Nathan. chtělo by aby tam třeba v jednom díle byl alespon jako na host
tak nějak tu fotku z vegas pořídit museli, tak se třeba jednou dovolá.
jsem ale vážně zvědavá, jak bude ten děj pokračovat, když je alisha mrtvá a simon zpátky v minulosti.
Ševča to jsem taky zvědavý jak to bude pokračovat, holt mě ale hodně velice naštvali, když už ve 3 sérii nebyl Nathan. Byl to největší tahoun celého seriálu, ty jeho fórky apod, samozřejmě by někdo mohl podotknout, že ho nahradil Rudy, ale Nathan ty fóry uměl zahrát, ta mimika při tom, prostě to znáte, že někdo umí vykládat vtipy a někdo ne a Nathan to setsakramentsky uměl.
jelikož mi všeci říkaj Nathane protože se tak prej chovám tak sem si dal stejnou přezdívku jen pro informaci ale i tak neni nad originalniho Nathana...:( posrali to tím že odešel a hlavně jak říkal Curtis ve 3ti serii že se Nathan vráti docela sem se těšil na něakou jeho hlášku.Ten novej co tam je místo Nathana je uplně debilní,vubec se tam nehodí už
Nathan byl Ok. Ale ve 4.serií tam budou z originálních zmetku jenom Kelly a Curtis a to se mi nelíbí X(
nenuska21 napsal(a):
Nathan byl Ok. Ale ve 4.serií tam budou z originálních zmetku jenom Kelly a Curtis a to se mi nelíbí X(
no ale Kelly tam taky nebude, ne? co vím, tak zůstane jen Curtis... možná mám ale špatný informace:)
Taky jsem to četla. :( On už odchod Nathana, to seriálu dost vzalo.
A náhrada v podání Rudyho byla víc než trapná. Co bude ve 4. sérii, netuším.