420 let?No do prd...!!To je pecka.....tak já jdu kouknout na watchlist,abych přidala něco do statistiky :)
A kdy spíte vy? Jak někdo stihne napsat tolik textu, přeložit tolik titulků a vypsat tolik epizod?
Miluju statistiky a články o nich, takže velké díky megawirovi, že se do něj pustil i přes svůj neuvěřitelně nabitý rozvrh :) Trošku mě mrzí, že jsme v některých číslech lehce usnuli na vavřínech a neslavíme rekordy všude, ale pevně věřím, že se to letos zase vyšvihne nahoru, protože mi přijde, že neustále rosteme a jdeme vpřed :)
Jinak za mě a mou aktivitu můžu říct jen to, že mě to i po těch nevím kolika letech pořád neskutečně baví! Články se píšou většinou už téměř samy a pak miluju to napětí hlavně u těch velkých (5 nejočekávanějích, předpovědi atd.) a u prodloužení/rušení, kdy se objeví nějaký komentářík :))) Letos mi (a jistě i ostatním článkařům) zatím děláte moc velkou radost, že se o dost aktivněji zapojujete do diskuzí pod články, hned je ta naše seriálová bublina, ve které žijeme, zábavnější a zajímavější :)
No...zajímavá čísílka, tak já si jdu něco nakoukat do zásoby :)
Já zbožňuju statistiky, ale tahle mi totálně vyrazila dech :D Je úplně úžasné vidět v číslech, jak je tenhle web obří a navštěvovaný, což zároveň hovoří o jeho oblíbenosti!
Teď mě omluvte, jdu si nasadit bradu. Upadla mi, když jsem zírala na to, kdy vůbec spím :D
teda to jsou čísla, děkuji moc za spočítání
super článek moc díky :-) a kdy spíme? no nespíme :-) práce na krátký a dlouhý týden je na to úplně ideální
Co jiného říct než: Klobouk dolů, Serialzone!
Teda...některý ty čísla jsou fakt...já nemám slov!:D Děkuju moc a moc za článek.
Tulrika napsal(a):
A kdy spíte vy? Jak někdo stihne napsat tolik textu, přeložit tolik titulků a vypsat tolik epizod?
Kdo říkal, že spíme? :-D
Páni, páni, páni... některá ta čísla... wow, nemám slov.
Btw. Spánek. Co to je?
Moc díky za tenhle web! :)
Ten úvod je najlepší :D
Každopádne, vôbec som si tento rok nevšimla, že ešte nebol štatistický článok (a to som minulý rok tuším bombardovala správami viacerých :D), takže príliš nemeškáte. Čísla sú to parádne, už len dúfať, že budúci rok budú ešte lepšie :))
To jsou tedy čísla :) Thumbs up SZ!
lukascoolarik napsal(a):
Kdo říkal, že spíme? :-D
Jakože ďábel a autoři Serialzone nikdy nespí :-)
ach tie čísla :) padám na zadok 420 rokov? my sme ale partia :D
Před Cháňou a její porcí překladů nelze než smeknout.. Občas si říkám, jak to ta ženská vůbec dělá a že to stíhá :D. Já sice překládám taky, ale tak tak se z těch tří Chicag nezblázním :D. A o článkařích to stíhání platí taky jako :D. Takže klobouk dolů a vřelý dík za všechno co děláte ;).
Můj rok na SZ se mi líbí. :)
Btw, já prosledovala, tedy "prosledovala" něco přes 5 měsíců. :D
Super čísla.
Tyto stránky jsou vážně skvělý, je tady HROMADA informací, zajímavý, pěkně napsaný články a kvalitně přeložené titulky... Jsem tu v sedmém nebi, od doby co jsem tento web objevil mě na Edně neviděli a na ČSFD jsem si přišel jak v kanálu... Jen tak dál...
díky za vše díky :)
jste milí...
ta čísla jsou vaše zásluha, že jo, takže můžete gratulovat sami sobě... + teda doufám, že za rok budu psát ještě daleko zajímavější údaje :) pokud máte komu, říkejte o nás dalším lidem, může se vám to vyplatit :) i zvaním přátel, pokud jsou tu oni pak aktivní, si můžete solidně vydělat... pracujeme taky na novinkách pro giftshop, abyste měli jak ty svoje kredity utratit :)
Jsme závisláci :D
420 let? Tak to je síla. Jen já sama nemám ještě "naklikané" ani tři měsíce. :D