Za to dávám seznamu +
Sakryš, zrovna RD bych si uměl představit v remasteru na Blu-ray, DVD už je pro mé oči na HD TV něco, co mi ničí oči :)
Metal Lord napsal(a):
Sakryš, zrovna RD bych si uměl představit v remasteru na Blu-ray, DVD už je pro mé oči na HD TV něco, co mi ničí oči :)
Na druhou stranu, já koukala nedávno na Trpaslíka na Netflixu a bylo mi úplně blbě z toho, jak to byl kvalitní obraz :D Předpokládám, že nejsem jediná, kdo zná takové ty strašně nekvalitní videa, co byli před 8 lety na netu jediné k dostání a koukatelné :D Takhle, když vidím každou vrásku a každý mimický pohyb, tak je to pro trpaslíka hrozně nepřirozené :D
Tak jsem si šla hned nějaký pustit. A myslím, že koukat na Trpaslíka ve vylepšeném obrazu je kryptofašistický :-)
Metal Lord napsal(a):
pak bude celkem rozumný si to přepnout do 1080p :) ono to samozřejmě pravý full hd pořád není, ale je to lepší jak ty kostičky s nízkým framerate :)
Tak jsem si hned dala pár dílů :)
tiez by som nejaky diel pozrel ale ...
Tento obsah není dostupný ve vašem regionu.Litujeme, ale tento obsah je z důvodu omezení licenčních práv dostupný pouze v České republice.
sandokan555 napsal(a):
tiez by som nejaky diel pozrel ale ...
Tento obsah není dostupný ve vašem regionu.Litujeme, ale tento obsah je z důvodu omezení licenčních práv dostupný pouze v České republice.
V Google Chromu si stáhni doplněk "Hola Better Internet" a můžeš si to pustit i na Islandu.
Ze zajímavosti jsem mrkla na kousek prvního a na kousek posledního dílu a musím říct, že minimálně u toho prvního je kvalita na 1080p srovnatelná nebo horší než to, co máme nahrané z TV :D. Jinak ale super věc :).
La.Volpe napsal(a):
V Google Chromu si stáhni doplněk "Hola Better Internet" a můžeš si to pustit i na Islandu.
dik stiahol som , nainstaloval a polka dielu mi isla potom to hodilo ze zase nie som z CR a uz to nijako nechcelo ani po refresnuti ist .. no nic kaslat na to ..mam to original niekde na DVD :D
Je to bezva věc, co Stream provedl. Doufám, že to on-line vydrží nějaký čas. Nevíte někdo, zda Stream neplánuje zveřejnit zdarma také jiné seriály?
Pouli napsal(a):
Je to bezva věc, co Stream provedl. Doufám, že to on-line vydrží nějaký čas. Nevíte někdo, zda Stream neplánuje zveřejnit zdarma také jiné seriály?
ano, plánuje i další seriály.
Děkuju za informaci. Už nám to tu jede. Protože Trpaslíka není nikdy dost
Tak konečně mohu napravit jeden ze svých největších seriálových hříchů... :D
ale asi nikomu nevadí, že zpátky na zemi bylo natočeno až po desáté řadě a u nás se to vydává jako devátá řada. chtěl bych vědět, kde sehnat devátou řadu v češtině.
gogo40
Back to Earth (Part One) s09e01 - 10 Apr. 2009
Trojan s10e01 - 4 Oct. 2012
http://www.imdb.com/title/tt0094535/episodes?season=9
gogo40 napsal(a):
ale zpátky na zemi není devátá serie
Z jakeho webu jsi tuhle informaci cerpal?
když se podíváš na dokument jak se natáčel návrat na zemi, tak zjistíš, že je natočen až po 10 serii a v ukázkách v titulcích jsou scény, které neobsahuje žádný z u nás vysílaných epizod. proto se domnívám, že devátá serie u nás není
gogo40 napsal(a):
když se podíváš na dokument jak se natáčel návrat na zemi, tak zjistíš, že je natočen až po 10 serii a v ukázkách v titulcích jsou scény, které neobsahuje žádný z u nás vysílaných epizod. proto se domnívám, že devátá serie u nás není
Na ČT2 vysílali ten dokument jako součást Zpátky na Zemi. Žádná jiná devátá řada neexistuje.
gogo40 napsal(a):
To nic neznamená. Stejně jako u filmů se natáčí i u seriálů více scén, které se pak prostě do ofiko dílu nedostanou. Na tom není nic zvláštního. Plus si vybavuji na twitteru vyjádření tvůrců, kde, po odvysílání 9. série (Zpátky na Zemi) řekli, že se v desáté sérii vrátí zpět k původnímu způsobu točení, protože devátá série se setkala s všeobecnou kritikou...
Plus, i kdyby se "u nás" něco nevysílalo, neznamená to, že by to nikdo nikdy neviděl. Vždyť tady většina lidí sleduje věci, co se u nás vůbec, nebo ještě nevysílají. Prostě nějaká ukrytá série Trpaslíka by světu neunikla :D
Tady to dokonce sepsal Fruiko...