Diskuze k článku Slyšte, slyšte: Vikings
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
30. 1. 2016 / 08:48:57 (před 8 roky)
off

Skvelý článok, mňa najviac dostal zvuk didgerida, také niečo počuť pri severskej tématike :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
30. 1. 2016 / 13:38:39 (před 8 roky)
off

Příští epizoda Slyšte, slyšte by mohla být o Galavantovi. Mrk mrk.

ČSFD.cz je odpad
HonZajs000
Autor článku | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
30. 1. 2016 / 14:12:35 (před 8 roky)
off
NightwishLOVER napsal(a):

Trevor Morris? On tú hudbu predsa neskladal, len ju "osekal" a napasoval do seriálu. Ako fanúšik skupiny Wardruna ktorá hudbu pre Vikingov skladá sa mi nepáči, že tam o nich nebola skoro žiadna zmienka. Tak to prosím upravte! A ja osobne pokladám soundtrack k Vikingom za najlepší v televízii.

Podle dostupných informací je skladatelem Trevor Morris. OST vyšlo s jeho jménem, v produkci je uváděn on. A Wardruna je oficiálně jen pomocný aranžér pro druhou sérii. Je mi líto.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
HonZajs000
Autor článku | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
30. 1. 2016 / 16:52:10 (před 8 roky)
off
Blázen z Jericha napsal(a):

Příští epizoda Slyšte, slyšte by mohla být o Galavantovi. Mrk mrk.

Actually, that's not a bad idea. Nastínit si, proč je to tak přeceňovaný seriál a proč Menken kopíruje sám sebe a ostatní autory... :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
RawBanana
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
7. 2. 2016 / 22:21:06 (před 8 roky)
off

Jo, s tímhle v uších se dá pohodově odreagovat :3 Rozhodně jeden z top soundtracků co se TV týče, podle mě. Třeba "Blood eagle" jsem z hlavy po prvním shlídnutí nemohla dostat :)

Už sama nevím, proč zde mám tuto přezdívku