Happy B-Day Uzo Aduba a Jennifer Aniston :)
Nechci být hnidopich, ale u CH. M. Davise máte, alespoň dle několika internetových stránek, špatně jeho datum narození. Mělo by to být 1. 12. 1984, a ne, jak uvádíte, 14. 2. 1979.. :)
Tady si težko vyberu,takže hromadně-Všechno nejlepší.
Hlavně že u Emmy Roberts napíšete že je neteř Julie, ale že táta je Eric, který hraje i různě v seriálech nenapíšete
Salem napsal(a):
Hlavně že u Emmy Roberts napíšete že je neteř Julie, ale že táta je Eric, který hraje i různě v seriálech nenapíšete
Je fajn, že ostatním uživatelům dáváš další zajímavost, ale chtělo by to zapracovat na příjemnějším tónu, který trošku respektuje práci redaktorů :)
Salem napsal(a):
A je nutné se kvůli tomu tak rozohňovat? :)
tak to se omlouvám jestli to vyznělo tak naštvaně, jenom jsem si říkal že táta je důležitější než teta
Salem napsal(a):
tak to se omlouvám jestli to vyznělo tak naštvaně, jenom jsem si říkal že táta je důležitější než teta
Julii jsem uvedla kvůli tomu, že mi přišla známější, ale to je samozřejmě pouze subjektivní pohled. Děkuji za doplnění :).
A to vážně nemá nikdo narozeniny 13.února :-O? Ale pobavila mě zmínka o tom, že Liam a Todd spolu bydleli :D. Si mohli trénovat to jak si jdou po krku :D.
obema - moc diky za clanky tohoto typu ;-),
dokazu si predstavit kolik casu zabere hledani a vyzobavani zajimavosti, pak i zpracovani ...
Pipa22 napsal(a):
dokazu si predstavit kolik casu zabere hledani a vyzobavani zajimavosti, pak i zpracovani ...
O:) děkujeme za zájem :) ještě máme před sebou pěkných pár měsíců, než tuto rubriku po roce slavnostně zakončíme :D
Pipa22 napsal(a):
Jak už řekla ragelly, díky moc :)