, jestli to pak mělo nějaký vliv na dění na stanici, jestli to pány stmelilo, nebo proč to tvůrci udělali, ale snad se něčeho podobného tentokrát nedočkáme.

Podle mě to měl být spíš šťouchanec směrem k Dawsonové, aby se nenechala zlomit tak, jako se nechala zlomit tahle holka ;). O tom,že by to pány nějak víc stmelilo se asi moc mluvit nedá ;). To už spíš zafungovala tímhle směrem smrt Leslie...

Katka Mrkvicová
29. 1. 2016 / 17:37:04 (před 8 roky)
off

No nevím jestli by se někdo kdo je popisovaný jako : "Mayo si v seriálu střihne hasičku jménem Stella Kidd, zábavnou, drsnou, nebojácnou, fyzicky i psychicky zdatnou a podle slov tvůrců i vcelku povolnou dámu s proříznutou pusou. "dal napsat stejně blbě jako Chilli, jen doufám že umístění téhle krásky neznamená že přijdeme o nějakou stálou pánskou postavu.Mohla by se stát jednou z hlavních postav?? Místo koho??Napadá Vás někdo??

Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
29. 1. 2016 / 20:29:33 (před 8 roky)
off
andromache napsal(a):

Podle mě to měl být spíš šťouchanec směrem k Dawsonové, aby se nenechala zlomit tak, jako se nechala zlomit tahle holka ;)

Očividně to tak bylo, škoda jen, že Dawson se nechytla také toho šťouchance od Millse a neodešla s ním ze seriálu :)

Já jí původně i měl rád, ale po první sérii mi tak vypadla z oka a strašně mi vadí. Taková namyšlená pipka, která má hubu plnou rad pro každýho kolem a je k ničemu. Já mám mnohem radši sebedestruktivní Chilli :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
HonZajs000
29. 1. 2016 / 20:36:50 (před 8 roky)
off
Pajky napsal(a):

Taková namyšlená pipka, která má hubu plnou rad pro každýho kolem a je k ničemu. Já mám mnohem radši sebedestruktivní Chilli :)

andromache
29. 1. 2016 / 20:57:48 (před 8 roky)
off
Pajky napsal(a):

Očividně to tak bylo, škoda jen, že Dawson se nechytla také toho šťouchance od Millse a neodešla s ním ze seriálu :)

Já jí původně i měl rád, ale po první sérii mi tak vypadla z oka a strašně mi vadí. Taková namyšlená pipka, která má hubu plnou rad pro každýho kolem a je k ničemu. Já mám mnohem radši sebedestruktivní Chilli :)

Jako ne že by mi vadili lidi se sebedestruktivními sklony, ale Chilli má zrovna takovou povahu, že mě vytáčí :D. I když je fakt, že Dawsonové bych za ty její rady taky někdy s chutí jednu natáhla :D. Zvlášť když se ukážou jako k ničemu :D. Ne jako, nejlepší byla Shay, ale byla hrozná škoda, že moc nevěděli, co si s ní mají vlastně počít :-(.

Simpsinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
8. 4. 2016 / 16:23:26 (před 8 roky)
off

Já teda musím říct, že Dawson je jedna z mých nejoblíbenějších postav už od začátku seriálu..
Ale souhlasím, že některá rady jsou opravdu mimo a kničemu .. občas i přijde i jako hasička naprosto na nic.. podlě mě, by z ní měli udělat opět paramedika :D to jí šlo skěle a i k postavě to sedělo :)