Diskuze k článku Scéna měsíce: Leden 2016
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
7. 2. 2016 / 16:03:36 (před 8 roky)
off

Souhlas s Pajkym. Tahle scéna byla hodně dobrá. A to, jak Zane řval na Mika, úplně jsem se ho bál. Super!

Navíc přidávám i další scénu z Lip Sync Battle, kterou jsem měl původě v plánu do článku zařadit:

epizoda 2x04 Josh Gad vs. Kaley Cuoco (28. 1. 2016)
herci Josh Gad
scéna Josh Gad á la Donald Trump

Dlouho jsem váhal mezi nějakou vtipnou scénou z Undateable, kde bylo po příchodu Whitney Cummings coby Charlotte opravdu dost živo, nebo z Galavanta, kde jich též bylo požehnaně, ale nakonec to na konci ledna přebil Josh Gad svým vystoupením v Lip Sync Battle. Josh (jen tak mimochodem hlas sněhuláka Olafa z Frozen) se převlékl za Donalda Trumpa a se vší vervou za doprovodu skladby "I Touch Myself" od Divinyls začal na pódiu parodovat tohoto poněkud sebestředného multimiliardáře. A to absolutně geniálně. Účes, prohlížení v zrcadle, osahávání, spodky z bankovek, koule po vzoru Wrecking Ball, živý osel a Mexičan, kterého si střihnul Johnny Galecki a se kterým nakonec došlo na vášnivou líbačku. Josh Gad se tak zapsal mezi nejlepší vystoupení pořadu po bok Anne Hathaway, Terrence Howarda nebo Dwaynea Johnsona. Od první vteřiny jeho vystoupení až do konce jsem se výborně bavil a brečel smíchy. Bezkonkurenčně nejlepší komediální scéna měsíce ledna!

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
7. 2. 2016 / 16:08:10 (před 8 roky)
off

S Undateable absolútny súhlas. :) Už som sa dávno (keď bola oznámená 3. séria LIVE a presun na piatok) zmieril s tým, že toto bude posledná séria, ale nečakal som, že ju ukončia takto dobre. Našťastie je to živý formát, preto mohli záver vymyslieť teoreticky aj priamo na place a trepnúť hocijakú somarinu. :)) Scéna ma veľmi dostala a vzhľadom na LIVE formát poslednej série je tento seriál niečím viac než iné komédie. Na druhú stranu, nedávno bol obnovený Shades of Blue na NBC s upadajúcou (a vcelku slabou) sledovanosťou, takže mám stále nádej, že televízia nebude brať ohľad na ratingy a akosi to tú ďalšiu sériu dostane. Sledovať bromance Dannyho a Justina ma veľmo baví. :)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
7. 2. 2016 / 16:23:07 (před 8 roky)
off

Děkuji. Naprostý souhlas. Suits i The Blacklist jedou na plné obrátky. Jen tak dál. Díky.

Dawemandude
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
7. 2. 2016 / 16:34:59 (před 8 roky)
off

Nástup Agent Carter byl opravdu famozní, škoda, že ani to nepomohlo k poklesu sledovanosti :/

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
7. 2. 2016 / 16:58:38 (před 8 roky)
on

Tak Blacklist válil, tvoja scéna bola tiež veľmi dobrá, ale mne sa najviac páčila záverečná epizoda, kde Lizzy kráčala odtiaľ kde ju držali, ako vyšla z dverí a konečne bola slobodná! A záverečné objatie s Redom to už zaklincovalo, dokonalá scénka, ktorá uzavrela hon na Lizzy! ;) Ešte do toho tá super hudba parádička ;)

No a ešte by som mal Flasha ako scénu mesiaca, cestovanie časom je sviňa preto to milujem, v 11 epke návrat Reverse Flasha vlastne zapríčinil príchod Reverse Flasha v pilote resp. pred pilotom. Tu ešte nikoho nepoznal a vlastne v tejto časti sa dozvedel čo má spraviť, resp. čo spravila jeho budúca verzia, že zabil Barryho matku, spoznal tu proste všetkých Wellsa ktorého zabil, Cisca ktorého najal do práce Star lab atď. Vďaka udalostiam v tejto epke sa všetko stalo. A pritom keby obetujú tú vedkyňu, ktorá ho už poslala naspäť do budúcnosti, tak by bolo zaujímavé sledovať či by sa tým niečo zmenilo v prítomnosti, čiby Barryho matka stále žila atď, kompletne tým mohli prepísať históriu seriálu.

Takže pre mňa sú scény mesiaca jednoznačne Blacklist a Flash aj keď u Flasha je to vlastne viacero scén, ktoré začali do seba zapadať nielen jedna scénka :P

May the odds be ever in your favor.
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 2. 2016 / 00:44:29
zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
7. 2. 2016 / 17:48:25 (před 8 roky)
off

Ačkoliv Telenovela je pro mne trochu zklamáním, neskutečně jsem se těšila na každou scénu se Zacharym Levi a ve čtvrté epizodě jich bylo požehnaně. Ke konci dílů jsem se však dočkala i té, která by si podle mne zasloužila se dostat i do Top 10 polibků. Perfektní dialog, perfektní hudba, zpomalené záběry a dokonalý Zachary Levi.

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
Editováno: 3x | Naposledy: 7. 2. 2016 / 17:53:28
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
8. 2. 2016 / 00:26:34 (před 8 roky)
off

Suits! Naprostej souhlas.

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
8. 2. 2016 / 00:50:48 (před 8 roky)
off

s Luciferem souhlas!

Já bych tam, asi dala nějakou scénu z Galavanta, ale tam jich bylo dost, tak bych asi vyzvedla catfight mez Isabellou a Madalenou nebo žádost o ruku mezi Izzy a Galem, kde jsme se konečně dozvěděli Galovo skutečné jméno Gary.

Nebo skvělá scéna byla ta z Grimma, kde Adalind se omlouvala za vše, co udělala, a kdyby měla možnost vrátila by to zpět. Tedy až na Kellyho, jak dodal Nick, a pak jak na sebe se dívali a zakončený tím polibkem.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 2. 2016 / 00:51:09
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
8. 2. 2016 / 07:18:11 (před 8 roky)
on
Case*Wawe*Make napsal(a):

s Luciferem souhlas!

Já bych tam, asi dala nějakou scénu z Galavanta, ale tam jich bylo dost, tak bych asi vyzvedla catfight mez Isabellou a Madalenou nebo žádost o ruku mezi Izzy a Galem, kde jsme se konečně dozvěděli Galovo skutečné jméno Gary.

Nebo skvělá scéna byla ta z Grimma, kde Adalind se omlouvala za vše, co udělala, a kdyby měla možnost vrátila by to zpět. Tedy až na Kellyho, jak dodal Nick, a pak jak na sebe se dívali a zakončený tím polibkem.

Jo na Grimma som zabudol, to bola tiež krásna scénka! ;)

May the odds be ever in your favor.
sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
8. 2. 2016 / 17:38:08 (před 8 roky)
off

souhlasím s Luciferem ale se Suit taky

"Vím, že nic nevím."
anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
9. 2. 2016 / 20:34:15 (před 8 roky)
off

Já bych za leden přidala Criminal Minds s11e11. Většinou už vím, co od Criminal Minds čekat - ohavné vraždy, zvrácený unsub, dobře to dopadne - žádný větší zvrat se nekoná. Proto se mi celý tenhle díl tolik líbil. A vůbec to nemá žádnou souvislost s absencí Reida v několika předcházejícíh epizodách:-)
Úvod epizody byl prostě skvělý. Spencer Reid jde do restaurace na rande naslepo, roztržitý, nervózní, prostě typický Reid, když v tom se ukáže jeho rande Cat, která je stejně nervózní jako on. Říkáte si: "Konečně se na Reida usmálo štěstí." No, ne tak docela:-) To, co na začátku vypadalo jako nesmělé oťukávání, se mění ve hru na kočku a myš.
Jo a překvapí někoho, že Reid z celé rozvětvené rodinky Kardashianů zná jenom Roberta:-)
Matthew Gray Gubler a Aubrey Plaza jsou v téhle epizodě skvělí.

vevisek
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
11. 2. 2016 / 09:53:03 (před 8 roky)
off

Určitě bych tam přidala některou Clexa scénu z The 100..ale všechny co tam byly jsou naprosto skvělé takže bych nemohla vybrat jenom jednu. :-)