Skvělé. Hezky se to rýsuje. Pomalu, ale jistě se začínám neskutečně těšit.
Jupííí, Paris! Tak to je pro mě možná vůbec nejlepší zpráva od oznámení návratu Gilmorek ;))
Mě Paris moc nesedla. Jediné co uměla bylo občas mluvit rychleji než Rory. Až později, když nebyla tak arogantní šprtka, tak mi nevadila.
Pořád se na Gilmorky nějak extra netěším.
Já osobně Paris nemám ráda ale určitě by tam neměla chybět pač by chyběla .....ted jen čekám na 2 jména Jesse že se vrátí a Sokie :o) a byla bych asi spokojená a kdo ví zda tam bude i Paul-Anka pejsek:o)
Paris! Takže teď už jsou zpět všichni mí oblíbenci a já už se nemůžu dočkat.
Ah! Nejlepší zpráva takhle po ránu :D
Fíhááá.. Ani se mi tomu nechce věřit. :)
Jojojojo,ta mi tam vlastně také chyběla :)
Skvělá zpráva po ránu! Bez Paris by to nešlo!! Ještě Jess a Sookie a budu spokojená. :)
Jenom ve dvou??
Pekne sa nám to rýsuje :) Ja som Gilmorky začal pozerat po prvý raz cez toto leto a posledú epizodu som doklepol teraz na vianoce takže sa na novú sérku strašne teším lebo ten koniec aspon mne prišiel velmi neuspokojivý :/ Takže ešte Jess a Sookie a budem chrochtať blahom :D
Ohledně Sookie...Melissa McCarthy psala v úterý na twitter, že jí role v Gilmorkách nebyla nabídnuta. Vzhledem k tomu, jaká se z ní stala filmová hvězda a jaký má nabitý program, s ní asi už dopředu nepočítali.
Super, Paris jsem si užívala, tak snad tahle minisérie bude stát za to :)
"v roli nejlepší kamarádky Rory" nó... :D
Už jsem ztrácel nadějě ze se Paris vrátí...Paris je boží :)
Chýba mi na tej fotke Sookie. Ja viem, že Melissa je teraz veľká filmová hviezda, ale nepripadá mi až taká namyslená aby sa nemohla objaviť v seriáli, ktorý ju preslávil. Najprv Logan, teraz Paris. Už potrebujeme len Sookie!!!
Nicole348 napsal(a):
Chýba mi na tej fotke Sookie. Ja viem, že Melissa je teraz veľká filmová hviezda, ale nepripadá mi až taká namyslená aby sa nemohla objaviť v seriáli, ktorý ju preslávil. Najprv Logan, teraz Paris. Už potrebujeme len Sookie!!!
Na Twitteru prý McCarthy psala, že ji ohledně účasti nikdo neoslovil.
Ještěrka napsal(a):
Jenom ve dvou??
Že? Když uvážíme, že byla Roryina nejlepší kamarádka poslední řady? Já vím, že vždycky říkala Lane, ale kolik času s ní po maturitě trávila a kolik s Paris?