Padá to,padá to,uvidíme,uvidím,co nám zruší,co nám nezruší :)
Brooklyn by mohl jít o pár stupňů nahoru.
CW má druhý najsledovanejší seriál večera :D Grandfathered tie čísla nemá extra dobré. Predlženie by som chcel, ale ak by sa tak aj stalo, tak druhú sériu zrejme neprežije a dopadne ako About a Boy, kde tie posledné časti neodvysielali. A Muppeti mi robia radosť :D bude bod v tipovačke.
Grinderovi škodí ten čas ve 21.30 :/ Když šel o hodinu dřív byl na tom o trošku lépe!
ShedStories napsal(a):
CW má druhý najsledovanejší seriál večera :D Grandfathered tie čísla nemá extra dobré. Predlženie by som chcel, ale ak by sa tak aj stalo, tak druhú sériu zrejme neprežije a dopadne ako About a Boy, kde tie posledné časti neodvysielali. A Muppeti mi robia radosť :D bude bod v tipovačke.
Už by to chtělo spin-off :) Z Flashe mám radost, ostatní nesleduju, ale aspoň bude místo na novinky
A CBS musela taky něco vzít.
... nerozumim nadpisu clanku. V textu jsem nenasla, co jsem v nem ocekavala, tedy informaci, co se bude rusit. Diky za objasneni.
Pipa22 napsal(a):
... nerozumim nadpisu clanku. V textu jsem nenasla, co jsem v nem ocekavala, tedy informaci, co se bude rusit. Diky za objasneni.
Myslím si, že podľa ratingov je to jasné.
Agentka to má spočítané (což asi nepřežiji). A to si všichni nové epizody neuvěřitelně pochvalují!
NBC seriály doplněny do tabulky i článku!
Koukám jen na Flashe a Chicago a u nich to zatím vypadá docela dobře, takže mám radost a o zbytku uvidíme...
phoboska napsal(a):
Myslím si, že podľa ratingov je to jasné.
Já jsem asi natvrdlá, ale ty ratingy nechápu, takže mi to podle toho bohužel jasné není... Můžu poprosit o jejich vysvětlení?
rebeccacarf napsal(a):
Já jsem asi natvrdlá, ale ty ratingy nechápu, takže mi to podle toho bohužel jasné není... Můžu poprosit o jejich vysvětlení?
ragelly napsal(a):
:D
ragelly napsal(a):
hm, asi jsem ocekavala, ze tam treba zazni tvuj tip ci odhad ...
... ale konkretni
Pipa22 napsal(a):
hm, asi jsem ocekavala, ze tam treba zazni tvuj tip ci odhad ...
... ale konkretni
No tak Agentka je jasná, Muppeti a Grinder to mají spočítané tak na 95 % :)
ragelly napsal(a):
Děkuji, těch malých písmenek jsem si nevšimla :-)